![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עושה סקוואט כבר 5 חודשים ועד היום אחרי כל אימון יש לי יומיים-שלוש של דומס רציני מאוד ברגליים |
ציטוט:
אתה עדיין יכול לעשות 3 פעמים בשבוע סקווט |
ציטוט:
אחרי חצי חודש ככה זה נהיה פחות נורא, ואחרי זה זה כבר נעלם לגמרי. |
מה זה דומס?
|
"שרירים תפוסים"
|
ממתי דומס זה אינדיקציה לביצועים, בטח שאצל מתאמן מתחיל?
ואגב מתאמנים מקצועיים עושים סקוואט כל אימון גם, 6 פעמים בשבוע, גם כאלה שהם לא סקוואטרים מתחרים. אז אל תזיינו את השכל על דברים שאתם לא מבינים בהם. |
טוב בקיצור - בנט אובר רואו, סקוואט וודליפט באותו אימון, יש מצב לפציעה\עומס יתר על הגב התחתון?
|
כן עומס לגב תחתון
תן רק משיכה אחת באימון (לאימוני עצימות גבוהה) למשל אימון a סקווט בנצ' בנט אובד אימון b סקווט פרס דדליפט |
ציטוט:
|
ציטוט:
100 סטים לבייספס רבע סקווט כי חבל על הברכיים לחיצת חזה עם 3 קרשים כי גם ככה בסוף הטווח זה לא יעיל אתה יודע מה את הסקווט עדיף בסמית ואל תעשה דדליפט כי זה לא בריא לגב |
ציטוט:
ועוד משהו, למה למתאמן מתחיל יהיה יותר קל להתאושש ממתאמן מתקדם? |
ציטוט:
ומתאמן מתקדם מרים באימון דדליפט משקל מטורף לחזרות (שמתחיל מרים לסט 1 בד"כ) לכן מתאמן מתקדם מרים פעם או פעמיים בשבוע סקווט כבד (יש כאלה יותר) |
ציטוט:
|
יש הרבה סוגים של סקוואט שיכולים לעזור למתאמן מתקדם. אני מניח שסקוואט כבד באמת עושים רק פעם-פעמיים, אבל יש גם בטח עבודת פוליאומטריה ומהירות, ואריציות של סקוואט (קופסא, פרונט, בהתאם למטרות), משחקי עצימויות ונפח וכו'.
|
ספורטאי לא "עובד לכשל", ספורטאי עובד לשבור שיא. ההבדל הוא גדול.
|
כן לזה התכוונתי טעות בהגדרה, תודה לשניכם :Embarrassment:
|
אהה וכי אני חושב שזה לא קרה בפוסט הזה :
מזה החירטוטים האלה שפה גבוהה ריפטו שמיטו העיקר מאסה להרים משקל על הזין הטכניקה יאללה בלאגנים בייספס טרייספס קרחנהההה |
ציטוט:
מתחבר כל 10 שנים או משהו כזה:cool: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ