![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה שואל ? מתי ירדו הביצועים ? מתי תהיה יבש ? זה תלוי גם בתזונה (הכנסת גליקוגן חדש) וגם בהוצאה (שריפת גליקוגן) שבועיים ראשונים בad מרוקנים גליקוגן ולאחר מכן כל 5 ימים |
ציטוט:
|
ציטוט:
שתגיע לחיטוב תוכל להגדיל את הכמות . |
ציטוט:
אז אני שאלתי איך יודעים מה הגבול ועד כמה פחמימות צריך להכניס כדי לא לעבור את הגבול |
ציטוט:
אני מכבד את גיל וחושב שהוא אכל תזונאי אבל להגיד שגיל אמר אז זה מה שצריך ליהות את זה אני לא מקבל. שוב אשמח להסבר. |
ציטוט:
מתחיל ב 60, ובמידת הצורך מוסיף |
ציטוט:
כשאתה מבצע פעילות גופנית ובעיקר אירובי יש ניצול גליקוגן , כמובן הכמות טלויה בכמה משתנים |
נראה אם הבנתי
אם אוכלים 500 גרם פחמימה ומעלה נהיה עוד עודף של שומן? אם לא הבנתי אשמח להסבר קטן |
hanna אני לא ממש לא מבין מה כל הרעש.
מה הקטע של לא לאכול פחמימות בלילה? מה הקטע של לאכול כ"כ הרבה חלבון? ואחרי זה אתם באים לאנשים בטענות "אל תתפס בקטנות" "אתה מתעסק בקקה". |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא ניראה לי אחי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם לא לכל אחד זה בדיוק 500 זה בערך.. אבל בוא נגיד אם מילית תמאגרים שלך ואתה אוכל עוד פחמימה היא תהפוך לשומן כי אין איפה לאחסן אותה |
דמון תן מבט http://www.israelbody.com/showthread.php?t=59121
|
גיל זה גיל מתי תבינו?
|
ציטוט:
|
יש מאמר או משהו לתזונה בסייקלים?
|
עוד לא הבנתם?annaלא אוהב לחלוק ידע,דברים טובים כנראה שומרים בסוד :cool:
|
ציטוט:
תפסיק לחשוב שהוא המציא את הגלגל,כי הוא לא. כל הידע שלו הוא ממאמרים ומחקרים,בדיוק כמו כולנו. אם תביא לי הסבר הגיוני אני אקבל את זה. אבל "כי הוא אמר ככה" זה לא הסבר |
ציטוט:
|
קצת טיפשי להשתמש בגיל שלך לא
|
ציטוט:
אני מבקש מאיזה מנהל את ההודעות הקשורות לסייקל |
ציטוט:
ציטוט:
קודם אתה אומר שאתה בתזונה הזאת רק בגלל הסייקל ,אבל אתה לא בסייקל רציני? אז מה הטעם לשנות את התזונה אם זה לא רציני? חוץ מזה שאתה צעיר מדי מכדי להתחיל עם זה. במקומך הייתי מחכה ל21-25 מינימום. חבל להרוס את הגוף |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה חושב שפרו...זה לא סטרואידים? :huh: |
ציטוט:
|
hanna, לא שאני מתרברב בזה או הולך עם שלט "אני לא טבעי", אבל תאמין לי שאני לא עוד אחד פה שלוקח קריאטין ובטוח שזה יביא דדליפט של 400KG.
אבל עדין, לא לאכול פחמימות בלילה, וכל ה*שטויות* האלה, זה בהחלט התעסקות בקקי, גם בסייקל הכי איכותי שאתה יכול לעבור. |
ציטוט:
מוקדם מדי :d ציטוט:
רכז אותם בבוקר וסביב האימון. בשום פנים לא לפני השינה |
אז אל תשתמש בכלל.
פרו זה בזבוז של כסף,פגיעה בכבד ובנוסף ההשפעה היא מינורית(עזוב את זה שצריך אשכרה pct כן) |
ציטוט:
אתה חושב שפרו הורמונים זה לא סטרואידים?מה אתה טמבל תגיד לי? וואלה אני באמת חשבתי שאתה מבין עניין,אל תגרום לי לפקפק בזה. |
ציטוט:
לא שאני מזלזל בגיל, אם כל הכבוד הראוי לו גם הוא עדין תפוס בשיטה של לאכול כל 3 שעות שגם הוכח כמיתוס. |
תפסיקו לזיין את השכל על כמה שפחמימה זה טוב אם אתם לא מבינים. מה שהוא עושה זה מעולה.
דבר איתי במסנג'ר לגבי התכנית אימונים |
ציטוט:
חלקם פסיכולוגיים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ