ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   לכבוד עליה 20 ק"ג. (https://israelbody.com/showthread.php?t=59839)

Eyeseen 02-10-09 07:43

תמשיך ככה

Locke 02-10-09 08:18

יפה מאוד לירון.
אני עד לזה שהילד משקיע במכון ומתאמן ברצינות, עושה סקוואט, דדליפט כמו שצריך ובאמת הוא צבר הרבה מאוד משקל על המוט.
ובהחלט רואים שיפור בעיקר בגב, ואם עלית 20 קילו סימן שאתה בדרך המלך...

Yoshi-Moto 02-10-09 08:31

שמע עלייה מכובדת. כל הכבוד.

לא משנה שאתה לא מפלצת מסה, אל תסתכל על אחרים, תסתכל על עצמך.
תשווה את עצמך אך ורק עם המצב ההתחלתי שהיית בו. יש התקדמות וזה מה שחשוב.
עלית יפה מאוד. תמשיך ככה.
בהצלחה.

20 קילו בכמה זמן?

Dark_Muse 02-10-09 08:39

נראה לי הוא עלה 20 קילו מגן חובה...

Eyeseen 02-10-09 10:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 923601)
נראה לי הוא עלה 20 קילו מגן חובה...

כל התקדמות היא לטובה

avishav1 02-10-09 10:22

רואים שיפור,תמשיך במאסה.

אנדרוליזם 02-10-09 10:33

תגידו, זה ג'ינו?

לוזון 02-10-09 12:44

שינוי יפה ביותר..
יאללה תמשיך לתת בראש אחי שיהיה בהצלחה..:)

CcnoobNoscam 02-10-09 13:15

הא..אני לא רוצה לדעת איך היית לפני ה20קילו..
אבל כל הכבוד על העלייה.

king l8 02-10-09 13:46

כל הכבוד אחי .. שינוי יפה תמשיך לתקוע אוכל ולעלות במסה

lironsD 02-10-09 14:14

לכל מי ששאל פה השינוי הוא בשנה..אני מעדיף לא לתת תמונות על 32 קילו כי זה כבר יהיה ביזיון.אבל תודה על התגובות,וSyclla ,לא אמרתי שאני איזה סוס,אני לא קרוב לזה ואני רחוק הרבה שנים מי זה.אבל אני פשוט רוצה לציין שכן גודלים בה זה הכל.בעיקר בגב,רגליים.החזה כן,חלש.
והחיה ללא מעצורים זה סתם חחחחח

Scylla 02-10-09 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 923710)
לכל מי ששאל פה השינוי הוא בשנה..אני מעדיף לא לתת תמונות על 32 קילו כי זה כבר יהיה ביזיון.אבל תודה על התגובות,וsyclla ,לא אמרתי שאני איזה סוס,אני לא קרוב לזה ואני רחוק הרבה שנים מי זה.אבל אני פשוט רוצה לציין שכן גודלים בה זה הכל.בעיקר בגב,רגליים.החזה כן,חלש.

מתאמן מתחיל מאוד גודל בכל תוכנית... הפואנטה שלי שצריך ללמוד לדבר מהעמדה שאתה נמצא ולא לזלזל באנשים שעברו יותר וגדולים יותר ולזרוק ss לכל מקום. יש הבדל אם בחור כמו מקס או moo אומר את זה, או אתה.

or 17 02-10-09 21:05

ציטוט:

לכל מי ששאל פה השינוי הוא בשנה..אני מעדיף לא לתת תמונות על 32 קילו כי זה כבר יהיה ביזיון.אבל תודה על התגובות,וsyclla ,לא אמרתי שאני איזה סוס,אני לא קרוב לזה ואני רחוק הרבה שנים מי זה.אבל אני פשוט רוצה לציין שכן גודלים בה זה הכל.בעיקר בגב,רגליים.החזה כן,חלש.

מידי פעם אני מיתאמן במכון אצלך.

Yoshi-Moto 02-10-09 22:22

ציטוט:

את התמונות של ה32 קילו תציג כשתיהיה 70-75 קילו. זה יהיה מהפכני.
או שלצורך הסימליות תעלה אותם כשתשקול 64(הכפלה)

אודיגו 03-10-09 02:50

מצטער אבל אני לא רואה פה עליה של 20 קילו..

Pro_XXL_Universe 03-10-09 08:52

עליה של 20 קילו?!?!?!אחי..תקשיב קח אלה של מג"ב ופשוט תכסח איתה את ההורים שלך...כן כן כמה שזה נישמע כואב..אני בטוח שהייתה על סף אנורקסיה אם הייתה 20 קילו פחות מזה מזה?!אני היחידי פה שהייתי ילד קטן אם לא אכלתי דחפו לי אוכל בכוח?!איך להורים לא איכפת אם הילד שלהם ניראה כמו סומלי בשיא הכנות ובלי להעליב.
בכל מקרה ריספקט על השינויי ותמשיך להתקדם ולהצליח.

Dark_Muse 03-10-09 09:21

דווקא מעניין לראות תמונות על 32 קילו. גם לילד בן 14 זה נראה לי כבר קרוב לאנורקסיה.

ruhl 03-10-09 11:11

יפה אתה בדרך הנכונה...
ועוד איך גדלים ב ss עליתי ב 6 שבעות בנתיים משו כמו 7 ק"ג ויחסית די נקי

Yoshi-Moto 03-10-09 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 924261)
עליה של 20 קילו?!?!?!אחי..תקשיב קח אלה של מג"ב ופשוט תכסח איתה את ההורים שלך...כן כן כמה שזה נישמע כואב..אני בטוח שהייתה על סף אנורקסיה אם הייתה 20 קילו פחות מזה מזה?!אני היחידי פה שהייתי ילד קטן אם לא אכלתי דחפו לי אוכל בכוח?!איך להורים לא איכפת אם הילד שלהם ניראה כמו סומלי בשיא הכנות ובלי להעליב.
בכל מקרה ריספקט על השינויי ותמשיך להתקדם ולהצליח.

לא אהבתי את התגובה. גלעד אני רוצה להזכיר לך שלפני פיתוח הגוף המצב הגופני שלך גם לא היה בשמיים. אתה תפסת את עצמך בידיים, עשית חתיכת שינוי, ווואלה אני מעריץ אותך על זה. תחשוב על זה שהילד עובר את אותו תהליך רק בכיוון שונה.
לא במקום ככה להטיף לו ולהורים שלו ככה, בטח שלא בפומבי.
מה שחשוב זה שכרגע הוא נכנס למסלול בריא ומכאן הדרך ארוכה.

לירון אולי תביא בכל זאת את התמונות על 32 קילו? מסקרן לאללה איך נראית לפני.

Pro_XXL_Universe 03-10-09 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoshi-moto (הודעה 924345)
לא אהבתי את התגובה. גלעד אני רוצה להזכיר לך שלפני פיתוח הגוף המצב הגופני שלך גם לא היה בשמיים. אתה תפסת את עצמך בידיים, עשית חתיכת שינוי, ווואלה אני מעריץ אותך על זה. תחשוב על זה שהילד עובר את אותו תהליך רק בכיוון שונה.
לא במקום ככה להטיף לו ולהורים שלו ככה, בטח שלא בפומבי.
מה שחשוב זה שכרגע הוא נכנס למסלול בריא ומכאן הדרך ארוכה.

לירון אולי תביא בכל זאת את התמונות על 32 קילו? מסקרן לאללה איך נראית לפני.

זכותך.אם הייתה מבין קצת יותר טוב את ההודעה שלי הייתה שם לב שפרגנתי לו סה"כ ואני מעריך אנשים כמוהו שעושים שינויי כזה.
בקשר להורים?מצטער אבל זה האופי שלי.אני גדלתי בבית שלמרות שלא נולדתי אם כפית זהב בפה ההורים שלי קרעו את התחת בישביל שיהיה לי ולאחיות שלי מה שיש לנו.אל תשווה אני הייתי על אחוז שומן מטורף....אבל זה כי הייתי חזיר וזללתי וגם הייתי בן 16,אבל ברגע שאתה רואה בן אדם על משקל 32 קילו שזה סכנה בגיל כמו שלו ויכול לגרום לתוצאות שלא נידע והורים שלא נוקטים צעדים מההתחלה למנוע צעדים כאלו אם כל הכאב שבזה זה הורים חרא נקודה.

לא נרחיב בדיון.
סה"כ פרגנתי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ