ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך ולמה התחלתם עם פיתוח גוף? (https://israelbody.com/showthread.php?t=7798)

BEITAR J-M 12-04-07 23:01

*בכיתה י' נרשמתי למכון.. ומשם זה התחיל..

Exhibit 12-04-07 23:01

יאווווו אחי.... יש לך תמונה עדכנית?
את נראה ממש במצב גרוע בתמונה הזאת.. באמת כל הכבוד על השינוי!

BEITAR J-M 12-04-07 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אללה אוראל איפה אתה תבוא לבקר

חלאס דימי עזוב אותי!!!

Night_Wolf 12-04-07 23:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Exhibit
יאווווו אחי.... יש לך תמונה עדכנית?
את נראה ממש במצב גרוע בתמונה הזאת.. באמת כל הכבוד על השינוי!

עדכניות לא אחי
העלתי כמה פעמים תמונות לפורום לא יצאו משהו..החלטתי להגיע לשיא שלי ואז להעלות שוב תמונות ככה סתם אני הרבה בחנות של גיל אז אם מישהו ילך לשם יהיה סיכויי טוב שבאחת הפעמים יפגוש אותי

P-a-n-1-c 12-04-07 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BEITAR J-M
חלאס דימי עזוב אותי!!!

מתגעגעים אחי
רומן כל הזמן שואל איפה אוראל וזה :1eye:

Fatty 12-04-07 23:09

פגשתי חבר שלי ברחוב והוא אמר לי שהוא בדיוק הולך לחד"כ (זאוס), והתחיל לדבר על זה הרבה ולשאול אותי אם בא לי להצטרף וכאלו, והוא גם אומר שזה "רק" 2000 שקל לשנה.
טוב סבבה, עשיתי חודש נסיון, בסוף זה הפך לשנה , המנוי עלה 4400, אבל עדיין, זה היה שווה את זה. עכשיו אני כבר בחד"כ אחר. בכל מקרה, אותו חבר שלי עזב אחרי חודש והיום הוא סתם שמן. התחלתי גם כן מלהיות די שמן, הורדתי איזה 10 קילו אבל עם תפריט של תזונאית גרועה לאללה ולא עליתי בכלל במאסה של השריר, (לדוגמא, אמרה לי לאכול תפוח לפני השינה וכאלו דברים). אחרי זה החלטתי לעלות במאסה נורמאלי, בזכות ישראלבודי עליתי כמה קילו, אחרי זה התחלתי ללכת לגיל, ובסוף המאסה כבר שקלתי 13 קילו יותר מאיך ששקלתי אחרי הדיאטה הנוראית עם התזונאית ההיא. עכשיו התחלתי חיטוב.

ahtung 12-04-07 23:15

ואללה הפעם הראשונה שאני זוכר שרירים זה כשאבא שלי הראה לי את הסרט הטורף של ראיתי את הבייספס של ארנולד כשהוא עושה את הורדת הידיים,הייתי מתלהב מהקטע הזה ומאז ראיתי די הרבה סרטים של ארני כמו שליחות קטלנית,קומאנדו ועוד מספר אחרים.

Bullet 12-04-07 23:16

היה לי מנוי לבריכה ולא עשיתי שם כלום, אז פעם נכנסתי לחדר הכושר, עשיתי כמה מכשירים, היה לי כיף אז התאמנתי כל יום... אח"כ אחרי חודשיים נגמר לי המנוי. אז חבר שחיף אמר לי בוא תעשה מנוי במכון אחר (איפה שאני מתאמן עכשיו) ונלך ביחד. אז הסכמתי, עשיתי מנוי... היו איזה חודשיים-שלושה שהיינו באים ומתאמנים כמו אהבלים, ואז הוא אמר לי כזה "אתה יודע, יש אתרי אינטרנט על פיתוח גוף" ואני כזה "מה? באמת???? למה שמישהו ירצה לעשות אתר על זה?"
אז כתבתי "פיתוח גוף" בגוגל ונתקלתי בישראלבודי. קראתי את כל המאמרים ואז גיליתי שיש גם פורום. אז התחלתי לשאול שאלות סתומות ומפגרות וגם לקרוא קצת פה ושם ובתכלס היה לי נורא כיף להתאמן. מכל החברים שלי רק אני התמדתי, פשוט כי זה כיף. לא כי רציתי להוכיח משהו ובלה בלה בלה, כי בתכלס האמנתי שאני לא אגיע לשום מקום לא משנה מה אעשה, אבל להתאמן זה כיף אז התאמנתי לי.

oRis 12-04-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
לא הייתי אצל גיל בהתחלה..בהתחלה הייתי אצל קובי עזרא וכמו שמנסים כל דבר בחיים
נסיתי.. ומסיבות שלא אפרט כאן לא התאים לי אצלו ועברתי לגיל..אצל גיל אני מרגיש הרבה יותר בטחון וגם מתקדם כמו שציפיתי
כמובן שגם אצל קובי רזיתי הרבה אבל עדין לא הגעתי לאן שבאמת רציתי

בלי שום קשר לגיל או קובי לא הגעתי אליהם על משקל כזה הייתי בחדר כושר על תוכניות אימונים שבניתי לעצמי ותזונה מפגרת אבל לא קיצונית כמו שהייתי רגיל לאכול שהייתי על 130 קילו (שזה כולל כל היום ג'אנק ג'אנק ג'אנק)

ד"א אם אתה רוצה לראות מזה בחור באמת שמן וחזירי ושמנוני אז בבקשה הינה אני על 130 קילו חחחחחחח זכרון רע

http://img337.imageshack.us/img337/5170/84084259sg9.jpg

]

רואים זה בן אדם זהב ... כמו שצריך אח שלי !!! הייתה ניראה שם כמו הראלה ועכשיו אתה ניראה כמו דודי בלסר :] אוהב אותך נשמה טוב מאוד

ran7 12-04-07 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
פגשתי חבר שלי ברחוב והוא אמר לי שהוא בדיוק הולך לחד"כ (זאוס), והתחיל לדבר על זה הרבה ולשאול אותי אם בא לי להצטרף וכאלו, והוא גם אומר שזה "רק" 2000 שקל לשנה.
טוב סבבה, עשיתי חודש נסיון, בסוף זה הפך לשנה , המנוי עלה 4400, אבל עדיין, זה היה שווה את זה. עכשיו אני כבר בחד"כ אחר. בכל מקרה, אותו חבר שלי עזב אחרי חודש והיום הוא סתם שמן. התחלתי גם כן מלהיות די שמן, הורדתי איזה 10 קילו אבל עם תפריט של תזונאית גרועה לאללה ולא עליתי בכלל במאסה של השריר, (לדוגמא, אמרה לי לאכול תפוח לפני השינה וכאלו דברים). אחרי זה החלטתי לעלות במאסה נורמאלי, בזכות ישראלבודי עליתי כמה קילו, אחרי זה התחלתי ללכת לגיל, ובסוף המאסה כבר שקלתי 13 קילו יותר מאיך ששקלתי אחרי הדיאטה הנוראית עם התזונאית ההיא. עכשיו התחלתי חיטוב.

4400 לשנה???:blink:

Fatty 12-04-07 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
4400 לשנה???:blink:

ייפ

אבל עכשיו אני בטרגט ברמת גן. 1680 לשנה.

SuzukiR 12-04-07 23:32

סליחה אני עראכתי בגלל שקשה לי לחסוף את כל זה מצטער

ran7 12-04-07 23:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
סליחה אני עראכתי בגלל שקשה לי לחסוף את כל זה מצטער

יצא לי לקוא את זה אחי....
באמתילדים הם עם קקה מה שנקרא.....
היוםם רק שתידע אין כזה דבר חברים הכל אינטרסים!!

igorek 12-04-07 23:37

למה התחלתי עם פיתוח הגוף:
כי נראיתי ככה לפני שהתחלתי להתאמן:
http://img74.imageshack.us/img74/871...1497dl9.th.jpg

Yoshi-Moto 12-04-07 23:39

וואי גלעד איזה שינוי!!אני בהלם!
כל הכבוד, זה נראה ערוך בפוטושופ או משהו:o

SuzukiR 12-04-07 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
יצא לי לקוא את זה אחי....
באמתילדים הם עם קקה מה שנקרא.....
היוםם רק שתידע אין כזה דבר חברים הכל אינטרסים!!

דווקא למדתי שרק בזמנים קשים מיתגלים החברים האמיתים

אבל אין מה לעשות זה החיים

Night_Wolf 12-04-07 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
וואי גלעד איזה שינוי!!אני בהלם!
כל הכבוד, זה נראה ערוך בפוטושופ או משהו:o

אם יש משהו אחי שבחיים אני לא ידע להישתמש בו או להפעיל אותו זה פוטושופ:1eye: ויש לי את אותם תמונות באלבום מוחבא בחדר שלי מתחת להרבה דברים שלא יראו:)
יום אחד אני יעלה הכל אבל הפוסט הזה יהיה מפחיד

Yoshi-Moto 12-04-07 23:46

ציטוט:

אם יש משהו אחי שבחיים אני לא ידע להישתמש בו או להפעיל אותו זה פוטושופ:1eye: ויש לי את אותם תמונות באלבום מוחבא בחדר שלי מתחת להרבה דברים שלא יראו:)

תתכונן למאות תגובות מעוריי מוטיבציה...
חצי מהם שלי:jockey:

Fatty 12-04-07 23:48

ציטוט:

למה שהיום הזה לא יהיה היום למשל?

נו, מחכים לתמונות שלך!

ran7 12-04-07 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
דווקא למדתי שרק בזמנים קשים מיתגלים החברים האמיתים

אבל אין מה לעשות זה החיים

יש משהו במה שאתה אומר אבל נדיר למצוא חברים אמיתיים!!

תראה אני יספר לך סיפור שקרה לי לא מזמן
לאיזה חבר היה מסיבה עכשיו כל החברים שתו, אני שתיתי יותר מדי וואלה תפסתי סטלה כמו שלא תפסתי בחיים שלי,חברים בוא ניסו להרגיע אותי חילקתי לכמה בוקסים וכאפות בלי להיות מודע לזה בכלל,עד שהגיע הילד"הגבר" החבר(שגם לא נתתי בוקס לפנים) שמראה שלא אכפת לו מחברים העיקר לא לצאת איזה ילד כאפות והחזיר לי בוקס לפנים, אחרי זה הוא עשה עליי רעש ואמר "גודל לא קובע" ,"אני מוכן לסיבוב שני" יום אחרי זה אמרתי לאיזה חבר של שתינו שאני מוכן לסיבוב שני שהוא רצהף הוא אמר לו הכל טוב ויפה אמרתי אני יחכה לבית ספר להשהפיל אותו מול כולם, יום אחרי זה ההוא שרבתי איתו מתקשר אליי ואומר לי ככה" רן אחי אתה חבר שלי יודע שאני אוהב אותך, עושה לי תראה אני מוריד מהכבוד שלי מבקש סליחה, אז אמרתי לו מה אכפת לי וניתקתי לו תטלפון וגמרה השיחה,
תבינו עד אחרי השיחה הזאת כל החברים שלי קראו לי כל יום לצאת כל ערב, חוף שהיינו הולכים, מהרגע שאמרתי לו שאני לא סולח לו , כולם שחכו אותי לא אומרים לי מתי יוצאים לא כלום.

תאמת יש לי חבר אחד או שאני ממש יכול לסמוך עליהם ב100% שלא יבגדו בי. אבל אין כמעט חברים אמיתיים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ