![]() |
מfxp =]
כמו שאמרתי שם נראה סבבה לגמרי אחלה שינוי תפציץ מאסה |
ואלה שיחקת אותה שינוי מאוד יפה
|
שוב תודה רבה לכולם!
אני מעריך את התגובות האלה ;) |
ניראה סבבה.
|
שינוי סבבהאפשר לדעת איזה תוכנית אתה עושה עכשיו? Ab-fbw ?...
ובקשר לשינוי אי אפשר להבין אחי קודם כל הצטלמת בתאורה שונה לגמרה וגם יותר קרוב ובתמונה השניה עם חולצה אבלסבבה.. |
Fbw 4 פעמים בשבוע
2 התמונות לפני היו באותו היום פשוט בזמנים שונים ככה שתבחר אחד מהם להשוות זה מספיק בערך חח.. |
ציטוט:
תמשיך ככה. |
ציטוט:
עלית יחד עם ה-4 קילו לפחות 2 וחצי קילו שומן |
ציטוט:
ואתה נראה מצויין כל הכבוד תמשיך ככה ... |
תודה רבה!!
ציטוט:
ודבר שני היד מתפתחת לא רק לאורך גם טיפה לרוחב אז אולי זה לא נראה כמו 36 אבל זה 36 בדוק.. ולא יודע במציאות היד נראית יותר טוב חחח |
אחלה שינוי אחי אני מאמין שאם עלית 4 קילו ב11 חודשים אז רובם שריר והעלת מסת שריר נקיה כמעט ללא אחוזי שומן.
|
אחי אני זוכר שכתבת את זה בפורום אחר ממש כאב לי הלב אליך מבחינה כספית אני ממש שמח שעכשיו
יש לכם בבית אפשרות יותר רחבה להרבה יותר דברים .... אחלה שינוי אתה מסוג האנשים שגם שכשה ממשיכים |
ציטוט:
|
אחלה שינוי עשיתה אחי .. תמשיך לעבוד חזק ולאכול הרבה..
|
ציטוט:
למדת דוקטורט לניתוח נתונים וסדרי גודל בתמונות ? בשביל להבחין בהבדל של 3 סנטימטר ? מה אתה מזיין ת'מוח ? מה אתה מרגיש קטן לידו או משהו אז אתה קופץ זה יד 33 ? |
יא אללה נמאס לי מהשטויות האלו
מה זה משנה מה גודל היד שלו? זה לא נראה לי 36?? אני מכיר המון אנשים שלפני שהם הריחו משקולת היתה להם יד יותר גדולה. ילדים מרגיזים. בכל אופן נראה טוב שינוי אדיר, כל הכבוד ממש. עכשיו מגיע הקטע הקשה, התמדה! |
ציטוט:
תמשיך לעבוד קשה :) |
באמת שלא משנה המספרים עשיתה שינויי יפה מאוד אבל עדין עוד ארוכה הדרך לפנייך קבל ח"ח ובהצלחה!:sbb4::sbb4::sbb4:
|
the one אתה ילד מטומטם מה זה לא נראה לי למה מי אתה שזה יראה לך?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ