![]() |
ציטוט:
פותח הפוסט- סחתיין שאתם מתאמנים ביחד בטח תענוג:cool: |
שונא שאבא שלי בא איתי בחדר כושר.
הוא משוויץ בי כסבתא תימנייה שיצא לה ג'חנון לא רטוב בחמין. |
ציטוט:
|
חברה תודה רבה על התגובות שיהיה אחלה שבוע
|
להשתמש בבאונס בדדליפט זה לא "אסור". זה אסור בתחרות. זה פשוט לא לחלוטין דדליפט. אתה מדבר על זה כאילו זה פשע.
|
ציטוט:
תתפלא לראות שה rm 1 שלך עם עצירה מלאה בתחתית הופך ל rm3 עם באונס והקפצה על הרצפה [תנסה את זה ותראה] |
ציטוט:
בנץ' 85 סקואט 147 דדליפט 155 פרס 60 |
כל המשקלים האלה הם ל5? בנץ' אני לוקח אותך, פרס גם.
דדליפט וסקוואט לא עשיתי כ3 חודשים עקב כאבים בגב התחתון, התחלתי דדליפט לפני כחודש וזה יוצא לי על תקופת חיטוב... אני עדיין מעלה טיפה משקל.. וסקוואט אני יתחיל כשיגמר החיטוב..וגם אני לא יגיע ל 150 קילו סקוואט כי זה לא המטרה שלי.. אבל דדליפט, אני יעקוף אותך אחרי החיטוב. |
"לוקח אותך"
פשש איזה גבר... |
ציטוט:
|
peanut
איזה מעצבן אתה.. תהיה בריא יפה שאבא שלך משקיע :) גם שלי ככה אבל הוא מרים משקלים יותר קלים נראלי.. |
ציטוט:
|
הטכניקה לא טובה !
|
ציטוט:
ולגבי הלחיצות אני עוד מחכה לסרטון בנתים אני מגבה את עצמי בסרטונים לא כמוך מדבר באוויר בנתים כל מה שאתה אומר זה לתלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע רק לדבר בינתיים לא ראינו ממך כלום שיהיה לך 30 בנץ' או 300 זה לא משנה, אתה רק מזיין תשכל כל היום והדעה שלך מתהפכת כמו סטייק על המנגל - פעם אתה אומר למתאמן שלא דרך במכון לעשות abc ואחר כך אתה מדבר איתו על ss. אני זין אם אתה עובר את ק1בה בהרמה אחת, לא שיש לו משהו מיוחד אבל אתה זיין שכל שרק מדבר פה. |
ציטוט:
|
ד"א, דדליפט עם באונס זה לא דדליפט כל השם של התרגיל הגיע מהעובדה שהוא מתחיל ממנוחה(dead stop)
השם של התרגיל זה לא הרמת המוות כי איזה מישהו חשב שיהיה מגניב לקרוא לו ככה לול פינאט, אצלנו מצלמים סרטונים, אתה בינתיים לא הראית סרטון שלך אפילו עם 60 קילו, אז חלאס לבלבל ת'שכל |
ציטוט:
רק סקבט ובנץ' אתה יודע.. סתם זיין שכל אבל ברצינות עכשיו כמה אתה עושה בפשיטת מרפקים בפולי אמצעי עם כבלים!!!!!@~@#!!@$!@#$?!!? אה!!!!!!!!? :10::10::10: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ