ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מה אתם ממליצים לfbw (https://israelbody.com/showthread.php?t=43984)

The Sun 01-11-08 19:36

אני עובר לעשות את הmadcow \ SS עוד חודשיים בערך, אחרי שאני אחלוב את התוכנית הנוכחית שלי עד הסוף.
זה שכתוב starting ב starting strength זה לא אומר שזאת תוכנית שמתאימה רק למתחילים.

coldfire 01-11-08 19:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 689161)
מה 5 על 5 ?
לא אוהב לבוא למכון לחצי שעה
ושונא טווח חזרות כל כך נמוך אלא מעדיף 8-12

הסיבה שאתה מסיים תוכנית בחצי שעה היא שאתה מרים משקלים של ילדות בנות 12.

the animal 01-11-08 19:38

:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 689206)

:confused: מה קשור?!

The Sun 01-11-08 19:38

ציטוט:

למה אתה כזה קשוח איתו, הוא לא מהליצנים כאן דווקא, למרות שמה שאמרת נכון בקשר לזה שהוא כנראה לא עובד קשה מספיק.
כשמרימים כבד צריך לנוח בין סטים מספיק זמן וגם לתת כמה סטים טובים של חימום.

Bono 01-11-08 19:40

ציטוט:

קודם כל תדבר יפה!
דבר שני לא ניסיתי את התוכנית מעולם רק הסתקלתי על כמות הסטים ולפי זה חישבתי בערך כמה זמן בערך אמור לצאת האימון, לא חשבתי שזה דורש מנוחה כ"כ גדולה בין הסטים.

the animal 01-11-08 19:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 689212)
למה אתה כזה קשוח איתו, הוא לא מהליצנים כאן דווקא, למרות שמה שאמרת נכון בקשר לזה שהוא כנראה לא עובד קשה מספיק.
כשמרימים כבד צריך לנוח בין סטים מספיק זמן וגם לתת כמה סטים טובים של חימום.

זה נכון באופן כללי, אבל תחשוב שבין הסט הראשון לשני אין לך ממש מה לנוח יותר מדקה, לא? המנוחה הגדולה באה רק בין הסט האחרון ללפני האחרון, ואולי גם לזה שלפניו.

Bono 01-11-08 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 689205)
אני עובר לעשות את הmadcow \ ss עוד חודשיים בערך, אחרי שאני אחלוב את התוכנית הנוכחית שלי עד הסוף.
זה שכתוב starting ב starting strength זה לא אומר שזאת תוכנית שמתאימה רק למתחילים.

ברור אחי, היא גם לא נראת ככה
אני מניח שלעבוד 5 חזרות כל הזמן זה לא פשוט בכלל.
שיהיה בהצלחה

The Sun 01-11-08 19:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 689220)
זה נכון באופן כללי, אבל תחשוב שבין הסט הראשון לשני אין לך ממש מה לנוח יותר מדקה, לא? המנוחה הגדולה באה רק בין הסט האחרון ללפני האחרון, ואולי גם לזה שלפניו.

מה עם להרכיב פלטות? וחימום תלוי בגובה המשקל שאתה מרים, אני לרוב עושה בתרגילים הכבדים 2-3 סטים של חימום.
הסטים של העבודה זה 3, בין כל סט עבודה אתה נח מינימום 2.5 דקות ומגיע גם ל4 דקות מנוחה.

תודה שימונז, אתה לא תצטער אם תעבוד לעבוד בעצימות גבוהה ווליום נמוך.

the animal 01-11-08 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 689233)
מה עם להרכיב פלטות? וחימום תלוי בגובה המשקל שאתה מרים, אני לרוב עושה בתרגילים הכבדים 2-3 סטים של חימום.
הסטים של העבודה זה 3, בין כל סט עבודה אתה נח מינימום 2.5 דקות ומגיע גם ל4 דקות מנוחה.

תודה שימונז, אתה לא תצטער אם תעבוד לעבוד בעצימות גבוהה ווליום נמוך.

ההרכבה של הפלטות זה המנוחה אצלי בסטים הראשונים.
אנחנו מדברים על fb באופן כללי או על 5x5 ספציפית? כי אני דיברתי על 5x5 שאצלי הוא חצי שעה והביתה, אבל אני עדיין מרוצה.

Bono 01-11-08 19:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 689239)
ההרכבה של הפלטות זה המנוחה אצלי בסטים הראשונים.
אנחנו מדברים על fb באופן כללי או על 5x5 ספציפית? כי אני דיברתי על 5x5 שאצלי הוא חצי שעה והביתה, אבל אני עדיין מרוצה.

אתה עושה עכשיו 5על 5 ?
חשבתי שאתה בעד הabcdוכו...

The Sun 01-11-08 19:57

אנחנו מדברים על 5x5, ואם אתה מסיים את האימון בחצי שעה אני חושב שאתה לא עובד כבד מספיק.

the animal 01-11-08 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 689241)
אנחנו מדברים על 5x5, ואם אתה מסיים את האימון בחצי שעה אני חושב שאתה לא עובד כבד מספיק.

כבד זה עניין יחסי ליכולת שלך. יש אדם ש50 קילו תהיה לו עבודה כבדה ויש אדם שרק מ120 קילו זאת עבודה כבדה בשבילו. אני עובד במקסימום שנאי יכול, שאני חושב שהוא די בינוני.
בין סט ראשון לשני אני עושה מנוחה של דקה כולל הרכבת פלטות, כנ"ל בין שני לשלישי. בין שלישי לרביעי אני נותן כבר דקה וחצי שתיים, ולקראת החמישי אני נותן מנוחה שתיים וחצי דקות-שלוש. מספיק מנוחה לדעתי.
חצי שעה זה לא כולל תרגילי עזר.

the animal 01-11-08 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 689240)
אתה עושה עכשיו 5על 5 ?
חשבתי שאתה בעד הabcdוכו...

לא, אני בעד מה שעובד עליך הכי טוב:) אני מאוד אוהב עבודה בתדירות נמוכה ונפח גבוה, אבל אני גיליתי שדווקא התדירות גבוהה עובדת עליי יותר טוב.

The Sun 01-11-08 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 689248)
כבד זה עניין יחסי ליכולת שלך. יש אדם ש50 קילו תהיה לו עבודה כבדה ויש אדם שרק מ120 קילו זאת עבודה כבדה בשבילו. אני עובד במקסימום שנאי יכול, שאני חושב שהוא די בינוני.
בין סט ראשון לשני אני עושה מנוחה של דקה כולל הרכבת פלטות, כנ"ל בין שני לשלישי. בין שלישי לרביעי אני נותן כבר דקה וחצי שתיים, ולקראת החמישי אני נותן מנוחה שתיים וחצי דקות-שלוש. מספיק מנוחה לדעתי.
חצי שעה זה לא כולל תרגילי עזר.

זה לא קשור לכמה אתה מרים, זה עניין יחסי כמו שאמרת.
אם אתה מרים הכי כבד שאתה יכול תן לעצמך עוד דקה לנוח, אתה תראה שאתה עשוי גם למצות יותר מהתוכנית ככה. :winked:
בין סטים של עבודה תן מינימום 3 דקות לדעתי בהנחה שאתה באמת מרים הכי כבד שאתה יכול.

the animal 01-11-08 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 689254)
זה לא קשור לכמה אתה מרים, זה עניין יחסי כמו שאמרת.
אם אתה מרים הכי כבד שאתה יכול תן לעצמך עוד דקה לנוח, אתה תראה שאתה עשוי גם למצות יותר מהתוכנית ככה. :winked:
בין סטים של עבודה תן מינימום 3 דקות לדעתי בהנחה שאתה באמת מרים הכי כבד שאתה יכול.

כן, אני עובד הכי כבד שאני מסוגל, כבר סיימתי את החודש הראשון...
אני אנסה את מה שאמרת, תודה:ok:

Bono 01-11-08 20:14

The sun וthe animal תנו את המייל
רוצה לשלוח לכם משהו שקשור לתוכניות האלו (ישראלי, אולי אתם מכירים אבל לא רוצה שיחסמו אותי על זה שאני מפרסם מתחרים)

The Sun 01-11-08 20:15

יש לך את המייל שלי
נראה לי שאני יודע על מה אתה מדבר אבל תשלח

Bono 01-11-08 20:19

:o תרשום שוב ,לא מצאתי
למה אין פה פרטי לעזאזל?!

itaiprz1 01-11-08 20:22

תגידו יש איזה חשיבות לאמן תאומים באימון רגלים , זה ניראה לי מיותר אפשר להוריד את זה נכון ?

The Sun 01-11-08 20:23

sneakoren2
@
gmail.com

תעשה 2-3 סטים לתאומים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ