ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מחפש מוצרים בעלי ערך של חלבון גבוה :] (https://israelbody.com/showthread.php?t=14348)

shikoLM 16-07-07 00:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH
תקרא את (1,2,3) ותחזור עם מסקנות. מתוך (3):
Also, men in the famous Lewis and Clark expedition across America reportedly ate as much as nine pounds of buffalo meat each day with no ill effects. That is well over 600 g of protein as a daily minimum.

די. חלאס, אתה אידיוט!?
ת'מביא לי שני אנשים מתוך 6.3 מילארד אנשים בעולם ואתה מנסה להביא ראייה?!

Dietary protein intake and renal function

(2) Ann Intern Med. 2003 Mar 18;138(6):460-7.
The impact of protein intake on renal function decline in women with normal renal function or mild renal insufficiency.

קראת? הבנת? אתה מחזק אותי מה אתה מחוק?
הפסקה אומרת שהשפעת צריכה מוגברת של חלבון על נשים יכולה יורדת אצל נשים בעלות ספיקת כליות נורמלית
או mild renal insufficiency = אי ספיקת כליות!!!! [אח שלך עשה 7 יח' אנגלית, חשבת שתביא לי מאמר עם מילים מחום הרפואה ואני אשב בשושו?]

חוץ מזה, מדובר על נשים. אוך....

(3) Nephrology Dialysis Transplantation 2005 20(3):657-658;
High-protein diets are not hazardous for the healthy kidneys

סבבה
2:1 לי.

גאון אין מה להגיד!:clap: עשית לי את היום, רק על זה מגיע לך מוניטין!:laugh: :laugh:

Bullet 16-07-07 00:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אתה חושב שהפסקאות זה רפרנס? זה כותרות של מחקרים. Lewis & Clark הם שני חוקרים שעקבו אחרי אנשים אחרים, הם לא אלו שאכלו את הבשר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

NSH 16-07-07 00:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

טוב, זה באמת מצחיק כבר. אתה חושב שהפסקאות זה רפרנס? זה כותרות של מחקרים. Lewis & Clark זה שם של איזה מסע בו עקבו אחרי אנשים אחרים, הם לא אלו שאכלו את הבשר..

לא משנה, זה עדיין לא גלובלי ותקף לגבי כל אחד ואחד. אז הייתה משלחת שלא קרה להם כלום. אז?

shahaflol 16-07-07 00:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH
האם אכילה של יותר מדי חלבון מסוכנת?
קיימים מחקרים שהוכיחו כי אכילה של יותר מדי חלבונים עלולה לגרום להתייבשות ומגבירה את הסיכון למחלת השיגדון (גאוט), לאבנים בכליות, לאוסטיאופורוזיס ולסוגים מסוימים של סרטן. עם זאת, חשוב לזכור כי צריכה מוגזמת של כל דבר עלולה להיות מסוכנת. בשורה התחתונה לא מומלץ להגזים בצריכת החלבונים ואין סיבה מוצדקת לאכילה של חצי קילוגרם בשר או להלעטה עצמית של כמה קופסאות טונה/קוטג' בארוחה אחת.

[ http://www.go-active.co.il/newsmain-answer2.asp?nid=9 ]

מאמר מוינגייט, ע"י יובל קסוטו, .M.Sc,
[בעל תואר שני]

[ http://www.starmed.co.il/Wingate/Protein ]

אתה יכול להפסיק עם זה? אני מבקש מחקרים, ואתה שוב מביא לי פסקה לא מבוססת שמישהו כתב? לא אכפת לי מי כתב את זה, אני רוצה שתוכיח לי שזה נכון.

m0she 16-07-07 00:47

בוא תסביר לי איך הכליה שלך שונה מהכליה שלי מהותית. לפי מה שאתה אומר, שום דבר לא גלובלי - גם הנזק לכליות. אז איך אתה אומר שיגרם תמיד נזק בצריכת חלבון גבוהה?

toxicity 16-07-07 01:09

משה יש לך מסן או משהו?

Leo 16-07-07 01:12

נראה לכם שתהרסו את הכליות שלכם מ200 גרם חלבון?

נראה לי כל אדם שני שמתאמן ושוקל מעל ל90 קילו אוכל מעבר ל300 בתקופות מסויימות
והכליות שלו זה בערך אותן כליות שלו כשהוא היה 60 קילו.

מי שרוצה לאכול רק מספיק חלבון שלא יתבזבז שום דבר בדניטריפיקציה יכול מצידי להישאר שחיף , יותר טוב ככה.

m0she 16-07-07 01:13

toxicity, למה ערכת את ההודעה שלך? היא היתה מדוייקת - כל מה שהוא מביא לא קשור לטענה שלו שהגוף יכול להתמודד/לספוג/מה שזה לא יהיה רק 40 גרם חלבון בארוחה. תשאיר מסן.

toxicity 16-07-07 01:15

skywave@walla.com

benwin21 16-07-07 10:47

בחזה הודו לפי מה שאני זוכר יש או 48 או 68(לפי bb.com)

NSH 16-07-07 11:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
בוא תסביר לי איך הכליה שלך שונה מהכליה שלי מהותית. לפי מה שאתה אומר, שום דבר לא גלובלי - גם הנזק לכליות. אז איך אתה אומר שיגרם תמיד נזק בצריכת חלבון גבוהה?

אתה פשוט לא מבין מה שאני כותב?
מה הקשר "כליה שלי, כליה שלך"?
וגם,
כתבתי בניסוח שלי עלול לגרום נזק [בצריכה גבוהה], משתמע מכאן שלא תמיד.. ואז אתה הבאת את הדוגמא של המשלחת של לואיס וקלארק. אתה לא יכול להוכיח מיחידים על אוכלוסיות שלמות.
לעומת זאת, תוכל לקרא את המאמר הזה http://www.articlesbase.com/muscle-b...in-150619.html

שמסביר בפרוטוט כיצד הכליות עלולות להפגע מהפרזה מוגזמת בצריכה חלבון, ולקבל רפרנס יותר משכנע אם עד עכשיו לא השתכנעת.

One of the most common misconceptions when making your body building recipes is that you have to considerably increase your protein intake to build up those muscles. Some people even go to extremes, such that their whole diet becomes composed purely of protein.

As opposed to what most people believe, taking too much protein can give more harm to your body than good. Too much protein in your body building recipes can put a lot of stress on your body organs, specifically your kidneys

Bullet 16-07-07 11:11

Nsh, תבין בן אדם, אתה לא יכול להביא מאמר שבו מישהו אומר משהו ולא מגבה את הדברים שהוא אומר בתור הוכחה. כל אחד יכול לכתוב מאמר ולהגיד מה שהוא רוצה, זה לא נחשב מידע אמין.

PoweRule 16-07-07 11:51

ארבל אמר פעם, אל תתווכח עם טיפש כי הוא יוריד אותך לרמתו וינצח בעזרת ניסיון.
משה ובולט אין טעם להסביר לו, הוא נשאר מקובע בדעותיו, חבל על הזמן :)

THE_JUGGERNAUT 16-07-07 12:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule

מסכים...פשוט חבל על הזמן

benwin21 16-07-07 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule

בול מה שאני תמיד אומר לחברים שלי.

תגידו אם אכלתי 2 חזי עוף זה יותר מידי??

tomerA 16-07-07 14:33

מה שהוא התכוון זה שצריכת מוגזמת
כול דבר לא במינון יפגע בך
אז במקרה של חלבון אם תצרוך קילו ליום (לא יודע אם זה באמת המספר) הכליות שלך יכולות להפגע

shikoLM 16-07-07 15:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH
וגם,
כתבתי בניסוח שלי עלול לגרום נזק [בצריכה גבוהה], משתמע מכאן שלא תמיד.. ואז אתה הבאת את הדוגמא של המשלחת של לואיס וקלארק. אתה לא יכול להוכיח מיחידים על אוכלוסיות שלמות.
לעומת זאת, תוכל לקרא את המאמר הזה http://www.articlesbase.com/muscle-b...in-150619.html

שמסביר בפרוטוט כיצד הכליות עלולות להפגע מהפרזה מוגזמת בצריכה חלבון, ולקבל רפרנס יותר משכנע אם עד עכשיו לא השתכנעת.

One of the most common misconceptions when making your body building recipes is that you have to considerably increase your protein intake to build up those muscles. Some people even go to extremes, such that their whole diet becomes composed purely of protein.

As opposed to what most people believe, taking too much protein can give more harm to your body than good. Too much protein in your body building recipes can put a lot of stress on your body organs, specifically your kidneys

אתה יכול להביא מאמרים בעברית/אנגלית/אמהרית או כל שפה אחרת שבא לך, ובמאמרים יכול להיות כתוב כמה פעמים שרק בא לך את המשפט "מחקרים אחרונים הוכיחו" או כל משפט אחר בסגנון, והם יכולים להיות כתובים ע"י דוקטורים/פרופסורים/ילדים בגן חובה (מחק את המיותר).
אבל עד שלא תביא את המחקרים עצמם (גם אבסטרקט יספיק) שעליהם אתה מבסס את הטענה שלך, אף אחד לא יקח אותך ברצינות פה בפורום ובצדק.

m0she 16-07-07 22:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH
וגם,

כליה שלי, כליה שלך דווקא כן קשור - למה שהכליות של האנשים מהמסע יהיו שונות מהכליות שלי ושלך? למה שלהם לא יגרם נזק ולי או לך כן?

אתה לא יודע מה זה מחקר, אין לך מושג בפיזיולוגיה, אני לא מבין למה אתה מתעקש להמשיך לבזות את עצמך. לך תלמד ותחזור עם תשובות יותר רציניות.

[נעזוב את זה שכבר מזמן סטית מהנושא המקורי - כמות החלבון בארוחה]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ