![]() |
ציטוט:
|
בקשר לג', אני לא צריך שיתן לגוף מראה יותר גדול :P
בכל אופן אני לא כועס פשוט זה נראה לי לא מתאים בכלל ההערה הזאת. eagle, אתה חי בתוך בועה! זה כל מה שיש לי להגיד לך! בכל אופן, אני אעדכן היום את המקומות עם התאריכים, סוף שבוע טוב לכולם. |
ציטוט:
וממוצע הבגרויות ברוב בתי הספר בוורשה יהיה דומה מאד, אומנם אם הבדלים קטנים. זה לא שבבית ספר אחד בוורשה ממוצע הציונים באנגלית יהיה 100 ובבית ספר אחר הממוצע יהיה 60. ככה שזה לא משנה לאיזה בית ספר אתה הולך (כל עוד הוא לא ממוקם בלב שכונת עוני), הרמה תיהיה זהה. |
ציטוט:
|
לא קשור, אבל בכול בית ספר הם ידעו אנגלית לפחות בסיסית, זה כמו שלא בכול מקום רמת המתמטיקה אותו הדבר, אבל בכול בית ספר הם ידעו כמה זה 1+1
|
ציטוט:
תוכנית הלימודים היא אותה דבר, כלומר לא ייתכן שבבית ספר אחד ילמדו אנגלית ברמה מזרח אירופאית של לפני 50 שנה, ובבית ספר אחד ברמה גבוהה מאד. הרמה היא אותה רמה, זה שיש הבדלים, הם הבדלים מזעריים. |
Egale
1. אתה יודע מה החוקים שם בנוגע לחינוך? מאיפה לך שהחוקים זהים בכל מוסד? 2. גם בארץ, הבחינת בגרות היא אותה בחינה אבל הרמה הטכנית של האנשים היא ממש לא אותה רמה, הרבה מאוד אנשים בארץ לא שולטים בדיבור באנגלית אבל עדיין מקבלים ציונים טובים בבחינת הבגרות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ