![]() |
כלב איזה גוף,פשוט אל יווני
גם יש לך מכנסיים של בילבונג כל הזמן יחרא! |
אגב,יש מצב אתה מצרף רגליים,מסקרן בטירוף
|
כמה זמן אתה מתאמן ותביא פרטים באיזה תוכנית אימונים אתה משתמש מה התפריט שלך וכו'
|
ציטוט:
מי אמר לך את זה? |
ציטוט:
|
תמזכיר לי את קינג ליאונידיס מ300 רק פחות שזוף
|
יש המון ירקות שמכונים "בעלי ערך קלורי שלילי"
זה לא אומר שאין להם קלוריות, פשוט הגוף משקיע יותר אנרגיה בפירוק ובספיגה של הירקות האלו.. בינהם אני יודע בוודאות שמלפפון וגזר נמצאים בקטגוריה הזאת.. מקווה שהבנתם |
אז אתה אומר שגם אם אני יאכל 100 מלפפונים כל יום אני לא יעלה במשקל?
|
בואנה אחי אתה נראה פיצוץ! מאסיבי בטירוף!
חייה רעה כפרע, כל הכבוד, בהצלחה בהמשך החיטוב! |
GOOooD
|
ציטוט:
וזה לא ממש ישפיע על המאזן הקלורי שלך.. (אבל לא ממליץ לך לאכול כזאת כמות.. אח"כ אתה והאסלה תיהיו חברים טובים מרוב השלשולים שיהיו לך חח) |
ציטוט:
אז אתה אומר לאכול ירקות בכיף בלי לספור? |
ואו אורי כל חודש אתה מפתיע לטובה!
|
נראה טוב מאוד! רואים שאתה בדרך הנכונה,בהצלחה בהמשך.
|
ציטוט:
קראת מאמר או למדת את זה איפשהו? טוב שאמרת לי שאני יהיה בחיטוב ואני יהיה רעב אני יאכל כמה מלפפונים ויהיה שבע:) |
אהבתי ממש את הטרפזי םשבולטים אצלך..
|
בהחלט אתה בדרך הנכונה, היתי שמח עם הייתה מצרף כמה פרטים כמו: כמה זמן התאמנת מסה?
באיזה תוכנית התאמנת מסה ab abc fbw וכו'.. כמה סטים לשריר גדול וכמה לקטן? כמה תרגילים לכל שריר.. ומה אתה לוקח בנוסף? אבקת חלבון?קריאטין?אומגה?קפאין? מזרקים :-) סתם.. אני בדרך שלך גם ...רק שעשיתי טעות והתחלתי את החיטוב מוקדם מדיי ופשוט כמעט נעלמה לי המסה.. אז מה שאני עושה עכשיו זה מסה מסה מסה מסה מסה לפחות שנה. |
מצוין. באיזה קצב התחטבת? כי אני עכשיו יורד בערך קילו בשבוע ולא סגור אם זה קצב טוב או מהיר מדי.
|
האמת שלא הבחנתי בשינוי בחזה למשל , מהתמונות לפני תקופת המאסה הזו , נראה שיש שיפור בידיים ומתמונות קודמות גם שיפור לא רע בגב.
|
הופהההה כבר יש קוביות אה..?!
סחטיין ברנש כל הכבוד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ