![]() |
תנסה לנוח יותר זמן, ואל תגיע לכשל.
|
ציטוט:
כמו יעל בר זהר באמצא סקס עם גיא זוארץ אחרי שהוא חזר מהשרדות:emb1: |
תלוי למה אתה קורא יושן טוב..אצלי בד"כ קורה מה שאתה אומר כשאני יושן פחות מ8 שעות אז לך תדע :s
|
ציטוט:
1-1.5 דקות זה ספיק זמן בשביל להרגיע את הדופק למצב רצוי באמון |
eden אתה אומר הרבה שטויות עם תלא יודע עדיף שתשתוק.
|
תעשה שבוע מנוחה, יותר מנוחה בין סט לסט, אימונים בתידרות יותר נמוכה. זה אמור לעזור לך להתפתח אל תענוס את הגוף שלך תן לו קצת חופש ויותר מנוחה
eden אתה לא מבין כלום בפיתוח גוף לך תעסוק בפיטנס שלך ובתוכנית ABCDEFG וצא מהפורום |
ציטוט:
לך תעשה תכניות שאולי יעלו אותך 2 קילו שריר בשנה... |
ציטוט:
|
לא יודע מה איתך אבל ביום כשאני לא אוכל בו אני עייף, זה משפיע עלי מידית .
|
דבר אחד יש לי להגיד לך..
תתחיל לאכול. ואם לא מספיק תישן טוב. אני הייתי כמוך פעם כשלא אכלתי טוב.. כיום אין לי אימון אחד, אחד! שאין לי בו כוח. |
אבל אני בחיטוב .. חח מה זה אמור להביע לאכול טוב ?
והתאמנתי היום ופשוט הורדתי משקלי עבודה מה שהיה קצת מבאס... אבל עדיין הצלחתי להתאמן וזה מה שחשוב. |
אני התחלתי לנוח בין 2 ל3 דקות בין תרגילים מורכבים ותאמין לי זה כל כך טוב, באמת ההרגשה הרבה יותר טובה.
ותקפיד לאכול למשל בננה תפוח או פרוסה או שתיים של לחם לבן לפני אימון, יתן לך יותר "דלק" לאימון |
ציטוט:
פותח האשכול, תנוח 5-6 דקוץ בין סט לסט אם צריך, כשאתה עובד על שריר גדול ותרגיל מורכב - ותראה איך אתה מרגיש. חשוב שתאוכל מספיק (כי רוב הפעמים "חושבים" שאוכלים מספיק, אבל זה לא כך) לאמן שריר בשבוע זה בהחלט מספיק כשאתה מתחיל ואתה במאסה. |
ציטוט:
|
אחלה אני שמח לדעת.
כי זה היה לי ממש מוזר... הייתי עושה פרפר 8 חזרות משקל גבוה , נח דקה , סט הבאה עושה פרפר 5 חזרות , נח דקה סט הבא עוד 5 ... בקיצור הבנתי מה הבעיה תודה רבה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ