![]() |
ציטוט:
מה יעני הם מקפיאים את זה או משו כזה? |
25 גרם ברנפלקס (חיטוב :( )
אבל 100 גרם ביום העמסה!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
עם מה אתה אוכל את זה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רעיון טוב למי שצריך להכניס כמויות של אוכל :idea: סתם סתם;) |
ציטוט:
:flowers: |
ביצים שלמות או רק הלבן? סתם מעניין אותי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה כולכם עשיתם מ200ג' ש"ש? זה כולה אוכל, ולא סיפור גדול.
אנשים יותר קטנים מארבל מפרקים כמות כזאת ;) זאת רק ארוחה אחת מתוך 6. |
ציטוט:
THE SUN, שמע זה לא שהוא אוכל את זה עם חלב\ יוגורט שאיתם זה עוד עובר הוא אוכל את זה "חיי" עם איזה חביתה...סיפור קצת אחר. |
שבולת שועל ו-2 פרוסות לחם מחיטה מלאה.
לפעמים שאני מתעצל אז אני לוקח קורנפלקס. |
שיבולת שועל לבנה ועוד מהסוג המעובד להכנה מהירה (קוואקר), זה לא הדבר הכי מזין שאפשר לבחור לארוחת בוקר.
חוץ מזה, אם זה לא תאים לכם - אל תאכלו =\, צריך גם לגוון ולא חסר דברים טובים לאכול בבוקר. אני בכל מקרה אם כבר הולך על שיבולת שועל אז שיבולת שועל מלאה באריזת דגני בוקר מצופה בדבש, מוסיף לזה שקדים, אגוזים, צימוקים ולפעמים שוקלד מריר של עלית (ספלנדיד 70% קאקאו). לפעמים זה קרקרים מחיטה מלאה, פריכיות אורז מלא עם גבינה לבנה ומוסיף לזה אגוזים, שקדים, זרעי פשתן. בקשר לזה שאוכל סוכר ענבים בכמות אסטרונומית...למה?=] |
ש''ש זה חרא איך אתם יכולים לאכול את זה? אני פעם שאכלתי את זה פחדתי לקום בבוקר :/
|
Rendi מה הבעיה לאכול את זה? תעשה עם זה שייק עם עוד כמה תוספות כמו חלב מעדן פרי אבקת חלבון כמה קוביות קרח(כמו שאמרתי כבר באיזה אשכול), ויוצא לך שייק בן **** ואתה לא מרגיש את הש"ש...
|
-אתם אוכלים את הש"ש מבושלת או לא?
-אם כן מתי אתם מוסיפים את כל הדברים שאמרת כאן? -זה בסדר שאני אוכל שיבולת שועל להכנה מהירה (קוואקר)? -יש דרך להכין את זה חוץ מבסיר? (מיקרו או משהו) |
ציטוט:
|
בבוקר? יוגורט.... :( צהרים? פריכיות :(
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ