![]() |
אני ממש לא אהבתי את החלוקה יחסית אין לך מספיק זמן מנוחה בין אימון C לאימון A אתה עושה 8 סטים ליד אחורית ונותן לשריר מנוחה של 48 שעות ואז מפעיל אותו באימון חזה ככה גם לגבי אימון A אתה עושה 9 סטים ליד קדמית שזה גם חסר הגיון כי יד אחורית זה שריר יותר גדול מיד קדמית ואז אתה נח רק 48 שעות שזה לא מספיק במקרה של 9 סטים ואז אתה עוד פעם מפעיל אותו בגב חוץ מזה אתה מגרה את השריר בתדירות די נמוכה אני הייתי ממליץ לך לעבוד לפי חלוקה של Ab או Fuul Body אני אישית אוהב מאוד את החלוקה הזאת היא עבדה עלי הכי טוב
Aחזה +כתפיים +יד אחורית B רגליים+גב+יד קדמית 7-8 סטים לשריר גדול 3-4 לקטן |
ציטוט:
אבל אני עושה את זה קצת שונה, מכיוון שאני מתחיל אסור לי להתאמן ABCXABCX ובגלל מה שאמרת על התוכנית (שזה נכון) אז אני שם עוד יום חופש ככה AXBCXAXBCX שזה יוצא 4 אימונים בשבוע. ויש 72 מנוחות לשרירים הנל במקום 48 וגם כדי לך לנסות.. ניסיתי אימון AB כמו שהצעת, וזה מתיש מאוד וכשאני עובר לטרייספס אני עושה סטים בעצימות נמוכה בגלל שאני כבר מותש. אני מעדיף אימון עם יותר סטים, שאפשר לעבוד על השריר בצורה המבודדת והטובה ביותר. בנתיים זאת דעתי, ונראה לי שאני ימשיך עם התוכנית הזאת. יש איזה חיסרון קטן אימון A = קצר אימון B = קצר מאוד C = ארוך יחסית אני גם עובד באופן כזה A= יד קדמית, חזה B= רגליים בטן C= גב , יד אחורית , כתפיים |
אני לא מבין למה אתה עושה גם מתח וגם פולי אני מציע לך להחליף את התרגיל הזה בחתירה כבלים שזה תרגיל ממש טוב או חתירה חופשי.:jockey:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הפולי זה ממש לעבודה :) פסיכופט גבר תפתח דיון חדש אחי. |
אלוהים ישמור, למה כ"כ הרבה סטים? תעשה 18-20 סטים לשריר גדול בשבוע, לא 24+!
ושרירים קטנים תוריד לפי דעתי ל12 סטים לשריר בשבוע. ויד אחורית תעשה תרגילים יותר מורכבים, קבלים זה מסריח. אין לך פרופורציה בין הסטים של ה4 ראשי להאמס. איפה תאומים? בטן תעשה קראנצ'ים, תעזוב את ההרמות רגליים. |
ציטוט:
ואני עובד בדרך כלל חזרה אחת לפני כשל, או כשל. וטווח חזרות של 6-8. אני עובד בחצי פירמידה, אני מגיע למשקל המקסימלי בסט השני או השלישי. |
ציטוט:
אני עושה רק את הבנט אובר שהוא תרגיל מעולה! למה אין פרופרוציה? ה4 ראשי מקבל 5 סטים וההאמס 5 סטים וסקוואט זה +- להכול. בלי קשר שההאמס שלי ממש חלש יחסית. עכשיו בקשר לסטים למה אתה חושב שזה הרבה מידי? הרי בטוח אני לא אגיע לאימון יתר או משהו, אז מה הבעיה בזה? |
ציטוט:
|
אורי אתה מדבר פווולל שטויות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הטרייספס לא הרבה יותר גדול מהבייספס וגם אם כן, גם ככה מעבר לנוחות אין יותר מידי משמעות לשריר גדול \ שריר קטן (אין מחקר שמגבה את זה אני חושב) וכל הדברים האלו, אישית אני עובד יותר על הביספס מאשר טרייספס כי יש לי גנטיקה מעולה בטרייספס. אתה סתם נכנס לקטנות. בקשר לחלוקה שלי, אישית אהבתי אותה כי בa אני עובד על כל הגוף אפשר להגיד חוץ מהגב שעובד ממש טיפה. בb יש מנוחה מוחלטת לגוף העליון אז אין שום סיכוי להתנגשויות. בc עובדים על כל פלג הגוף העליון חוץ מחזה שעובד ממש טיפה. ואז מנוחה שמונעת התנגשות בין c לa. כמו כן שעובדים על חזה עם בייספס אפשר לתת בשניהם תוצאות יותר טובות. כנ"ל על גב ויד אחורית. אגב, שיניתי את התוכנית והעברתי את הכתף הקדמית לc, היה לי קשה ללחוץ כתפיים אחרי החזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה הקשר FBW? אתה לא עובד על כל הגוף, אתה חילקת אותו לשלושה חלקים אז איפה ההשוואה פה? אם יש לנו 3 מרכיבים באימון; תדירות, נפח ועצימות, אתה לא יכול להחזיק את שלושתם במקסימום שלהם. ככל שנפח האימון גבוה יותר, למערכת העצבים יקח יותר זמן להתאושש ולכן תדירות האימונים צריכה להיות נמוכה יותר. בגלל זה גם כל החלוקות שרירים הללו של "חזה + יד קדמית" או "גב + יד אחורית" הן לא נכונות. את תוכנית האימונים צריך לחלק לפי תנועות ולא לפי שרירים. באופן טבעי, תנועה אחת מפעילה את כל השרירים הרלוונטיים אליה. |
ציטוט:
|
למה מסובך?
עשיתי ואריאציה נחמדה ל- Pull/Push בנעוץ "תוכניות אימונים" על העקרונות של לייל מקדונלד. |
ציטוט:
ובab, אם אני עושה ידיים באותו אימו ןעם גב, אז אחרי 9 סטים של מתח ו3-4 סטים של בייספס, תאמין לי שזה יותר קשה מאשר 6-8 סטים נטוו של בייספס באימון Abc. איך התוכנית הזאת בשביל ABC ? A = Push כתפיים, חזה טרייספס B = Pull גב, בייספס C = רגליים , בטן |
סורי יצא פעמיים
למעלה \/ |
ציטוט:
http://www.weightliftingdiscussion.com/routines.html |
כן אבל זה ממש לא כיף להתאמן ככה.
אני נראה לי פשוט יוריד את כל ה5 סטים ל4 סטים, גם ככה קשה לי 5 סטים. לבייספס אני אוריד את התרגיל האחרון, לטרייספס אני אעשה רק תרגיל אחד 4 סטים. זה יצא פחות נפח לאימון וככה אוכל להתאמן כמו שאני אוהב. כבר התווכחתי איתך על זה פעם, אתה צריך להבין שאולי הרעיון שלך קצת יותר טוב, אבל אני בטוח שההבדל הוא באחוזים מאוד קטנים (כי בסוף הגנטיקה והתזונה יקבעו) ואם אני הרבה יותר נהנה ומרגיש סיפוק ככה אני אסדר לי תוכנית שתאפשר לי להתאמן ככה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ