![]() |
זה לא מצחיק שילדים לוקחים רטאלין על ימין ועל שמאל, ויש פרופוגנדת ענק נגד סטרואידים?
|
מה אתם משויים בכללל בין הדברים?!..אתם יודעים בכלל מזה ריטאלין שאתם מדברים ככה?..
זה לפי מבדק של אורטופד יש כאלה שזה לא עובד אליהם יש כאלה שעובד אליהם סוג אחד או אחר שלקחתי את הריטלין-לא היה לי חוסר תאבון,יש ימים שהייתי מדוכא אז לא אכלתי הרבה-אבל זה לא בגלל הריטאלין,הורג אותי שעשיתם מזה סכנה עד כדי כך שזה כבר אמור להיות כמו "סטרואידים" חלאס,קחו את פיתוח הגוף בקלות אנשים...!!!! |
ציטוט:
|
Wtf למה צריך ריטלין?
|
הכי מעצבן בריטאלין (שהפסקתי לקחת לפני חודש אחרי שימוש של שנתיים) שמילד שמח שקופצץ מדבר עושה צחוקים בכיתה נהייתי ילד דיכאוני זומבי מעופף מדברים אליי ואני כזה "אה??" "אה??" עכשיו אחרי שהפסקתי לקחת את זה (בגלל כתבה של רופא מומחה על הסכנות - חלק מהסכנות זה מוות או מום בלב - זה רשום גם על הקופסא) השמחת חיים חזרה אלייי אומנם שוב קצת קשה בלימודים אבל אני לא מוכן להיות רובוט אם מצב רוח מסריח לפגוע בבריאות שלי בגלל הלימודים המסריחים האלה אני לא ישכח שאיך שההשפעה הייתה נגמרת הייתי רץ בבית קופץ יושב על המחשב ומזיז את הרגללל שהייתי יוצא אם חבריםם הייתיי שותהה מתכרע בקיצורר מאז השפסקתי חזרתי להיות נורמליי עכשיו אני משתמש בכוח המוח אני מחזיק אותי בכיסא למרות שהשיעורים משעממים תחת וזהו זה הסיפור שלי!
|
חברים בואו נכניס דברים קצת לפרופורציות... הריטלין כל עוזר, וזה לא בראש שלך, אבל זה בא אם מחיר, אפשר כמוני וכמו P-a-n-i-a-c ממה שהבנתי לנסות להתגבר על זה אבל זה קשה ואיטי, ואפשר לקחת את זה ולראות גם שיפור מיידי.
ההמלצה היחידה שלי לכולם היא אם אתה לוקחים ריטלין לנסות לא להגזים עם זה ולקחת סתם, אישית אני לוקח רק לפני מבחנים וגם זה לא תמיד. |
ציטוט:
הקטע הוא שגילו שיש לו השפעה הפוכה על אנשים היפראקטיביים... |
פעם ראשונה שאני שומע בכלל על התרופה הזאת.
אגב, הבנתי שזה משמש בעיקר להפרעות קשב בלימודים. איך ואצל מי מאבחנים בעיות כאלה? |
ציטוט:
פשוט עושים אבחון זה לא בעייה יש את זה בכל עיר |
אני היו לי בעיות דומות בתקופת הבצפר, ושלחו אותי גם לאבחון אני זוכר. קיבלתי מן תוספת זמן קטנה למבחנים. אף אחד לא דיבר איתי על כדור שעוזר, מעולם לא שמעתי על זה. שמשה פתח את הפוסט, חשבתי מדובר בכדור הזה נגד חצ'קונים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחח אז יש דברים שאתה לא יודע.... ד''א לכדור נגד פצעים רוראים רוקאטן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אורטופדיה זה סוג רופואה שמתפלת במחלות כמו טראומה ותאונות, ובכל מה שקשור לבעיות או פגיעות במערכת השרירים והעצמות בגוף, כולל בעיות פרקים, שברים ונקעים, וגם זיהומים ודלקות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
O.ם |
ציטוט:
אתמול קיבלתי מכה בצלעות וכואב לי...אז אני הולך לרופא ישניים לעשות צילום...:jockey: |
ריטלין קיים קרוב לאיזה 20 שנה איפה אתם חיים
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ