![]() |
שמע
אני אמנם חדש פה ולא מהמומחים, אבל אחרי שקראתי פה כמה ימים מאמרים אני יכול להגיד לך שני דברים:
1. אתה עדיין צעיר מדי. אין לך מה למהר לקחת כ"כ מיני תוספים לפני שאתה מכיר את הגוף שלך מספיק טוב ולפני שהתפתחת כמו שצריך. אני לא אומר לחכות לגיל 23, אבל תן לעצמך להתחיל לגדול. בנוסף, אני אישית חושב שמאוד קל להיסחף לכל מיני תוספים ולנפח את עצמך בצורה לא יפה. תראה שאתה לא מקלקל את הגיזרה. 2. אין שום הגיון בלקנות גם אבקת עליה במסה וגם אבקת חלבון, רק בגלל שזה זול. תחליט מה טוב לך ומה אתה צריך - ורק אז תקנה (אם כבר אתה מחליט לקחת תוספים כבר מגיל כזה). יש מאמר טוב על אבקות עליה במסה - מי צריך ואיזו אבקה בדיוק: מפרטים שם על סוגים שונים של גוף. בהצלחה. |
במצב שלך כיום, מישהו שעוד לא התאמן שבוע, יספיק לך טונה ואבקת סוכר אחרי האימון,
אני החזקתי עם זה 5 חודשים אתה גם תוכל להחזיק 3 חודשים ובהם לקרוא קצת ולהבין מה הולך ואז תוכל להחליט לפי ההתקדמות שלך מה אתה צריך |
אבקת סוכר?$!?#$!?#!
|
קראתי מאמר באתר
וכתוב שאסור לי לקחת אבקת חלבון אם כבר אני צריך לקחת אבקה לעלייה במסה כי אני צריך יחס של 4:1 פחמימות וחלבון אז מה אתם אומרים שווה לקחת את האבקה לעלייה במסה באיזה 100 שקל או שזה יזיק לי ? |
אחי במקום האבקה הזאת לך אחרי כל אימון לאכול גלידה 2 כדורים משהו טוב, יותר טעים ואותם ערכים.
קיצר אל תקנה. אפילו בחינם לא הייתי לוקח את זה בתכלאס.. |
ציטוט:
אני צריך לאכול כל כך הרבה ? יענו אני תמיד אוכל הרבה אחרי שנרשמתי לחדר כושר הפסקתי לאכול פיצות המבורגרים גלידות ושטויות כאלה חשבתי שאני צריך להתחיל לאכול בריא.... תמיד הייתי אוכל את זה ולא הייתי משמין בגרוש.... |
ציטוט:
הבאתי דוגמא שגלידה והאבקה הזאת יש להם אותם ערכים, והערכים של הגלידה לא סימפטיים בלשון המעטה. |
ציטוט:
תרכיב לעצמך תפריט של 2500 קלוריות ככה בשבילך זה יספיק בהתחלה, אבל תפריט נורמלי ולא רק לאכול קופסאת טונה אחרי אימון ולגמור עיניין, בגלל דברים כאלה אנשים לא רואים שינוי, אל תתרכז רק בארוחה של אחרי אימון, חשוב לאכול כל היום. תקרא פה קצת מאמרים |
ציטוט:
תראה זה הולך ככה על הבוקר אני אוכל כוס דגנים עם שוקו שעתיים אחרי בערך בבצפר אני מוציא פרוסה עם חומוס חסה פסטרמה/נקניק ועגבניה שעה אחרי זה יענו בהפסקה שאחרי זה אני מוציא אותה פרוסה שעה אחרי זה פרי שעתיים אחרי זה אני אוכל צהריים שזה פסטרה/פטיטים עם עוף או איזה בשר שאימא שלי מכינה שעתיים אחרי זה שזה בערך לפני אימון אני אוכל פסטרה/פטיטים נקי! אחרי זה אימון ואחריו אני אוכל פרוסה עם ביצה וטונה במים ולפני שאני הולך לישון אני אוכל כוס דגנים עם חלב... |
תלוי כמה נותן לך אולי יהיה שווה לך תדע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://es.geocities.com/manuelgonzal...juicefacts.GIF 17 גרם שומן רווי 162 גרם סוכר תגיד אתה צוחק איתי שאתה אומר "שזה לא יזיק"? רגב תעשה מה שאתה רוצה, אני רואה שאתה לחוץ מאוד לקנות אבקה ולא משנה איזו, אבל לדעתי זה ביזבוז מעבר לכסף - זה ביזבוז זמן ובריאות. |
ציטוט:
|
אמנם הערכים של הגיינר באמת על הפנים, לעומת זאת הערכים של האבקת חלבון הרגילה שלהם (לא נראה לי שזה גם מה שהוא פרסם כי על השני כתוב גיינר גם) הם טובים מאוד, 23 גרם חלבון במנת הגשה שזה כמעט כמו כל אבקה אחרת.
|
ציטוט:
כל אחד אומר לי משו אחר אבל אתה באתה וביססתה את האמירה שלך אני אני לא יקח אותה אני יחסוך קצת כסף ויקנה אבקה נורמאלית |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ממליץ לך להתקשר\לקפוץ לחנות ברמת גן\ראשון לציון ולהתייעץ עם אחד המוכרים. אל תדאג המוכרים יציעו לך את מה שבאמת מתאים לך ולא מה שמתאים לכיס שלהם. אתה מוזמן גם לשוטט באתר ולקרוא על כל האבקות, לפי התיאור שלך הייתי ממליץ לך ללכת על סיריוס מאס או אפילו על פרפקט 3000 |
ציטוט:
אותם ערכים, יותר טעים. עשה טובה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ