![]() |
ציטוט:
מה הקשר בין סופרסטים לכוח? אתה יודע מה ההגדרה של כוח בכלל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אם שומן איכשהו תורם או היה תורם , לאף אחד פה אין סיבה לעשות את זה...סך הכל אף אחד פה לא מתחרה , כולם פה בגיל צעיר יחסית , גם 25 זה צעיר ואני לא חושב שמישהו חושב ששומן זה יפה אז בסדר אל תשימו דגש על זה שיהיה לכם 20 קוביות אבל לא להפוך לגושי שומן במיוחד שזה לא נחוץ בכלל... אני לא עובד כוח ואני בשיא לחצתי 130 לכמה חזרות ואני ממש ממש לא טוב בחזה לעומת השאר.. יש איתי בחור במימדים שלי אולי אפילו יותר חטוב לוחץ 160וגם עובד פיצולים חזרות גבוההות,אז בss וכל שאר התוכניות אתה אמור להגיע ליותר אפילו , אז למה זה טוב השומן |
מסכים איתך לגמריי.
|
כמה אנשים פה כבר עשו ss כמו בספר? תן לי לעזור לך, אחד.
מי שעולה יותר מדי בשומן לרמה שהוא 20 אחוז ומעלה פשוט לא מתאמן כמו שצריך. אגב, שומן הוא אנטי דלקתי בין היתר. בכל מקרה, מכל תכנית אפשר להתחזק, אבל בתכנית שמתוכננת ובנויה טוב יותר תתחזק יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לעשות השוואות זה בעייתי, אתה לא יודע מי טבעי ומי לא (אותי זה לא מעניין אפילו) אבל סביר להניח שהבחור שלוחץ 160 הוא מוזרק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן הוא שור רציני , אבל אני מכיר אותו , לא יותר מדי קרוב אבל מכיר הוא משוט מתאמן המון זמן.. יש לי אנשים מוזרקים בחדר כושר וקל לדעת מי..אם בן אדם תוך 3-4 חודש עולה איזה 15 קילו ועוד יורד באחוז שומן או לפחות נשאר אותו אחוז שומן אז מין הסתם הוא מוזרק... ציטוט:
|
זה לא נראה לי מדויק, מישהו יכול להגיד כמה קלוריות שורפים באימון ss?
|
ציטוט:
|
תוכל להסביר?
|
הסברתי...
תראה: נגיד בן אדם הנייטרלי שלו 3000 נגיד בתוכנית אחרת הוא צריך 3700 כדי לעלות יחסית נקי(כמעט ואי אפשר לתכנן בדיוק תקלוריות) נגיד ss דורש 300 קלוריות יותר לבנייה והתעוששות של שרירים.. אז אותו אחד יוכל 4000 אלף בss אבל מבחינת עלייה בשומן לא יהיה הבדל אלה אם אותו אחד יחליט שבא לו להשמין אז הוא יוכל 5000 מבין תכוונה? |
אוקיי ,הבנתי.
|
ציטוט:
|
אבל זה לא עונה לו על השאלה יא שמנשחיף
|
ציטוט:
לא כתבתי שאם הוא לוחץ 160 אז הוא בטוח מוזרק, אבל יכול להיות שכן. וdemon אתה לא יכול לדעת, אלא אם אתה נכנס איתו לשירותים לבדוק כל יום. |
ציטוט:
קיצור לא משנה הוא ספציפי , זה משקלים ריאלים מאוד למישהו טבעי , במיוחד אם הוא עובד תוכנית כוח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ