![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנת הנקרא, זלזול !!!!! |
ציטוט:
לעיניין גדשניק ניראה סבבה אחלה הפרדות אך עדיין אתה חטוב מאוד תוסיף אוכל ותקפיד כמו שצריך בהצלחה אחי |
ציטוט:
יש הבדל בין להביע דעה לבין לזלזל. |
ציטוט:
בוא ניסגור אחי תדיון וניתן לחברה להיתמקד בנושא העיקרי של הפוסט |
ציטוט:
לא מבין מה הבעיה כאן. |
ציטוט:
ח'ברה בואו נפסיק עם כל הדיון המיותר הזה בסה"כ אמרתי שהגנטיקה מזכירה את מייקל והתנצלתי שהזכרתי אותו כי אנשים כאן לא אוהבים את זה... |
כל הכבוד אחי נראה מעולה...
|
תודה אחי כנ"ל לגבייך...
|
יש שיפור מתמונות קודמות
s: מה הגובה? |
1.80 אחי
דרך אגב הודעה 1000 בפורום.. אשמח לעוד תגובות ותודה על כל התגובות עד עכשיו |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח סתם אחי יפה יש היתקדמות ציטוט:
הוא נראה יותר טוב משתכם ביחד אז אין פה ממש מה להעליב |
אחלה התקדמות תמשיך ככה אתה בדרך הנכונה ..
|
נראה טוב, רואים שישנה התקדמות. אתה חטוב מאוד. אני לא יודע אם זו המטרה שלך, אם לא, והמטרה היא מאסה- תוסיף עוד קלוריות לתפריט.
משהו מוזר לי- הבנצ' שלך 65 קילו והמיליטרי 45? זה אומר שהחזה שלך ממש ממש חלש והכתפיים והיד אחורית מאוד דומיננטיות. |
לא יודע למה מזיינים לך תשכל'.... בשביל גיל 15 זה מעולה... ואתה גם חטוב מאוד... אם תוסיף בשר תראה יותר גדול... בהצלחה במסה...
|
פפאקק כמה זמן אתה מתאמן אתה שחיף לנצח נראה לי!
|
Logout,templer,little,dethman
תודה יא גברים.. ולהיות חטוב זו לא המטרה שלי אני פשוט לא עולה בשומן... Fatman אני מתאמן 7 חודשים אם אני לא טועה והרבה הרבה חיפפתי כמובן שיכולתי להגיע לתוצאות יותר טובות אם הייתי אוכל כמו שצריך בחודשים האלה אבל לא עשיתי את זה, מבחינת אימונים היו הפסקות ובגלל זה ל7 חודשים ההתקדמות לא מדהימה והייתה יכולה להיות יותר טובה אבל אין מה לעשות אני מקווה לקחת את עצמי בידיים... |
ציטוט:
"לומר אתה שחיף לנצח נראה לי..." בטוח מגיע מהיותך אדם קטן (אם לא הבנת לא התכוונתי פיסית) . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ