ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ריטלין (https://israelbody.com/showthread.php?t=32832)

Sugarzaza 13-04-08 01:33

זה לא מצחיק שילדים לוקחים רטאלין על ימין ועל שמאל, ויש פרופוגנדת ענק נגד סטרואידים?

Rendi Orton 13-04-08 06:55

מה אתם משויים בכללל בין הדברים?!..אתם יודעים בכלל מזה ריטאלין שאתם מדברים ככה?..
זה לפי מבדק של אורטופד
יש כאלה שזה לא עובד אליהם
יש כאלה שעובד אליהם סוג אחד או אחר
שלקחתי את הריטלין-לא היה לי חוסר תאבון,יש ימים שהייתי מדוכא אז לא אכלתי הרבה-אבל זה לא בגלל הריטאלין,הורג אותי שעשיתם מזה סכנה עד כדי כך שזה כבר אמור להיות כמו "סטרואידים"
חלאס,קחו את פיתוח הגוף בקלות אנשים...!!!!

SiX PACK 13-04-08 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Rendi Orton
מה אתם משויים בכללל בין הדברים?!..אתם יודעים בכלל מזה ריטאלין שאתם מדברים ככה?..
זה לפי מבדק של אורטופד
יש כאלה שזה לא עובד אליהם
יש כאלה שעובד אליהם סוג אחד או אחר
שלקחתי את הריטלין-לא היה לי חוסר תאבון,יש ימים שהייתי מדוכא אז לא אכלתי הרבה-אבל זה לא בגלל הריטאלין,הורג אותי שעשיתם מזה סכנה עד כדי כך שזה כבר אמור להיות כמו "סטרואידים"
חלאס,קחו את פיתוח הגוף בקלות אנשים...!!!!

מה הקשר אורטופד..?

Playa 13-04-08 13:24

Wtf למה צריך ריטלין?

Danielllo 13-04-08 13:50

הכי מעצבן בריטאלין (שהפסקתי לקחת לפני חודש אחרי שימוש של שנתיים) שמילד שמח שקופצץ מדבר עושה צחוקים בכיתה נהייתי ילד דיכאוני זומבי מעופף מדברים אליי ואני כזה "אה??" "אה??" עכשיו אחרי שהפסקתי לקחת את זה (בגלל כתבה של רופא מומחה על הסכנות - חלק מהסכנות זה מוות או מום בלב - זה רשום גם על הקופסא) השמחת חיים חזרה אלייי אומנם שוב קצת קשה בלימודים אבל אני לא מוכן להיות רובוט אם מצב רוח מסריח לפגוע בבריאות שלי בגלל הלימודים המסריחים האלה אני לא ישכח שאיך שההשפעה הייתה נגמרת הייתי רץ בבית קופץ יושב על המחשב ומזיז את הרגללל שהייתי יוצא אם חבריםם הייתיי שותהה מתכרע בקיצורר מאז השפסקתי חזרתי להיות נורמליי עכשיו אני משתמש בכוח המוח אני מחזיק אותי בכיסא למרות שהשיעורים משעממים תחת וזהו זה הסיפור שלי!

OverPower 13-04-08 14:04

חברים בואו נכניס דברים קצת לפרופורציות... הריטלין כל עוזר, וזה לא בראש שלך, אבל זה בא אם מחיר, אפשר כמוני וכמו P-a-n-i-a-c ממה שהבנתי לנסות להתגבר על זה אבל זה קשה ואיטי, ואפשר לקחת את זה ולראות גם שיפור מיידי.
ההמלצה היחידה שלי לכולם היא אם אתה לוקחים ריטלין לנסות לא להגזים עם זה ולקחת סתם, אישית אני לוקח רק לפני מבחנים וגם זה לא תמיד.

gman 13-04-08 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
יקרה משו אם מישו שלא צריך ריטלין(אין לו בעיות קשב וריכוז וכל הדברים האלה) יקח את הכדורים..בהנחה שיש אותם??
כי אני לא צריך אותם..אני מסתדר בלימודים..אבל אם נגיד צריך לחרוש יום שלם ואי אפשר לעשות את זה כי זה הסטוריה/ספרות/כל מקצוע שיש בו הרבה לכתוב אז זה יעשה איזה נזק..לטובה אני יודע שזה ישפיע..אבל יש נזקים??

ריטלין הוא בכלל סם ממריץ.
הקטע הוא שגילו שיש לו השפעה הפוכה על אנשים היפראקטיביים...

ran_z 13-04-08 16:06

פעם ראשונה שאני שומע בכלל על התרופה הזאת.
אגב, הבנתי שזה משמש בעיקר להפרעות קשב בלימודים.
איך ואצל מי מאבחנים בעיות כאלה?

OverPower 13-04-08 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
פעם ראשונה שאני שומע בכלל על התרופה הזאת.
אגב, הבנתי שזה משמש בעיקר להפרעות קשב בלימודים.
איך ואצל מי מאבחנים בעיות כאלה?

חח את זה לא ציפיתי לשמוע ממך :X

פשוט עושים אבחון זה לא בעייה יש את זה בכל עיר

ran_z 13-04-08 16:24

אני היו לי בעיות דומות בתקופת הבצפר, ושלחו אותי גם לאבחון אני זוכר. קיבלתי מן תוספת זמן קטנה למבחנים. אף אחד לא דיבר איתי על כדור שעוזר, מעולם לא שמעתי על זה. שמשה פתח את הפוסט, חשבתי מדובר בכדור הזה נגד חצ'קונים.

Rendi Orton 13-04-08 16:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
מה הקשר אורטופד..?

כי אורטופד נותן לך אישור להשתמש בזה וכל 4חודשים משהו כזה צריך לגשת עליו ולתת דו''ח..

OverPower 13-04-08 19:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
אני היו לי בעיות דומות בתקופת הבצפר, ושלחו אותי גם לאבחון אני זוכר. קיבלתי מן תוספת זמן קטנה למבחנים. אף אחד לא דיבר איתי על כדור שעוזר, מעולם לא שמעתי על זה. שמשה פתח את הפוסט, חשבתי מדובר בכדור הזה נגד חצ'קונים.

חחחחח אז יש דברים שאתה לא יודע.... ד''א לכדור נגד פצעים רוראים רוקאטן.

rrkk 13-04-08 19:19

ציטוט:

כי אורטופד נותן לך אישור להשתמש בזה וכל 4חודשים משהו כזה צריך לגשת עליו ולתת דו''ח..

מי שאמור לתת את הריטלין זה לא אורטופד אלא נוירולוג

SiX PACK 13-04-08 19:32

ציטוט:

איך הגעת לאורטופד..? :ohmy:

אורטופדיה זה סוג רופואה שמתפלת במחלות כמו טראומה ותאונות, ובכל מה שקשור לבעיות או פגיעות במערכת השרירים והעצמות בגוף, כולל בעיות פרקים, שברים ונקעים, וגם זיהומים ודלקות.

Yoggie 13-04-08 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk
מי שאמור לתת את הריטלין זה לא אורטופד אלא נוירולוג

נוירולוג, רופא ילדים או פסיכיאטר.

Ja Rule 13-04-08 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

הרטלין הומצא לפני 4-6 שנים, לא יותר אני מניח.

Yoshi-Moto 13-04-08 19:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי עקירב
אני לוקח ריטלין כבר 7 שנים, אז תרשה לי לענות לך, קודם כל אתה לא יכול לקחת תתרופה בלי מרשם של רופא ובדיקה שעברת והוכחה שאתה עם בעיות קשב וריכוז, לגבי השאלה שלך, אני לוקח לפני אימונים ריטלין של 10 מ"ג לא משהו רציני וההבדל הוא לטובה מבחינה של הרמת משקלים, עם ריטלין אני בהרבה יותר מרוכז ומצליח להרים גבוהים בהרבה יותר כשאני בלי ריטלין ובפעילות אירובית שלא לדבר, אני פשוט מצליח לרוץ על רמה גבוהה הרבה זמן ולא מצליח להתעייף, לתחרויות ריטלין לא חוקי אבל אני בכל זאת לוקח כי לא עשו לי בדיקה של סמים או משהו כזה... אבל אם תופסים אותי מעיפים אותי לכמה שנים טובות.. :) (באימוני ג'ודו..)

,

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ja Rule
הרטלין הומצא לפני 4-6 שנים, לא יותר אני מניח.

O.ם

Logout 13-04-08 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
איך הגעת לאורטופד..? :ohmy:

אורטופדיה זה סוג רופואה שמתפלת במחלות כמו טראומה ותאונות, ובכל מה שקשור לבעיות או פגיעות במערכת השרירים והעצמות בגוף, כולל בעיות פרקים, שברים ונקעים, וגם זיהומים ודלקות.

הכי סטייל...
אתמול קיבלתי מכה בצלעות וכואב לי...אז אני הולך לרופא ישניים לעשות צילום...:jockey:

P-a-n-1-c 13-04-08 19:57

ריטלין קיים קרוב לאיזה 20 שנה איפה אתם חיים

P-a-n-1-c 13-04-08 19:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
נוירולוג, רופא ילדים או פסיכיאטר.

רופא ילדים לא מוסמך לתת מרשם לריטלין בלי בדיקה של נוירולוג ואיבחון

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ