![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש אנשים שיש להם טרייספס ענק רק מעבודה על לחיצה צבאית ובנץ פרס, אני בכלל עובד בתוכנית שלי בשבוע שלם עם אימון אחד שעובד בו הטרייספס ואימון אחד שעובד בו הבייספס 4 סטים בייספס ו4 סטים טרייספס (בשבוע!) והבייספס שלי גדל יותר מכל תוכנית אחרת. ד"א, יש לך עוד אופציה שאני חושב עליה: בייספס + טרייספס + כתפיים רגליים חזה + גב X |
אורי סילבר
אני לא מת על התוכנית שלך כי זה דומה לfbw בלי רגליים... חלוקה רגילה A=חזה כתפיים טרייספס B=גב בייספס רגליים לא טובה באותה מידה? נימרוד בינתיים אני חושב על הכיוון של AB, יש לך הצעות? נשמעת עדיפה מכל הבחינות על ABC.. |
ציטוט:
ab יש 2 אופציות : דחיקה \ משיכה (חזה, כתף קדמית, טרייספס וגב , כתף אמצעית ואחורית, בייספס ורגליים באחד האימונים) או פלג גוף עליון \ תחתון. מכיוון שהקוואדס הוא נחשב כמו שריר גדול, ההמסטרינג כמו שריר גדול והתאומים כמו שריר קטן, הבעיה בדחיקה \ משיכה שהאימון שיקבל את הרגליים יהיה ארוך מידי. לפצל את הקוואדס וההמסטרינג יהיה בעיה, ההמסטרינג עובד חזק בסקוואטים והקוואדס בדדליפטים. ד"א החלוקה של אורי זה לא כמו fbw בלי רגליים כי מבחינת התאוששות אם אתה נותן לפלג גוףך עליון יומים התאוששות או יום התאוששות זה משהו אחר לגמרי. |
רגליים אני לא רוצה לעבוד יותר מדי רק לשמור עליהם שלא יהיו מקופחות ככה ש4 סטים לקוואס ו4 סטים להאמס ועוד 2 סטים לתאומים יספיקו מבחינתי
חוץ מזה אני עולה בערך 200-300 מדרגות כל יום אחרי המכון |
ציטוט:
הנה אימון פלג גוף עליון תחתוןם: 4 סטים סקוואט 4 סטים דד ליפט 2 סטים משו לתאומים. 4 סטים בטן 4 סטים חזה 4 סטים גב 2 סטים כתפיים 2 סטים קדמית 2 סטים אחורית ;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שאני יעשה A=חזה כתפיים טרייספס B= רגליים גב בייספס |
ציטוט:
הקוואדס זה שריר גדול בדיוק כמו הגב והחזה, כנ"ל ההמסטרינג. כל אחד מהם הוא שריר גדול בדיוק אותו דבר ורגליים הם חצי מהגוף שלך. אתה צריך להבין שה"רגליים" זה לא שריר, זה 3 שרירים כמו כל 3 שרירים אחרים!! פשוט צריך לשנות את הגישה. 2. אם אתה רוצה תוכנית push & pull הכתף האמצעית והאחורית צריכות להיות עם הגב והבייספס!! |
ציטוט:
|
פסיכופט, אתה יכול לעשות ככה:
A גב+חזה+כתפיים B ידיים C-פעם בשבוע רגליים כי באימון A אתה גם ככה עובד חזק לע התכפיים אז אתה פשוט יכול להוסיף 3-4 סטים של לחיצת כתפיםי וסגרת את העניין. ואמרת שאתה רוצה ררק לשמר רגליים אז תעשה אותם רק פעם בשבוע ואתה יכול להוסף שם גם בטן זוקפי גו וטרפזים |
ציטוט:
קח את התרגילים הכי נפוצים לליטרלית. הנפות לצדדים וחתירה בעמידה. תראה בexrx ששניהם push, בשניהם הבייספס עובד חזק, הטרפזים התחתונים וכל שרירי הפוש! |
http://exrx.net/WeightExercises/Delt...prightRow.html
http://exrx.net/WeightExercises/Delt...eralRaise.html אומנם הכתף הקדמית עובדת, אבל גם הבייספס והטרפזים עובדים בתרגילים האלו שהם שרירי פול לגמרי. גם אם תקרא כתוב ליד כל התרגילים האלו ב"כוח" "pull". |
ציטוט:
push and pull נשמע לי יותר מתאים A=חזה כתפיים טרייספס כתף קדמית + בטן B=גב בייספס רגליים כתף אחורית + צדדית אגב מה לעשות בשביל לבודד את הכתף הקדמית ? פשוט הנפות לפנים? |
ציטוט:
חזה+כתף קדמית+כתף אמצעית+יד אחורית וכשהוא עובד על כתף אמצעית שיעשה הנפות לצדדים ככה הבייספס לא יעבוד ולא תיהיה התנגשות זה עדיף כי הרי האמצעית עובדת המון בלחיצות כתפיים |
ציטוט:
אם היא ישרה, הלא לא עובד. בדדליפט הבייספס לא עובד למשל... וגם בהרמת משקולות לצדדים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
באמת חבל לוותר על לחיצות כתפיים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ