ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מה כל כך נורא בלהגיע לכשל ?. (https://israelbody.com/showthread.php?t=47549)

little_friend 09-01-09 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי freedhoff (הודעה 741109)
אני יודע שעדיף יותר תרגילים ויותר זמן אימון אבל בד"כ אין לי ממש זמן להתאמן ואני נותן רק 2 תרגילים לשריר לא יותר, אז אני מנסה לתת את המקסימום בשתי תרגילים האלה

עדיין לא הבנת...

לא התכוונתי שאתה צריך לתת יותר תרגילים.

התכוונתי שקו המחשבה של- "אוי, אני לא עושה מספיק תרגילים, אז כדי לפצות על זה, אני אגיע לכשל וכך אגיע למיצוי השריר"- לא נכון. עדיף שתעשה את שני התרגילים שלך ותגיע חזרה אחת לפני כשל, אתה תעלה במשקלים יותר מהר ותראה תוצאות טובות יותר.

זה שאתה מגיע לכשל לא מפצה על חוסר בתרגילים. זה רק גורע לך מהאימון ומהנפח שלו.

The Sun 09-01-09 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 741218)
זה שאתה מגיע לכשל לא מפצה על חוסר בתרגילים. זה רק גורע לך מהאימון ומהנפח שלו.

איך הכנסת כאן נפח למשוואה? אין קשר לנפח.
בכל אופן עם שאר מה שאמרת אני מסכים - אין צורך להגיע לכשל.

namo 10-01-09 01:55

שאלה,

אם אני לוקח קרטאין, האם קצב ההתאוששות שלי גדול יותר, ולכן אני יכול להעמיס יותר ולהגיע לכשל ועדיין להתאושש בצורה מהירה יותר?

talp 10-01-09 04:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 741216)
התכנית שלך אחלה, רק אל תעבוד לכשל בכל הסטים. אפשר להגיע לכשל בסט האחרון בכל תרגיל אם רוצים אבל אין צורך בכל סט.

אז אפשר באופן קבוע להגיע בבנץ' פרס לכשל בסט האחרון?
אבל אם אני מגיע בבנץ' פרס לכשל אז מומלץ שלא להגיע לכשל בשאר תרגילי החזה או שזה לא משנה?
ואם אני מנסה להרים ורואה שאני לא מצליח אז אני ישר מוותר זה נחשב לכשל? הרי לא הצלחתי להזיז את המשקולת/מוט הרבה אז לא ממש עשיתי את התנועה.

SiX PACK 10-01-09 05:06

אני לא רואה הגעה לכשל בהכרח כדבר רע, אבל זה כן יכול להוות גורם מפריע להתקדמות שלך ובמיוחד לאפקטיביות של האימון (בזבוז כוח)

Dark_Muse 10-01-09 08:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoshi-moto (הודעה 740807)
מוח הוא איבר המצוי בגופם של בעלי חיים מפותחים. המוח הוא האיבר הראשי במערכת העצבים. הוא מבקר ומתאם את ההתנהגות, את פעילות החושים ואת רוב פעולת איברי הגוף וכן פונקציות מנטליות כגון למידה וזיכרון. בעלי חיים בעלי מוח אינם מסוגלים לחיות בלעדיו. חוט השדרה מהווה את המשכו התחתון של המוח ויוצר יחד איתו את מערכת העצבים המרכזית. דרך חוט השדרה מקושר המוח לכל איברי הגוף, הפנימיים והחיצוניים כאחד. המוח מחולק לשלושה חלקים: המוח הקדמי, שכולל את ההמיספרות הימנית והשמאלית, המוח האמצעי והמוח האחורי. שני האחרונים מרכיבים יחד את גזע המוח.

rofl

אבל אתה יודע יושי, שכל זה דבר תאורתי שניתן למדידה תאורתית.
אתה הגדרת מוח. לכולם יש מוח, לכולם המוח עושה פעולות חשמליות. אני עדין לא ממש הבנתי איך אחד יכול לפתור בקלות תרגיל X במתמטיקה לעומת אחר, ולמה לאחד יש יותר IQ מלאחר (שגם IQ זה מדד תאורתי).
ממה שהבנתי, גם המדע לא יכול עדין להסביר זאת עדין במדויק.

the animal 10-01-09 10:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי namo (הודעה 741279)
שאלה,

אם אני לוקח קרטאין, האם קצב ההתאוששות שלי גדול יותר, ולכן אני יכול להעמיס יותר ולהגיע לכשל ועדיין להתאושש בצורה מהירה יותר?

הוא עוזר לך להתאושש יותר מהר, אבל זה לא סיבה להגיע לכשל.

the animal 10-01-09 10:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talp (הודעה 741292)
אז אפשר באופן קבוע להגיע בבנץ' פרס לכשל בסט האחרון?
אבל אם אני מגיע בבנץ' פרס לכשל אז מומלץ שלא להגיע לכשל בשאר תרגילי החזה או שזה לא משנה?
ואם אני מנסה להרים ורואה שאני לא מצליח אז אני ישר מוותר זה נחשב לכשל? הרי לא הצלחתי להזיז את המשקולת/מוט הרבה אז לא ממש עשיתי את התנועה.

לא, בנץ' פרס זה תרגיל מורכב וכבד, תנסה לא להגיע בו לכשל על בסיס קבוע.

Yoshi-Moto 10-01-09 17:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 741309)
rofl

אבל אתה יודע יושי, שכל זה דבר תאורתי שניתן למדידה תאורתית.
אתה הגדרת מוח. לכולם יש מוח, לכולם המוח עושה פעולות חשמליות. אני עדין לא ממש הבנתי איך אחד יכול לפתור בקלות תרגיל x במתמטיקה לעומת אחר, ולמה לאחד יש יותר iq מלאחר (שגם iq זה מדד תאורתי).
ממה שהבנתי, גם המדע לא יכול עדין להסביר זאת עדין במדויק.

חחחאני יודע, פשוט כחיפשתי "שכל" זה לא מצא לי כלום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ