![]() |
ציטוט:
לפי מה אתה קובע שזה מספיק? כמו שאמרתי, אם [בעצם זה לא אם, תמיד יש] חלק שהוא לא טוב מבחינה גנטית, צריך לתת עליו דגש ישיר! אם הכתף האחורית שלך חלשה מבחינה גנטית, אומנם היא תקבל גירוי בחתירה, אבל לצערך זה לא יספיק כי כמו שאמרתי היא חלשה גנטית. אתה תעלה במשקלים בצורה לינארית, אבל ביחס בין השרירים לא! |
ציטוט:
|
טימה אתה יכול להכנס למסן?
|
ציטוט:
זה שריר קטן שלא צריך הרבה סטים הגירוי שהוא מקבל מהחתירה מספק לו, זה שתוסיף עוד סטים זה לא אומר שהוא יגדל יותר. לפי הגישה שלך שככול שמוסיפים סטים גדלים יותר למה לא לעשות 50 סטים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
5 תרגילים שלך ונשאר כבר שנתיים אותו דבר ונראה כאחד שלא מתאמן. אז אולי אתה צודק.. ואני טועה אבל אני גם זה שגודל בסופו של דבר ואתה לא אז תישאר צודק... אם יוצא לך מזה משהו.. |
ציטוט:
תשאל פה או שלח לאימייל : timortag@ gmail.com |
שלחתי, בטוח שזה המייל? אה ראיתי עכשיו שיש רווח בשטרודל קיצר שלחתי אחי, תענה כשבא לך ;)
|
אני חושב , שלעבוד על שריר ישירות עדיף על פני לעבוד עליו בעקיפות..
אני לא אומר שלא יהיו תוצאות מתרגילים שלא עובדים ישירות על השריר , אבל בכל זאת אני מעודד יותר עבודה ישירה על שריר מסויים .. לא רוצה להכנס לויכוח , זאת דעתי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
התרגיל עצמו מתמקד על שרירי החזה.. וכולם מחשיבים את התרגיל הזה לשרירי החזה.. האחורית היא שריר עזר..(וכן הוא עובד..) אבל כמו שאמרתי , ההתמקדות על החזה.. אני חושב שבbb לא מחשיבים תרגילים כאלו ( כמו "פרס") כתרגיל המאמן את השריר שהם לא מתכוונתים לאמן אותו באותו תרגיל.. |
ציטוט:
דווקא כן מחשיבים אחי אפשר לראות את זה בויכוח על החלוקות... איפה תיהיה היד האחורית למשל עם החזה או הגב...כי מין הסתם התרגיל עצמו מתמקד על החזה אבל היד אחורית עובדת ועובדת טוב מאוד... דרך אגב אני באמצע לדעתי השרירים הקטנים יגדלו גם אם אין עבודה ישירה למשל מתרגילים מורכבים... אצלי בתוכנית זה בסקוואט אימון רגליים זה רק סקוואט... אבל בכל זאת עדיין אני חושב שלא צריך להזניח את השרירים הקטנים והם יגדלו הכי טוב אם יקבלו תרגילים ולא רק עבודה עקיפה או חצי עבודה בתרגילים מורכבים למינהם... |
תיקון קל חברוס אני לא עובד על ידיים
|
ציטוט:
פרס = לחיצת כתפיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מסכים איתך.. בכל זאת , כל אחד ודעתו.. |
ציטוט:
גם זה באותו כיוון , אני סיימתי את שלי פה.. לילה טוב.. |
ציטוט:
ובגלל אנשים כמוך, שבטוחים שהם יודעים משהו אבל לא מסתמכים על שום דבר אלה רק מניסיון אישי וממה שהחבר של הדודה שלי אמר לי, הרמה בארץ נמוכה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ