![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט פיצולים צריכה להתחיל מתדירות גבוהה , עם פחות עומס על השרירים כל אימון ולעט לעט זה משתנה , כשאתה ברמה מתקדת אתה עובר מפעמיים בשבוע שריר לפעם אחת אבל יותר סטים כל אימון... אתה תגדל גם מפעם בשבוע אם אתה מתחיל אבל פחות טוב |
Demon אחרי כמה זמן זה רמה מתקדמת בשבילך?
|
לא יודע להגיד בדיוק...
פשוט כשאתה רואה שהתוכנית לא מתאימה לך יותר...אם אתה כבר ממש בקושי מתקדם אז יש מקום לשינוי... אני אישית כרגע בערך 95 על 1.80 על 12% ולא מאמן רגליים (אם הייתי מאמן מן הסתם המשקל היה יותר גבוהה) ורק עכשיו אני מתחיל לשקול מסה הבאה להתחיל abc... כמובן לא כולם יעשו כמוני אבל זה בערך תקףלכולם , לא רואה את עצמי כבעל גנטיקה אלוהים, ממש לא |
אני לא מבין עד עכשיו איך לא עשיתי סקוואט פרס ודדליפט התרגילים האלה פשוט מרסקים את הגוף מרגישים כל שריר ושריר עובד אין דברים כאלה
|
אני כרגע על 92 קילו 1.82 בכלל בss..כשהייתי הרבה יותר קטן בייעוץ בישראל בודי נתנו לי abc זה היה ממש עוד שהייתי ממש גוזל..לא שעכשיו אני נשר..
גם שבקרוב אני יחזור לפיצולים זה יהיה AB עם דדליפט ועם סקווט. |
איך אתם משמינים ככה כוסעמק איזה עצבים זה
|
אני לא שמן..אני מעריך שכרגע אני על 17% פלוס מינוס
והתשובה לשאלה שלך היא אוכל. |
ציטוט:
יש פה גם מאמרים שהם לא נכונים ... איך שאתה מתחנן זה ממש טוב לפיתוח גוף... זה לא הקטע של להשמין , בכל תוכנית אתה תשמין אם תוכל יותר ממה שהגוף לנצל גם בwkt... פשוט בן אדם חכם אם הוא רואה שהוא משמין יותר מדי וחשוב לו לא להשמין יקצץ טיפה את הקלוריות...לא צריך לאכול 3 אלף קלוריות מעל התחזוקה שלך כדי להשיג תוצאות או להוכיח שאתה גבר.. |
עולה במשקל חחח
אני אוכל כל שעתיים וחצי שלוש ועולה לאט אולי בגלל הגנים אוכלים ולא משמינים לפחות חטובים חח |
וכל מי שאומר שמי שעושה ss הוא אוטומטי שמן לא מבין כלום מהחיים שלו...בן אדם משמין אם יש קלוריות שלא נוצלו...
פשוט יש אנשים שעושים את זה מושפעים ואוכלים אוכל של 3 כמוהם ויש שיהיו חכמים ויוכלו כמה שצריך וזה תקף לכל תוכנית |
שאלה יהיה אפקטיבי להוסיף עוד סקאווט יענו 3 פעמים בשבוע
|
לאיודע להגיד בדויוק ,עדיףתשאלתחברה מאימוני כוח..
אבל לפי מה שאני זוכר בss עושים לפעמים 3...בכל מקרה תשאל אותם עדיף , אני יותר בקטע של התזונה :) |
בא לך לשאול אתה? אין לי כוח חחחחחחח
|
כן אה בוא אני גם יתאמן בשבילך
|
מה זה יעזור לי שתתאמן בשבילי אבל
|
1. גב חזה בטן
2. כתפיים יד קדמי ואחורי 3. רגליים ככה אני חילקתי בחודש הראשון שלי חודש שני עברתי לגוף מלא סופר סטים לשני קבוצות שריר כל אחד (קשה קשה :) ) עלייה מטורפת בכח אבל מעט מסה לדעתי חשוב לא להנעל על סדר מסיום... הגוף מתרגל לזה מהר ויש עולם שלם של אימונים בחוץ אני נותן אימון מלא לרגליים כי זו קבוצה בעייתית אצלי |
בSS עושים 3 פעמים בשבוע סקווט..בסדר או לא תלוי מה המטרה שלך.
!Demon! ,בSS משמינים אחרי תקופה בתוכנית הזו אני יכול להגיד שאוכלים (צוברים גם שומן מן הסתם) ועולים במשקלי עבודה, מתשלם, לא יודע, כי ראיתי חבר'ה שלוחצים 140 קילו בלי SS ובלי כמויות של אוכל מטורפות, כמו שאמרתי מקומי בפיצולים ,גם שם אפשר להתחזק ולהתקדם. |
אני מאמין שבלי ss אפשר להתחזק גם.אבל מבחינת אוכל,נשמע לי קצת מוזר מה שאמרתה.כי בעיקרון צריך כמות מסויימת של קלוריות כדי לעלות במשקלים.כמה שהשריר גדול יותר כך הוא גם זקוק ליותר אנרגיה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ