ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תגידו איך 2 האבקות האלה ?(חבר מוכר לי אותם ואני לא יודע איך הם) (https://israelbody.com/showthread.php?t=8139)

ג'וק בירידה 17-04-07 22:52

שמע

אני אמנם חדש פה ולא מהמומחים, אבל אחרי שקראתי פה כמה ימים מאמרים אני יכול להגיד לך שני דברים:

1. אתה עדיין צעיר מדי. אין לך מה למהר לקחת כ"כ מיני תוספים לפני שאתה מכיר את הגוף שלך מספיק טוב ולפני שהתפתחת כמו שצריך. אני לא אומר לחכות לגיל 23, אבל תן לעצמך להתחיל לגדול. בנוסף, אני אישית חושב שמאוד קל להיסחף לכל מיני תוספים ולנפח את עצמך בצורה לא יפה. תראה שאתה לא מקלקל את הגיזרה.

2. אין שום הגיון בלקנות גם אבקת עליה במסה וגם אבקת חלבון, רק בגלל שזה זול. תחליט מה טוב לך ומה אתה צריך - ורק אז תקנה (אם כבר אתה מחליט לקחת תוספים כבר מגיל כזה).
יש מאמר טוב על אבקות עליה במסה - מי צריך ואיזו אבקה בדיוק: מפרטים שם על סוגים שונים של גוף.

בהצלחה.

Fiend 17-04-07 23:07

במצב שלך כיום, מישהו שעוד לא התאמן שבוע, יספיק לך טונה ואבקת סוכר אחרי האימון,
אני החזקתי עם זה 5 חודשים אתה גם תוכל להחזיק 3 חודשים ובהם לקרוא קצת ולהבין מה הולך ואז תוכל להחליט לפי ההתקדמות שלך מה אתה צריך

yonip 17-04-07 23:13

אבקת סוכר?$!?#$!?#!

Regev 18-04-07 10:41

קראתי מאמר באתר
וכתוב שאסור לי לקחת אבקת חלבון
אם כבר אני צריך לקחת אבקה לעלייה במסה כי אני צריך יחס של 4:1 פחמימות וחלבון
אז מה אתם אומרים שווה לקחת את האבקה לעלייה במסה באיזה 100 שקל או שזה יזיק לי ?

P-a-n-1-c 18-04-07 10:54

אחי במקום האבקה הזאת לך אחרי כל אימון לאכול גלידה 2 כדורים משהו טוב, יותר טעים ואותם ערכים.

קיצר אל תקנה.
אפילו בחינם לא הייתי לוקח את זה בתכלאס..

Regev 18-04-07 10:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אחי במקום האבקה הזאת לך אחרי כל אימון לאכול גלידה 2 כדורים משהו טוב, יותר טעים ואותם ערכים.

קיצר אל תקנה.

מה אתה רציני ?
אני צריך לאכול כל כך הרבה ?
יענו אני תמיד אוכל הרבה אחרי שנרשמתי לחדר כושר הפסקתי לאכול פיצות המבורגרים גלידות ושטויות כאלה
חשבתי שאני צריך להתחיל לאכול בריא....

תמיד הייתי אוכל את זה ולא הייתי משמין בגרוש....

P-a-n-1-c 18-04-07 11:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Regev
מה אתה רציני ?
יענו אני תמיד אוכל הרבה אחרי שנרשמתי לחדר כושר הפסקתי לאכול פיצות המבורגרים גלידות ושטויות כאלה

צחקתי!!!
הבאתי דוגמא שגלידה והאבקה הזאת יש להם אותם ערכים, והערכים של הגלידה לא סימפטיים בלשון המעטה.

toxicity 18-04-07 13:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Regev
מה אתה רציני ?

לפי דיבור כזה נראה לי התפריט שלך על ה-פ-נ-י-ם.
תרכיב לעצמך תפריט של 2500 קלוריות ככה בשבילך זה יספיק בהתחלה, אבל תפריט נורמלי ולא רק לאכול קופסאת טונה אחרי אימון ולגמור עיניין, בגלל דברים כאלה אנשים לא רואים שינוי, אל תתרכז רק בארוחה של אחרי אימון, חשוב לאכול כל היום. תקרא פה קצת מאמרים

Regev 18-04-07 14:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
לפי דיבור כזה נראה לי התפריט שלך על ה-פ-נ-י-ם.
תרכיב לעצמך תפריט של 2500 קלוריות ככה בשבילך זה יספיק בהתחלה, אבל תפריט נורמלי ולא רק לאכול קופסאת טונה אחרי אימון ולגמור עיניין, בגלל דברים כאלה אנשים לא רואים שינוי, אל תתרכז רק בארוחה של אחרי אימון, חשוב לאכול כל היום. תקרא פה קצת מאמרים

תאמין לי שאני אוכל דיי הרבה

תראה זה הולך ככה
על הבוקר אני אוכל כוס דגנים עם שוקו
שעתיים אחרי בערך בבצפר אני מוציא פרוסה עם חומוס חסה פסטרמה/נקניק ועגבניה
שעה אחרי זה יענו בהפסקה שאחרי זה אני מוציא אותה פרוסה
שעה אחרי זה פרי

שעתיים אחרי זה אני אוכל צהריים שזה פסטרה/פטיטים עם עוף או איזה בשר שאימא שלי מכינה

שעתיים אחרי זה שזה בערך לפני אימון אני אוכל פסטרה/פטיטים נקי!

אחרי זה אימון ואחריו אני אוכל פרוסה עם ביצה וטונה במים

ולפני שאני הולך לישון אני אוכל כוס דגנים עם חלב...

סוליקו 18-04-07 14:47

תלוי כמה נותן לך אולי יהיה שווה לך תדע

P-a-n-1-c 18-04-07 14:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Regev
תאמין לי שאני אוכל דיי הרבה

תראה זה הולך ככה
על הבוקר אני אוכל כוס דגנים עם שוקו
שעתיים אחרי בערך בבצפר אני מוציא פרוסה עם חומוס חסה פסטרמה/נקניק ועגבניה
שעה אחרי זה יענו בהפסקה שאחרי זה אני מוציא אותה פרוסה
שעה אחרי זה פרי

שעתיים אחרי זה אני אוכל צהריים שזה פסטרה/פטיטים עם עוף או איזה בשר שאימא שלי מכינה

שעתיים אחרי זה שזה בערך לפני אימון אני אוכל פסטרה/פטיטים נקי!

אחרי זה אימון ואחריו אני אוכל פרוסה עם ביצה וטונה במים

ולפני שאני הולך לישון אני אוכל כוס דגנים עם חלב...

http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=81

Deja Vu 18-04-07 15:16

ציטוט:

קיצר אל תקנה.

אחי הייתי אומר שקצת נסחפתה אומנם אי אפשר להשוות את זה לגיינרים שבאתר אבל בכל זאת יש יחס טוב בן חלבון לפחמימה ורוב הפחמימות הם מורכבות והפרופיל חומצות אמינו עשיר זאת אבקה שתדופק מימנה שני כאפות ועושה שייק תסוגר כמות מטורפת של קלוריות מה שלא נראה לי יזיק פה לבחור

Regev 18-04-07 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אחי הייתי אומר שקצת נסחפתה אומנם אי אפשר להשוות את זה לגיינרים שבאתר אבל בכל זאת יש יחס טוב בן חלבון לפחמימה ורוב הפחמימות הם מורכבות והפרופיל חומצות אמינו עשיר זאת אבקה שתדופק מימנה שני כאפות ועושה שייק תסוגר כמות מטורפת של קלוריות מה שלא נראה לי יזיק פה לבחור

אז כן לקנות או לא ?

P-a-n-1-c 18-04-07 15:54

ציטוט:

בוא סתכל את הערכים:
http://es.geocities.com/manuelgonzal...juicefacts.GIF
17 גרם שומן רווי
162 גרם סוכר

תגיד אתה צוחק איתי שאתה אומר "שזה לא יזיק"?

רגב תעשה מה שאתה רוצה, אני רואה שאתה לחוץ מאוד לקנות אבקה ולא משנה איזו, אבל לדעתי זה ביזבוז מעבר לכסף - זה ביזבוז זמן ובריאות.

Deja Vu 18-04-07 15:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Regev
אז כן לקנות או לא ?

זה מחיר טוב מאוד רק גיינר עולה 350 שקל והוא נותן לך גם גיינר וגם חצי אבקת חלבון ב200 לדעתי תיכול לשלב תתוספים האלה בתפריט שלך המסל גוס הזה מפוצץ בקלוריות אומנם חלקם משומן רווי וסוכר אבל הרוב זה מחלבון אכותי ופחמימות מורכבות וגם הפרופיל חומצות אמינו לא רע בכלל ואתה נראה לי אחד שחייב לעלות במשקל ובמסת שריר דחוף אם יש לך כסף לקנות גיינר מהאתר זה עדיף אבל אם לא אז תחשב לבד זה יוצא חצי מחיר זה לא הבדל זניח כך או כך תחייב לבנות תפריט מסודר תקרא תמאמרים באתר שלא תבזבז סתם כסף וזמן יקר

aviran_p 18-04-07 15:59

אמנם הערכים של הגיינר באמת על הפנים, לעומת זאת הערכים של האבקת חלבון הרגילה שלהם (לא נראה לי שזה גם מה שהוא פרסם כי על השני כתוב גיינר גם) הם טובים מאוד, 23 גרם חלבון במנת הגשה שזה כמעט כמו כל אבקה אחרת.

Regev 18-04-07 15:59

ציטוט:

בוא סתכל את הערכים:
17 גרם שומן רווי
162 גרם סוכר

רגב תעשה מה שאתה רוצה, אני רואה שאתה לחוץ מאוד לקנות אבקה ולא משנה איזו, אבל לדעתי זה ביזבוז מעבר לכסף - זה ביזבוז זמן ובריאות.

לא אחי לא לחוץ פשוט חשבתי שהאבקה הזאת מציאה
כל אחד אומר לי משו אחר
אבל אתה באתה וביססתה את האמירה שלך אני אני לא יקח אותה
אני יחסוך קצת כסף ויקנה אבקה נורמאלית

Deja Vu 18-04-07 16:02

ציטוט:

בוא סתכל את הערכים:
17 גרם שומן רווי
162 גרם סוכר

חחחחחחחחחחח מה 162 גרם סוכר בונה אני לא מאמין שקניתי תגיינר הזה פעם ועוד ב320 שקל הייתי כזה תמים ואדיוט צריך להרוג תמאמן הבן :):):):) שליייי סמכתי אליו בעיניים עצומות והוא עבד אליי בעניים בשביל כמה טונות בן :):):):) אני חוזר בי זה נראה לי הגיינר הכי לא אכותי בשוק אבל מצד שני זה יכול להתאים לאנשים בתת משקל כמו הבחור פה שלא נראה לי שיש לו נטייה להשמנה וכמו שהוא ציין אן לו כסף למשו אחר....

P-a-n-1-c 18-04-07 16:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Regev
לא אחי לא לחוץ פשוט חשבתי שהאבקה הזאת מציאה
כל אחד אומר לי משו אחר
אבל אתה באתה וביססתה את האמירה שלך אני אני לא יקח אותה
אני יחסוך קצת כסף ויקנה אבקה נורמאלית

יש לישראלבודי המון אבקות מצויינות להציע לך.
אני ממליץ לך להתקשר\לקפוץ לחנות ברמת גן\ראשון לציון ולהתייעץ עם אחד המוכרים. אל תדאג המוכרים יציעו לך את מה שבאמת מתאים לך ולא מה שמתאים לכיס שלהם.
אתה מוזמן גם לשוטט באתר ולקרוא על כל האבקות, לפי התיאור שלך הייתי ממליץ לך ללכת על סיריוס מאס או אפילו על פרפקט 3000

P-a-n-1-c 18-04-07 16:06

ציטוט:

חחחחחחחחחחח מה 162 גרם סוכר בונה אני לא מאמין שקניתי תגיינר הזה פעם ועוד ב320 שקל הייתי כזה תמים ואדיוט צריך להרוג תמאמן הבן :):):):) שליייי סמכתי אליו בעיניים עצומות והוא עבד אליי בעניים בשביל כמה טונות בן :):):):) אני חוזר בי זה נראה לי הגיינר הכי לא אכותי בשוק אבל מצד שני זה יכול להתאים לאנשים בתת משקל כמו הבחור פה שלא נראה לי שיש לו נטייה להשמנה וכמו שהוא ציין אן לו כסף למשו אחר....

אז למה שלא יאכל גלידה?
אותם ערכים, יותר טעים.

עשה טובה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ