ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פגישת ייעוץ עם גיל גרנות התותח!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=5385)

SiX PACK 06-02-07 11:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
לא יודע אני לא נמשך לשווארמה הקטע שהפרה שהייתה חייה המסכנה מסתובבת לה שם ומחזירה אור מרוב השמן וכל השומן שנוטף ממנה פשוט מוציא ממני את החשק לאכול שווארמה...
מה שכן פיצה אני אשמח נא
נראה לי ככה עוד 3 שבועות אני אבקש מאמא שלי לעשות פיצה מקמח מלא היא עושה פיצה ביתית משהו בן זונה :p
נדפוק איזה מגש כהעמסת פחמימות
מה גם אמינם אתה עושה טעות בקשר לצ'יטים אם אתה ממש ממש ממש רוצה אותם תאכל.. , פעם בשבועיים לא יקרה לך כלום אתה פשוט תעלה בנוזלים ,מאגרי הגליקוגן שלך בקנטים ולשם הכל ילך ולא יאגר כתא שומן , לפעמים הגוף צריך סוכר ואי אפשר לעצור את זה בפניו.
כשאתה לא אוכל הרבה זמן צ'יט קוראים כמה דברים:
1. נשבר לך הזיין במכון אין לך כוח ומוטיבציה צ'יט מעלה לך אותו
2.כשאתה לא אוכל הרבה זמן צ'יט , הצ'יט שלך הוא פשוט ענק ואתה זולל כמו מטורף דבר אחר דבר
3.לפעמים זה טוב לבלבל את החילוף חומרים ....

בכל מקרה אני שמח שאתה נהנה כי אני כבר לא חחח , ד"א עד מתי מתוכנן החיטוב שלך ז"א לכמה זמן?
ועל איזה אחוז שומן אתה מוערך? (לפי גיל)

תגיד אחי, נוזלים = שומן?

Smart Teach 06-02-07 16:16

בהצלחהבהמשך החיטוב גבררר....
כול טוב .

PcGunMan 06-02-07 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
תגיד אחי, נוזלים = שומן?

מה פתאום!!!!!!

Bullet 06-02-07 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
תגיד אחי, נוזלים = שומן?

נוזלים=מים.
בין אם זה מים שמתווספים לתוך השרירים כשכמות הפחממות בשריר עולה, ובין אם זה סתם נוזלים תת-עוריים (מה שהמתחרים בתחרות מנסים להפטר מהם כדי להראות יותר יבשים)

Fatty 06-02-07 19:09

עד כמה דבקת בתפריט התזונה? ממש 100%?

gman 06-02-07 19:45

פשש...אחלה התקדמות...
תגיד גיל עוזר רק בקטע של התזונה או שהוא גם מייעץ לך בתונית אימונים?

Di-Bol 06-02-07 19:50

גם אימונים בוודאי

eminemfan 06-02-07 20:23

100 אחוז בתזונה לא צ'יט אחד,בלי מלח בסלטים,רק מים,מודד על הגרמים,מקפיד בשעות,עושה לעצמי משטר ברזל וזה מאוד קשה-לא מחפף בשום מקום.

ומשה-עכשיו אני מאמין שהירידה תיעצר גיל אמר לי להישקל כל 5 ימים,אם אין ירידה של 150 גרם לפחות אז לעבור לתוכנית חדשה בתנאי שעברו שלושה שבועות מהעדכון(אתמול),בכללי גיל אמר לי שיראו קוביות עוד איזה 5-7 ק"ג ואז אני יוכל להתחיל תוכנית מסה(אם זה יהיה ככה הרווחתי ב-5 פגישות גם חיטוב וגם מסה,אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו----הכי מצחיק שגיל שאל אותי הרבה פעמים בפגישה "אתה רעב עם התפריט" אמרתי לו"בטח במיוחד בלילה" אז כשהלכתי הוא אומר לי "תיהיה שבע" יעני תחזיק מעמד----כנ'ל גם לגביך משה אני מבין איזה סבל עברת שנה!!!! אתה באמת חולה נפש.

HHHEELLBBOOYY 07-02-07 01:03

סבל סבל אבל בסוף זה משתלם!

Moshe 07-02-07 01:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
100 אחוז בתזונה לא צ'יט אחד,בלי מלח בסלטים,רק מים,מודד על הגרמים,מקפיד בשעות,עושה לעצמי משטר ברזל וזה מאוד קשה-לא מחפף בשום מקום.

ומשה-עכשיו אני מאמין שהירידה תיעצר גיל אמר לי להישקל כל 5 ימים,אם אין ירידה של 150 גרם לפחות אז לעבור לתוכנית חדשה בתנאי שעברו שלושה שבועות מהעדכון(אתמול),בכללי גיל אמר לי שיראו קוביות עוד איזה 5-7 ק"ג ואז אני יוכל להתחיל תוכנית מסה(אם זה יהיה ככה הרווחתי ב-5 פגישות גם חיטוב וגם מסה,אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו----הכי מצחיק שגיל שאל אותי הרבה פעמים בפגישה "אתה רעב עם התפריט" אמרתי לו"בטח במיוחד בלילה" אז כשהלכתי הוא אומר לי "תיהיה שבע" יעני תחזיק מעמד----כנ'ל גם לגביך משה אני מבין איזה סבל עברת שנה!!!! אתה באמת חולה נפש.

עוד 5-7 קילו :\??????????
אחי זה פאקינג חודשיים- שלוש עבודה
טוב נו מה שאני בעצם הקצבתי לעצמי עד אמצע מאי חיטוב
זה יסגור לי חצי שנה חיטוב עם גיל (מה19.11)
כולם במכון צוחקים עלי שאני שחיף אבל הקוביות המזדיינות והחזה המסריח שלי כל השומן הצטבר שם
יאללה אחי תיהיה חזק חח רק כוח רצון...
תעשה כבר צ'יט יא פרפקיוניסט במילא תיהיה חייב לעשות העמסת פחמימות מתישהוא .. , חבל שסתם תעצר על שטויות
בונה עם התפריט החדש אני רעב כמו כלב.. , חפיף ההרגשה שאני מרגיש עכשיו הרגשתי חצי שנה שעשיתי אנורקסיה עצבנית

Night_Wolf 07-02-07 15:46

איזה כריש אתה אחי!:sbb4: כל הכבוד תמשיך להשקיע ורחוק תגיע:CARRY86W:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ