![]() |
תודה מאור :)
היועץ הוא חן לוסטיג. |
איך בן אדם אנושי יכול לרוץ 50 דקות זה הורג אותי..
כל הכבוד גבר ובהצלחה בהמשך הדרך! |
חל שיפור משמעותי לדעתי,
אבל לדעתי עוד קצת מסה לפני חיטוב ויהיה טואוב |
חן הזה בחור גדול. אחד הותיקים בענף.
מאוד מקצועי! אתה בידיים מעולות! |
כל הכבוד
גמני אצל חן לוסטינג בנאדם תותח (תרתי משמע) , ויש לו המון מידע!! כל פגישה שווה את זה איתו |
עוד חודש חלף ועבר לו..והנה תמונה נוספת.
נראה לי שהגיע הזמן לעשות מסה רצינית..או שאולי כדאי לחכות עם זה עד לסוף הקיץ? מה דעתכם? http://img266.imageshack.us/img266/9...ter2months.jpg |
ציטוט:
לדעתי מאסה אבל כמה שיותר ניטרלית כזאת מבחינת אוכל בריא בלי יותר מדי שטיות של גינק פוד היועץ שלך בטח יסכים אם זה |
עברת שינוי יפה מאוד אבל כמו שאמרת , הגיע הזמן להיכנס למסה.
|
באיזה עיר הסניף שלו ניראה שהוא ממש מקצועי
|
כול הכבוד אסף! באמת נראה שינוי יפה.
לגבי מאסה זה יותר תלוי בך לדעתי, איך אתה מעדיף להראות, בסופו של דבר עכשיו קיץ --- ים.. בכול מקרה, בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
לך לקרוא: אין לפרסם אתרים מתחרים אפקט הסטת שומן ופותח הנושא, שינוי מעולה המשך כך |
ציטוט:
גם אדם שלא בכושר ומתקשה לרוץ 20 דק' ע"י ריצה עם ח'ברה תומכים כמו שצריך הוא יהיה מסוגל לרוץ שעה ובסוף עוד לתת ספרינט של 100 מ', לפחות ככה זה אצלנו בקבוצה ואני כבר ראיתי שגם אדם אם עודף משקל סביבות 90-100 +- שלא יכל לרוץ 10 דק' כבר באימון הראשון הוא הצליח לרוץ 30 דק'. השאלה תמיד כמה כוח רצון ישלך! בכל דבר כוח רצון הוא המכוון בחיים שלך |
שינוי מדהים. ולמה אתה אומר שיש לך גניטיקה רעה?
|
שינוי יפה מאוד. תמיד משמח לראות אנשים לוקחים את עצמם בידיים ולא מוותרים לעצמם. בהצלחה.
|
ציטוט:
כמו כן, שומן לא יכול להפוך לשריר, היות ורקמת שריר ורקמת שומן, אלה שני רקמות עור נפרדות בגוף. פשוט ירדת באחוזי שומן, ועלית במסת שריר.. כמו כן, אתה רק בתחילת הדרך, יש לך הרבה ללמוד.. אני היתי מציע לך לשאול את המאמן שלך, את כל השאלות שאתה לא יודע.. אתה משלם, ומתבייש לשאול ואתה שואל כאן מה השלב הבא?... בשביל זה אתה משלם. השלב הבא לעלות במסה, ולצבור מסת שריר. שינוי יפה, בהצלחה. |
ציטוט:
תתחיל מסה, ותאכל כמה שיותר נקי, אתה תעלה במסה, ותשמור על אחוז שומן נמוך. ושינוי קטלני. |
ציטוט:
|
פשש איזה שינוי כל הכבוד..
יש לי שאלה בתקופת חיטוב הזאת עשית העמסות? |
ציטוט:
|
חזזקק איזה שינוי
בהצלחה ! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ