![]() |
אני מגיע בערך ל150 גרם שומן,
|
ציטוט:
אני מקווה שבמצב שלך אתה מגיע לפחות ל300-400 פחמימה ביום |
התפריט שהתחלתי היום:
3500 קלוריות 320 פחמימה 215 חלבון 145 שומן |
משקלי עבודה נראה לי חרטה...אבל בכל אופן חטוב מאד תוסיף עוד כמה קילוגרמים טובים תראה מעולה.
|
למה חרטה..?
משקלי עבודה נמוכים יחסית... ותודה אחי |
חרטה כי אתה יותר חזק ממנו כנראה..
|
לא יאמן כמה זלזול. הלוואי עלי להראות ככה בגיל 15. אין ספק שאתה לא ענק אבל הרבה יותר מאדם שלא מתאמן, פרופורציה טובה, חטוב, בהחלט על דרך המלך בשביל 7 חודשים שזה כלום. אני בגילך התאמנתי ולא היה לי מושג איך למה כמה ומה עדיף ואתה בהחלט לומד ולומד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א האם כדאי לעבור לתוכנית ab ? אני לא יודע מה עובד יותר טוב בשבילי כי עוד לא ממש ניסיתי ab(למרות שss זה ab) אבל ab עם יותר נפח/עצימות... ומי יודע אולי זה יעלה אותי יותר במסה ..? למרות שהמטרה שלי היא גם להתחזק.. |
אחלה חיטוב [=
|
נחמד..
תמשיך ככה אחי |
תודה אחי
|
ציטוט:
חוץ מזה אתה נראה מצוין לגיל 15, יאללה מאסה תתחיל לטחון, תעבור ל5*5 או ab רק כשאתה באמת ניצלת את כל הפוטנציאל של ss, ונראה לי שאתה יכול לגדול עוד הרבה בss (שזה דבר מצוין). |
מה עם הסירטון של המלטרי?
הודעה 9 בפורום!!!!!!111 |
ציטוט:
|
חטוב בטירוף אחיייי בהצלחה בהמשך!
|
תודה אחי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1. Ab לא תוכנית למתקדמים בלבד. ממש לא. היא מעולה למתחילים. הכל תלוי איזה תרגילים עושים וכמה סטים. אתה סתם זורק באוויר כאילו רק fbw / ss מתאים למתחילים. ורק כדי להוכיח שאתה מחרטט - ss היא ab. 2. מה קשור חיטוב? לפי מה אתה קובע שתוכנית מסויימת טובה לחיטוב? חיטוב זה תזונה. 3. Ab יכול להיות אימון רק סקוואט אימון רק בנץ'. המונח ab רק אומר שזה 2 תוכניות שונות לסירוגין שומדבר מעבר יכול להיות ab עם 5 סטים לאימון ויכול להיות ab עם 50 סטים לאימון. 4. Ab זה פיצול נמוך, בקושי הייתי קורא לזה פיצול. 5. מתאמן מתחיל מתאושש יותר לאט ממתאמן מתקדם, ההבדל שמתאמן מתחיל לא עובד קשה כמו מתאמן מתקדם. זה רק מוכיח שיש כאן לא מעט טרולים שאפילו לא יודעים שss זה ab. וסתם יוריד לאוויר אמרות אנטי-פיצולים ושכל דבר שהוא לא ss הוא לא מתאים לאף אחד. |
אתה ניראה מעולה גד"שניק..
ד"א... עם איזה גידולי גד"ש אתה מתעסק בדיוק ? :) |
תודה תותח,
וגידולי גד"ש חחחחח אומרים גידולי שדה, וגד"ש זה ביחד. גד"ש = גידולי שדה.. והנה הגידולים: חמניות עגבניות תירס לבקר כותנה אספסת וגם יש מטעים ופרדסים של רימונים,אפרסקים,נקטרינות,תפוזים,אבוקדו ועוד כמה שלא נזכרתי בהם.. סה"כ 3000 דונם |
ציטוט:
|
היו פרות בעבר אבל כבר אין..
|
נראה טוב אבל לא יזיק קצת מסה
|
אתה בטח מכיר את דרור פלטיאל ששירת איתי בצבא.. :)
|
דרור פלטיאל?
אין כזה דבר בהגושרים.. |
צודק טעות שלי.. כפר בלום
|
כפר בלום קיבוץ של ערסים
|
חחח קיים כזה מושג קיבוץ של ערסים?
|
ציטוט:
|
חבל על הזמן מלא קיבוצים עם "ערסים" לא ערסים ערסים כאלה שחשים את עצמים..
כפר בלום אחד מהם.. |
ערס לייט אולי..עדיין קיבוץ..(:
|
כן, אחד שחושב שהוא ערס אבל בעצם הוא סתם ילד שחש את עצמו יותר מדי,
כולם תופסים מהם פה מאפיה מהשחיפים ההומואים האלה.. |
קיבוץ של אוחצות ? איילת השחר :)
למרות שכבר לא הייתי קורא לזה כזה קיבוץ עם ההפרטה המטורפת שהוא עבר... יותר יישוב קהילתי תסכים איתי גדשניק ? |
ציטוט:
|
מסכים איתך לגמרי
|
וואלה לא ידעתי שיש אנשים מהסביבה
יודעים איפה זה קיבוץ גונן? |
כן אני יודע...
|
איזה בצפר אתה אחי?
ודרך אגב הפרדות חזקות ביותר מה ההיקף יד עם אפשר לדעת? |
תודה אחי,
ואני לומד בהר וגיא איפה אתה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ