ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סיפור מהחדר כושר (https://israelbody.com/showthread.php?t=4469)

Night_Wolf 15-01-07 20:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
תאמין לי גילעד עשיתה בשכל

גם אני מיתנזר במכות במיוחד בגלל הבעיות שזה גרם לי אבל גם לי יש פיוז קצר ולא משנה כמה אני מיתפאק אם מישהו יעצבן אותי כל כך הוא יחטוף

אבל זהו אני הייתי ממליץ שלא תביאו לו מכות מחוץ למכון
זה לא יתן לכם כלום כבר השפלתם אותו

מכות לא מביא שום דבר טוב

כנס לי לאיי סי קיו אחי

SuzukiR 15-01-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
כנס לי לאיי סי קיו אחי

מה האי סי קיו שלך אחי?

Takima 15-01-07 20:24

נגיד ותכניסו לו מכות ותפצעו אותו, מה אם הוא יגיש נגדכם תלונה במשטרה??

יש דרך אחרת לנסות לפתור את הבעיה הזאת. תקראו לו לשיחה ותדברו כמו גברים, תסבירו לו שאתם רק רוצים להתאמן ושנמעס לכם מזה שהוא נתפל אליכם כל הזמן. ובלי איומים. תשאלו אותו גם אם יש לו איזה בעיה איתכם שהוא ככה מתנהג.

Di-Bol 15-01-07 20:24

מקסימום נשלח לו אנשים שאין להם מה להפסיד מי שמכיר מוטי עוגה וכל מיני לירן סופרים כאלה

Di-Bol 15-01-07 20:24

עזוב אותך מה משטרה משטרה היום אפילו שרוצחים לא עושה כלום מה שהולך פה זה ביזיון גדול

Takima 15-01-07 20:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
עזוב אותך מה משטרה משטרה היום אפילו שרוצחים לא עושה כלום מה שהולך פה זה ביזיון גדול

דיברתי על זה שפותחים תיק, שיכול לגרום לבעיות בעתיד.

SuzukiR 15-01-07 20:29

משטרה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
דיברתי על זה שפותחים תיק, שיכול לגרום לבעיות בעתיד.

משטרה אולי גג יזמנו אותו לחקירה ויתנו להם אזהרה שזה לא משפיע בשיט ונעלם אחרי כמה חודשים

משטרה לא סמה זיין בתאכלס אם אין דקירות ואפילו אם יש אלה אם כן זה מגיע לחדשות

המשטרה על הפנים זה כמו שירפצו לך לבית המשטרה תבוא תהפוך לך את הבית תחפש טביעות אצבעות וגם אם הם ימצעו הם יריצו את זה במערכת ויכול להיות שאותם אנשים לא ניפתחו להם תיקים ככה שאין רקורד עליהם
ויגידו לך מצטערים אין מה לעשות אחרי שהפחו לך את כל הבית וצבעו אותו בלבן

Takima 15-01-07 20:33

ציטוט:

משטרה אולי גג יזמנו אותו לחקירה ויתנו להם אזהרה שזה לא משפיע בשיט ונעלם אחרי כמה חודשים

משטרה לא סמה זיין בתאכלס אם אין דקירות ואפילו אם יש אלה אם כן זה מגיע לחדשות

המשטרה על הפנים זה כמו שירפצו לך לבית המשטרה תבוא תהפוך לך את הבית תחפש טביעות אצבעות וגם אם הם ימצעו הם יריצו את זה במערכת ויכול להיות שאותם אנשים לא ניפתחו להם תיקים ככה שאין רקורד עליהם
ויגידו לך מצטערים אין מה לעשות אחרי שהפחו לך את כל הבית וצבעו אותו בלבן

לא יודע עד כמה זה נכון אבל לא פעם אחת מורים בבית ספר אמרו לי שאם פותחים לך תיק במשטרה, זה אחר כך מפריע בצבא ולהתקבל לעבודה.

SuzukiR 15-01-07 20:36

נו מה הקשר אבל

ציטוט:

לא יודע עד כמה זה נכון אבל לא פעם אחת מורים בבית ספר אמרו לי שאם פותחים לך תיק במשטרה, זה אחר כך מפריע בצבא ולהתקבל לעבודה.

נו מה הקשר אבל
וזה נכון תאמין לי
ומה שאמרו לך המורים זה לא נכון זה קשור לאיזה עבירה מיוחס התיק אם זה סמים כנראה שיתיחסו אבל אם זה דברים שטויות כן ולפעמים פותחים על שטויות אם עצבנתה אנשים חשובים

בתאכלס לנושא הזה אין שום סיכוי שבעולם שיביאו להם תיק רק אם הם יפצעו אותו קשה ואז יואשמו בתקיפה חמורה ולרוב זה לא קורה

Bullet 15-01-07 20:42

ציטוט:

נו מה הקשר אבל
וזה נכון תאמין לי
ומה שאמרו לך המורים זה לא נכון זה קשור לאיזה עבירה מיוחס התיק אם זה סמים כנראה שיתיחסו אבל אם זה דברים שטויות כן ולפעמים פותחים על שטויות אם עצבנתה אנשים חשובים

בתאכלס לנושא הזה אין שום סיכוי שבעולם שיביאו להם תיק רק אם הם יפצעו אותו קשה ואז יואשמו בתקיפה חמורה ולרוב זה לא קורה

לכל יחידה שווה בצבא יש תחקיר בטחוני.
מה נראה לך, שהם יאהבו מישהו עם תיק במשטרה?

Night_Wolf 15-01-07 20:44

ציטוט:

מה האי סי קיו שלך אחי?

268350441

SuzukiR 15-01-07 20:44

אני מכיר מישהו בשייטת שיש לו תיק

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
לכל יחידה שווה בצבא יש תחקיר בטחוני.
מה נראה לך, שהם יאהבו מישהו עם תיק במשטרה?

אני מכיר מישהו בשייטת שיש לו תיק
ואומרים שלשייטת מטכל ושלדג לא מקבלים אם רישוםפללי !
אז דיי לזין תמח

תלוי מה עשיתה אם זה מכות או משהו בסיגנון ואתה מראה שהישתפרתה וכו הצבא לא מיתיחס לזה אם זה סמים תישכח מהצבא בכללי

די לזיין תשכל תלוי מה אתה עושה

Takima 15-01-07 20:46

ציטוט:

נו מה הקשר אבל
וזה נכון תאמין לי

לפני כמה חודשים פתחו לי תיק על שבירת אף. הייתה איזו חקירה קטנה ומאז לא פנו אליי יותר. אני לא יודע מה נסגר עם זה ואם זה יסגר אי פעם. אני מקווה שאתה צודק וזה לא ישפיע באופן משמעותי על העתיד שלי וזאת גם אחת הסיבות למה אני לא ממליץ ללכת מכות אבל זאת לא הסיבה העיקרית שזה לרוב מטופש וחסר טעם בגלל מלא סיבות. וזאת גם לא הרגשה טובה לפצוע מישהו.

SuzukiR 15-01-07 20:47

הוספתי אותך אחי

ציטוט:

268350441

הוספתי אותך אחי

SuzukiR 15-01-07 20:49

ציטוט:

לפני כמה חודשים פתחו לי תיק על שבירת אף. הייתה איזו חקירה קטנה ומאז לא פנו אליי יותר. אני לא יודע מה נסגר עם זה ואם זה יסגר אי פעם. אני מקווה שאתה צודק וזה לא ישפיע באופן משמעותי על העתיד שלי וזאת גם אחת הסיבות למה אני לא ממליץ ללכת מכות אבל זאת לא הסיבה העיקרית שזה לרוב מטופש וחסר טעם בגלל מלא סיבות. וזאת גם לא הרגשה טובה לפצוע מישהו.

אחי לצורך העניין אני מכיר מישהו שיש לו 3 תיקים והוא מיתגייס ואפילו ליחדה טובה אם הוא רוצה

אם אתה מביא לצבא מכתבים שכמה שאתה טוב בלימודים וכו
ומישטפר ומיתנדב במקום כלשהו
משהו שאתה אוהב
ומראה נכונות והכול תאימין לי הכל אפשרי
אני למשל הולך להיתנדב בבית חולים כי אני אוהב את זה

סהר! 15-01-07 20:52

ציטוט:

אתה מהנפשונית אחי?!או משהו??

לא אני גר בחולון ואני מכיר מהנפשונית יש לי חברים שם+הייתי שם כמה פעמים

Night_Wolf 15-01-07 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
לא אני גר בחולון ואני מכיר מהנפשונית יש לי חברים שם+הייתי שם כמה פעמים

וואלה תבוא שוב אחי יהיה נחמד לראות אותך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ