![]() |
ציטוט:
|
בהצלחהבהמשך החיטוב גבררר....
כול טוב . |
ציטוט:
|
ציטוט:
בין אם זה מים שמתווספים לתוך השרירים כשכמות הפחממות בשריר עולה, ובין אם זה סתם נוזלים תת-עוריים (מה שהמתחרים בתחרות מנסים להפטר מהם כדי להראות יותר יבשים) |
עד כמה דבקת בתפריט התזונה? ממש 100%?
|
פשש...אחלה התקדמות...
תגיד גיל עוזר רק בקטע של התזונה או שהוא גם מייעץ לך בתונית אימונים? |
גם אימונים בוודאי
|
100 אחוז בתזונה לא צ'יט אחד,בלי מלח בסלטים,רק מים,מודד על הגרמים,מקפיד בשעות,עושה לעצמי משטר ברזל וזה מאוד קשה-לא מחפף בשום מקום.
ומשה-עכשיו אני מאמין שהירידה תיעצר גיל אמר לי להישקל כל 5 ימים,אם אין ירידה של 150 גרם לפחות אז לעבור לתוכנית חדשה בתנאי שעברו שלושה שבועות מהעדכון(אתמול),בכללי גיל אמר לי שיראו קוביות עוד איזה 5-7 ק"ג ואז אני יוכל להתחיל תוכנית מסה(אם זה יהיה ככה הרווחתי ב-5 פגישות גם חיטוב וגם מסה,אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו----הכי מצחיק שגיל שאל אותי הרבה פעמים בפגישה "אתה רעב עם התפריט" אמרתי לו"בטח במיוחד בלילה" אז כשהלכתי הוא אומר לי "תיהיה שבע" יעני תחזיק מעמד----כנ'ל גם לגביך משה אני מבין איזה סבל עברת שנה!!!! אתה באמת חולה נפש. |
סבל סבל אבל בסוף זה משתלם!
|
ציטוט:
אחי זה פאקינג חודשיים- שלוש עבודה טוב נו מה שאני בעצם הקצבתי לעצמי עד אמצע מאי חיטוב זה יסגור לי חצי שנה חיטוב עם גיל (מה19.11) כולם במכון צוחקים עלי שאני שחיף אבל הקוביות המזדיינות והחזה המסריח שלי כל השומן הצטבר שם יאללה אחי תיהיה חזק חח רק כוח רצון... תעשה כבר צ'יט יא פרפקיוניסט במילא תיהיה חייב לעשות העמסת פחמימות מתישהוא .. , חבל שסתם תעצר על שטויות בונה עם התפריט החדש אני רעב כמו כלב.. , חפיף ההרגשה שאני מרגיש עכשיו הרגשתי חצי שנה שעשיתי אנורקסיה עצבנית |
איזה כריש אתה אחי!:sbb4: כל הכבוד תמשיך להשקיע ורחוק תגיע:CARRY86W:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ