![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
קצת body english כדי לסיים את התנועה כשאתה קרוב לכשל טוטאלי זה מקובל לפי רוב הדעות. |
ציטוט:
מה זה לזייף בבנט זה משהו שאי אפשר להמנע ממנו? אפשר גם לזייף בסקוואט (מה שהרוב עושים) בקיצור טווח התנועה. אז איך נמנעים מזה? באותה דרך שנמנעים מלזייף בחתירה - שולטים בתנועה. וכמו שבחתירה מזייפים, גם במתח אפשר בדיוק באותה דרך, מתחילים להשתמש בתנופת הרגליים כדי לעלות בחזרות האחרונות הקשות. איך נמנעים מזה? הבנתם נכון - שולטים בתנועה. וכשכל זה נאמר, לזייף קצת בחזרה שתיים אחרונות, זה לא ביג דיל בכלל (אלו תרגילים שדי מאפשרים זאת בניגוד לסקוואט שהעומק חשוב ולנעילות אחרות דוגמת פרס ודדליפט). זה לא לעשות חצי תנועה גל, זה לגייס כוח משרירים נוספים על מנת להשלים את התנועה (הבדל קטן אבל מהותי). אז שלא יעבדו עליכם! :idea: בכל מקרה אני הייתי מעדיף מתח בגלל מנח התרגיל בחתירה שקצת מעמיס על אותם שרירים בסקוואט ובדדליפט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תודה רבה ארבל. גם לך יש יופי של הודעות כאן ואני מעריך אותך מאוד.
זה הכל נובע מהעובדה הפשוטה ששנינו יודעים שלא הכל שחור ולבן! :) |
ציטוט:
|
לגבי הצ'יטינג... הייתה לי תקופה ששקלתי לעבוד 100% נקי, אבל אז נכנסתי לסרטים של קאטלר קולמן וכו' וראיתי שבמשקלים גבוהים לא קיים 100% נקי.
העניין הוא שאני מאמין שאם תעשה בנט אובר נקי עם 70 קילו, ב100 קילו עם צ'יטינג ברמה בינונית, אתה תפיק יותר תועלת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בסקווט ומתח אתה מזייף רק מרצון או שאתה עושה טווח מלא או שלא בבנט אובר זה זיוף שלא מרצון כי גם את תקפיד על הטכניקה עדיין תמשוך מהזוקפים בתחילת התנועה במשקל גדול אני לא שולל את התרגיל, הוא תרגיל טוב, אבל צריך לקחת בחשבון את המגבלה שלו לגבי מה שרשמת בסוף, אני מסכים איתך, הזוקפים נאנסים בתוכנית סביב סקווט/דדליפט/בנטאובר וצריך לקחת את זה בחשבון |
ציטוט:
אני מדבר על מחקר אחר מתוך הספר על תכנון אימונים של דוקטור תיאודור בומפה ומיכאל קררה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואו ממש הפכתם את זה לדיון מעמיק..
אז השתכנעתי שאני עובר למתח, לבצע באחיזה רגילה או הפוכה? כלומר כפות הידיים באיזה כיוון? |
אתה יכול לשלב...
|
ציטוט:
כמה רגיל וכמה בסופיניצה (שהכפות ידיים כלפיך) Hagai21 תלוי באימון שלך, אפשר לשלב, אני עובד בסופיניצה כיוון שאני עושה גם פאוור קלין במידה ויש לך משיכה באימון כמו בנט אובר/דדליפט/פרוורקלין/T-BAR הייתי עושה מתח בסופיניצה במידה ולא אז מתח רגיל תלוי בשאר התרגילים. אם אתה מבודד יד קדמית אתה יכול לעשות מתח רגיל, ואם לא אז מתח בסופיניצה. אפשר להשתמש בכל וריאציה בהתאם למטרה שלך ולמבנה של שאר התוכנית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תרמת לנו מאוד לדיון לילה טוב |
ציטוט:
זה הבעיה בטווחים לא מוגדרים (90 מעלות סקווט, או בנט אובר/דדליפט שלא מהרצפה) ניתן לרמות ולהוסיף משקלים השאלה איפה עובר הגבול של טכניקה אל מול משקלים אני באותו ראש כמו שלך |
ציטוט:
אבל אפשר לשלב פעם ככה פעם ככה. אם אתה עושה מתח אחד בשבוע שיהיה בסופיניצה ואם פעמיים מתח בשבוע אז פעם פעם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ