![]() |
יש לך 2 אפוציות:
1. ביו נקי ללא כל טעם , אם זה לא מפריע לך לך על זה 74 קלוריות עם 11 גרם חלבון 7 גרם פחמימה 2. עם טעמים זה בערך בין 50 ל60 קלוריות תלוי בטעם אבל זה כזה זניח ולא משנה.. זה בערך 6-7 גרם חלבון ופחמימה ליחידה 0.2-3 גרם שומן בקשר לטונה של פאניק , הוא אמר לי שזה סטארקיז אמרתי אין מצב , ורואים בסוף שזה לא .. כולה 2 גרם חלבון עשיתם מזה סרט |
ציטוט:
בחיטוב שעשיתי פעם אכלתי את זה בבוקר הייתי בוכה בקשר לטונה - משה תודה בזה שהפסדת |
בהחלט דבילי.
הערכים הם ל100 גרם אני משער, נכון? |
ציטוט:
של הטונה ל100 גרם. |
לא .. , לקופסה ויש שם יותר מדנונה רגיל יש שם 200 גרם לעומת ה150 בדנונה טעמים ככה שתאוכל יותר , כולה עוד 14 קלוריות אבל יותר חלבון ב4-5 גרם
ולא התחרתי איתך חחח פשוט אמרת לי בסטארקיז יש 27 ל100 אמרתי אין מצב והבאתי אותי למצב שאני מכניס תטונה לסורק :) אם זה עושה לך טוב על הלב אז כן הפסדתי.. רק שיהיה לך אחלה יום :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד מעט התפריט עולה, תצפו ותגיבו, בטוח יהייה מה לתקן:blush: |
אישית אני אוכל חזה עוף אחרי אימון וחוץ מזה כלום , תפוח במכון עד שאני מגיע הביתה מתקלח זה איזה רבע שעה דופק תחזה עוף וואללה אני מסתדר עם זה יפה מאוד בחיטוב...
|
סעמק איך דוחפים ארוחה של 700 קלוריות כשאתה עוד שניה מקיא???
|
זה באמת בעיה. אני מעדיף אחרי אימון לא להכניס בשר בכלל...כי זה כבר שעות ערב ואני פוחד מהקטע הזה. דיי "כבד" לי...גם אני שומר הפרש מסויים של שעות בין לבין.
|
ציטוט:
|
לא אוכלים
לא יקרה לך כלום תאמין לי |
ציטוט:
הרגע סיימתי עכשיו אני אוכל את התפוח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ