ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מחטב בפעם הראשונה, כמה לרוץ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=41259)

The Sun 20-09-08 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12 (הודעה 649283)
4% זה יפה מאוד! על כמה אחוז אתה עומד עכשיו? אני ואתה באותו גובה. אני ראיתי אותך והייתי בטוח שאתה יותר גדול ממני....מוזר...ותודה על המחמאה אבל אני ממש לא מרגיש טנק.

אני גם יהיה על אפדרין וקפאין אולי אז בכלל יהיה מתיש, אבל נראה איך ילך חיטוב ראשון לאחר מאסה של שנתיים.

אני יעדכן ויעלה תמונות של אחרי.

זה לא שאף פעם לא רצתי, אני לא מת על זה כי אין לי סיבולת לב ריאה....אבל יהיה בסדר...

עכשיו אחרי העלייה חזרה בנוזלים אני מאמין שאני באיזור ה11.5-12%, אידיאלי לתת מאסה לכל החורף ואז לרדת ל10% בקיץ...

בקשר למרגיש שחיף - אין מה לעשות זה מחלה של כולנו :winked: בהצלחה אחי

rg12 21-09-08 03:46

אני לא שחיף אבל אני לא יותר ממתאמן בסיסי....יש לי פשוט טרפזים שגורמים לאנשים לקרוא לי "ענק" וכל מיני דברים מוגזמים כאלה...ויש לי גם גב יחסית טוב (חלק הדומיננטי שלי).

בכל מקרה כל הכבוב על הירידה...יש סימן לקוביות באחוז שומן הזה? היו לי פעם ואני מתגעגע...

ולכל אלה שמדברים איתי על חיטוב בקיץ ולחכות עם החיטוב....ממש לא איכפת לי....אני יכול לדפוק מאסה שנה וחצי ואז איזה חיטוב של חודש, אני לא עובד בצורה הזאת של מאסה בחורף חיטוב בקיץ....עדיף אולי להיות חטוב בקיץ רק בגלל שחם לי ברמות שאי אפשר לתאר.....אבל ממש לא איכפת לי להראות כמו טנק בחוף הים....כל עוד אני לא שמן עם כרס אין לי בעיה.

ArschGesicht 21-09-08 05:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12 (הודעה 649606)
אני לא שחיף אבל אני לא יותר ממתאמן בסיסי....יש לי פשוט טרפזים שגורמים לאנשים לקרוא לי "ענק" וכל מיני דברים מוגזמים כאלה...ויש לי גם גב יחסית טוב (חלק הדומיננטי שלי).

בכל מקרה כל הכבוב על הירידה...יש סימן לקוביות באחוז שומן הזה? היו לי פעם ואני מתגעגע...

ולכל אלה שמדברים איתי על חיטוב בקיץ ולחכות עם החיטוב....ממש לא איכפת לי....אני יכול לדפוק מאסה שנה וחצי ואז איזה חיטוב של חודש, אני לא עובד בצורה הזאת של מאסה בחורף חיטוב בקיץ....עדיף אולי להיות חטוב בקיץ רק בגלל שחם לי ברמות שאי אפשר לתאר.....אבל ממש לא איכפת לי להראות כמו טנק בחוף הים....כל עוד אני לא שמן עם כרס אין לי בעיה.

גם אני כמוך אבל אתה יודע שכשאתה צריך חיטוב אתה בעצם.. שמן עם כרס?:wiggle:
לא מצב כ"כ אידיאלי לקיץ אבל גם לי לא איכפת

The Sun 21-09-08 09:36

יש קוביות בכיווץ
כשהייתי ממש בסוף החיטוב הבטן הייתה שטוחה ברפוי זה היה כיף

rg12 21-09-08 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 649660)
יש קוביות בכיווץ
כשהייתי ממש בסוף החיטוב הבטן הייתה שטוחה ברפוי זה היה כיף

ומה קרה מאז סוף החיטוב שהבטן כבר לא שטוחה? נשברת עם איזה פיצה?

The Sun 21-09-08 23:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12 (הודעה 650294)
ומה קרה מאז סוף החיטוב שהבטן כבר לא שטוחה? נשברת עם איזה פיצה?

עברו שבועיים וחצי... עליתי חזרה נוזלים, התחלתי לצרוך מונו, וכן יש חיים מעבר לפיתוח גוף אז ישבתי עם חברים על בירות פה ושם.
על הזין - ממילא החורף אוטוטו כאן ועדיין אני נראה חטוב בים וכאלה

St.SillaNF 22-09-08 17:57

שמע, המלצה שלי?
תמשיך עם המאסה והכמויות אוכל המטורפות שצריך ככה עוד כמה חודשים.. ואז תעצב
ככה תראה באמת תוצאות

בהצלחה אחי!

Bono 22-09-08 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי St.SillaNF (הודעה 650892)
שמע, המלצה שלי?
תמשיך עם המאסה והכמויות אוכל המטורפות שצריך ככה עוד כמה חודשים.. ואז תעצב
ככה תראה באמת תוצאות

בהצלחה אחי!

:confused::confused:
WTF

St.SillaNF 22-09-08 18:02

שמע,
יש לו גוף טוב והכל.. לא עדיף לנצל אם כבר את המאסה עד הסוף לכיוון מקסימלי ואז לחטב?

זה נקרא מטרה - יש אנשים שמעדיפים לפמפם שרירים עד הסוף ואז לחטב..
ויש כאלה שמעדיפים לעשות במקביל גם אינאירובי וגם אירובי, אבל תכל'ס, זה השקעה בעיקר של זמן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ