ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תוכנית אימונים לחבר מתחיל (https://israelbody.com/showthread.php?t=3857)

eliran767 01-01-07 12:05

נימרוד אתה עדיין קטין ולא מבין כלום מהחיים צשלך!!

עם יש לך ידע בסיסי מהפורום זה לא אומר שאתה מיתקרב לרבע ממהידע של המדריכים במכון שלך!!

וחוץ מזה אין לך בכלל ביסוס שיש לך ידע יור מהם אתה פשוט מחליט שכל מה שנמאר בפורום זה נכון וכל מה שאומרים המדריכים שלך זה א נכון!!

אז ילדון!!

עדיף שתישתוק קצת!!

Nimrod 01-01-07 12:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran767
נימרוד אתה עדיין קטין ולא מבין כלום מהחיים צשלך!!

עם יש לך ידע בסיסי מהפורום זה לא אומר שאתה מיתקרב לרבע ממהידע של המדריכים במכון שלך!!

וחוץ מזה אין לך בכלל ביסוס שיש לך ידע יור מהם אתה פשוט מחליט שכל מה שנמאר בפורום זה נכון וכל מה שאומרים המדריכים שלך זה א נכון!!

אז ילדון!!

עדיף שתישתוק קצת!!

1. סבבה
2. אתה לא יודע מה אני יודע ומה אני לא יודע.
3. הרבה דברים שנאמרים בפורום לא נכונים.
אבל כל מה שהמדריכים אצלי אומרים זה לא נכון.
זה ההבדל.
4. לפני שאתה קורא לי ילדון תבדוק את השגיאות כתיב שלך.
בן אדם טיפש.

Takima 01-01-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
חבר שלי מתחיל להתאמן.
המלצתי לו לא להקשיב למילה של המדריכים ולא לקבל את התוכניות שלהם.
אז הוא שאל אותי איך להתאמן והשיחה נגררה לזה שאני אכין לו תוכנית.
הכנתי לו תוכנית ל3 שבועות הראשונים שאחרי 3 שבועות אעדכן לו ואוסיף לו קצת סטים , יוריד חזרות ואשנה תרגילים.
האמת שההתלבטות שלי היחידה הייתה אם לשים לו סקוואט או לא, החלטתי שב3 שבועות הראשונים אין צורך וגם אני לא מאמין שבהתחלה יש לו סיכוי ללמוד את הטכניקה.
שימו לב:

לחיצת חזה כנגד מוט 3x12
מתח 4x10
עליות גב תחתון (כמו גלוט האם רייס כזה רק בזווית 45 מעלות שעובד יותר על הגב התחתון) 2x12
לחיצת רגליים (לג פרס) כנגד מכונה 3x12
כפיפת ברכיים כנגד מכונה 3x15
לחיצת כתפיים כנגד משקולות יד 2x10
חתירה בעמידה (זה כתף אמצעית למתקשים) 2x12
כפיפות מרפקים כנגד מוט דאבל יו על הספה 2x12
מקבילים (מרפקים אחורה ליד אחורית) 3x8
בטן 3x15

מה אתם אומרים?

1. לעבוד בטווח במקום במספר חזרות קבוע. 8-12 טווח טוב. תגיד לדוגמא ככה: תשאף להגיע ל-12 חזרות, אם אתה עושה יותר מ-10 תגביר את המשקל, אם אתה עושה פחות מ-10 תנמיך את המשקל.
2. להוסיף תרגיל חתירה לגב.
3. אני כבר לא מאמין בתרגילים לא פונקציונאליים (כמו כפיפת ברכיים במכונה). אם הוא מוכן להשקיע, שיעשה איפשהו כמה סטים של ספרינטים וקפיצות ומיד לאחר מכן שיעבוד 20-30 דקות על גמישות ברגליים ובגב התחתון. וזה כדי להכין אותו לקראת הסקוואטים והדדליפטים שיתחיל להתאמן עליהם תוך 2-4 שבועות. לג פרס תרגיל טוב אבל הוא לא משלב עבודה על המסטרינגס.
4. תוסיף תרגיל לתאומים.

NeoIsTheOne 01-01-07 13:23

ציטוט:

1. סבבה
2. אתה לא יודע מה אני יודע ומה אני לא יודע.
3. הרבה דברים שנאמרים בפורום לא נכונים.
אבל כל מה שהמדריכים אצלי אומרים זה לא נכון.
זה ההבדל.
4. לפני שאתה קורא לי ילדון תבדוק את השגיאות כתיב שלך.
בן אדם טיפש.

שמע אתה ממש מתחיל לעצבן ,
למה מי אתה שתדבר ככה בזלזול יא חתיכת צעיר
ראינו מה אתה וכל הידע שלך שווים בתמונה ששמת , ואל תתחיל לחרטט פה תשכל שזו תמונה ישנה שאתה עובד כרגע.. שמענו עלייך על ה4 חודשי מאסה שלך שהכל יצא לך בצמיג מאחורה ,
את חושב שאתה כזה תותח כי וואלה אולי יש לך ידע בBB
או בתחום הזה ?
חתיכת ילד צעיר תלמד לתתכ בוד לכאלה שעברו קצת יותר ממך בחיים , וכאלה שקצת ראו יותר ממך בחיים.. ושהם קצת יותר גדולים ממך
לך לך תלמד תדרשה שלך לבר מצווה יא צעיר

ועל פי מה אתה קובע שמה שהמדריכים שלך במכון מה שהם אומרים זה שוםד בר לא נכון?
יש לך אי\זושהי הססמכה להגיד דבר כזה?
אתה עברת איזשהו קורס בחייםש לך בנושא שנותן לך את המספיק ידע בשביל לשללול אותם ככה?
אתה למדת בווינגייט או משהו?
כי לפי מה שאני יודע אתה לא סיימת אפילו חטיבה

Nimrod 01-01-07 14:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
1. לעבוד בטווח במקום במספר חזרות קבוע. 8-12 טווח טוב. תגיד לדוגמא ככה: תשאף להגיע ל-12 חזרות, אם אתה עושה יותר מ-10 תגביר את המשקל, אם אתה עושה פחות מ-10 תנמיך את המשקל.
2. להוסיף תרגיל חתירה לגב.
3. אני כבר לא מאמין בתרגילים לא פונקציונאליים (כמו כפיפת ברכיים במכונה). אם הוא מוכן להשקיע, שיעשה איפשהו כמה סטים של ספרינטים וקפיצות ומיד לאחר מכן שיעבוד 20-30 דקות על גמישות ברגליים ובגב התחתון. וזה כדי להכין אותו לקראת הסקוואטים והדדליפטים שיתחיל להתאמן עליהם תוך 2-4 שבועות. לג פרס תרגיל טוב אבל הוא לא משלב עבודה על המסטרינגס.
4. תוסיף תרגיל לתאומים.

מעולה! תגובה בדויק כמו שרציתי.
אתה לא יודע כמה אתה עוזר לי :)

תקשיב אני אגיד לך בדיוק עכשיו סיימתי לכתוב את התוכניות שאני אתן לו אחרי 3 שבועות.
1. חשבתי ב3 שבועות הראשונים להיות ב10-12, אחר כך לעבור ל8-12 ואחרי 6 שבועות לעשות את ה6-15 עם הרבה גיוון ושינויים (אני מאמין שתוכנית חדשה כל 3 שבועות יתן אחלה של גדילה).
2. בתוכנית החדשה הוספתי גם תרגיל חתירה לגב (מסור), אבל אני אשקול את המסור להוסיף כבר בתוכנית הראשונה, פשוט אני לא רוצה להפציץ בסטים זה fbw והוא מתחיל, תסתכל איך בולט מהפורום מתאמן והוא לא מתחיל..
3. גם אני, אבל כשאתה מתחיל להתאמן אתה תגדל מהכול.
אני חושב שבתוכנית השנייה או השלישית אני יתן לו לרגליים מכרעיים (תרגיל טוב שמזניחים אותו פה) , לג פרס, יש לו את הגב תחתון שההמאסטרינג עובדים.
אני מעדיף בחודש - חודשיים הראשונים לא להתחיל עם סקוואטים ודדליפט .

תאקימה תודה רבה לך, אשקול את הדברים שלך וגם שמחתי שאתה שאני סומך עליך אישר לי את התוכנית +-.

לבחור שמעליי אני לא אענה לך זה יהרוס לי את הדיון.

Bullet 01-01-07 14:17

ציטוט:

תסתכל איך בולט מהפורום מתאמן והוא לא מתחיל..
.

אני עובר לAB לעת עתה... נשבר מהFBW. אני הולך לעשות אימוני דילול לזמן הקרוב, ואני לא מתכוון לעשות אותם עם FBW!

SuzukiR 01-01-07 16:29

למה ארובי

ציטוט:

כן יש משהו בדברייך.
חשבתי להגיד לו שיבחר 2 תרגילים ממה שיש במכון יעשה כל אחד 3x15, אבל גם אם הוא יעשה תרגיל אחד זה לא נורא אז זה לא משנה.
חברה, אירובי פעמים בשבוע רק אחרי אימון 20 דקות!

למה ארובי? הוא בעליה במסה אובחיטוב?

ויש לו תוכנית תזונה ?

nati10 01-01-07 16:34

תרגילים כאלו לא הייתי מביא למתחיל יש חלק מהתרגילים שהיית צריך להביא לו יותר מאוחר
ובהתחלה אסור להעמיס הרבה על שריר אפילו אם הוא חלש יהיה לו מאמץ יתר קודם כל תן לילד לעבוד נכון והשרירים שלו יתרגלו למאמץ בגב הבאת לו מתח 4 סטים הייתי מוריד ל 2*12 ומוסיף עוד תרגיל חתירה במכונה גם 2*12 יד אחורי תן לו יותר רק מקבילים הבאת לו זה לא הכי טוב למתחיל תן לו פשיטת מרפקים בפולי עליון ופשיטה יד יד מאחורי הראש נשמע יותר טוב

nati10 01-01-07 16:37

בטעות הגבתי פעמיים****

Nimrod 01-01-07 17:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nati10
תרגילים כאלו לא הייתי מביא למתחיל יש חלק מהתרגילים שהיית צריך להביא לו יותר מאוחר
ובהתחלה אסור להעמיס הרבה על שריר אפילו אם הוא חלש יהיה לו מאמץ יתר קודם כל תן לילד לעבוד נכון והשרירים שלו יתרגלו למאמץ בגב הבאת לו מתח 4 סטים הייתי מוריד ל 2*12 ומוסיף עוד תרגיל חתירה במכונה גם 2*12 יד אחורי תן לו יותר רק מקבילים הבאת לו זה לא הכי טוב למתחיל תן לו פשיטת מרפקים בפולי עליון ופשיטה יד יד מאחורי הראש נשמע יותר טוב

אני מאמין ששוה להתחיל עם תרגילים טובים לנצל טוב את המומנטום של הגדילה בהתחלה.

igorek 01-01-07 20:19

http://www.bodyrecomposition.com/for...ad.php?t=20199

PcGunMan 01-01-07 20:27

האגו תופח מתנפח כמו שריר אצלך אה?? ועוד אתה אומר שגיימר שחצן (בלי לעליב את גיימר כן)
מה אתה חושב לעצמך??? ילד מפגר כמוך יודע יותר טוב ממדרכים בחדר כושר?? כאילו מה אתה עברת בחיים שלך קראת שתי מאמרים באתר של ישראלבודי???:disgust::disgust:
אני חותם לך שאתה אפס לעומת המדרכים שמה וההבאת לו חרא של תוכנית
כי מישהו חדש בחדר כושר לא יעמוד בווילום שנתת לו הוא פשוט יתפרק
הוא צריך לעבוד 4 אימונים ראשונים בחדר כושר על משקל סתם ממש סתם שהוא ממש לא מתאמץ שידע בכלל לדעת מזה משקולת פלטה במכשיר ואז יתחיל לעבוד כמו שצריך
ובפעם הבאה בחייאת לא להשתחצן!!

Nimrod 01-01-07 20:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek

תודה!
נראה לי אוריד לו כמה תרגילים..
סווקאט ודדליפט אני עדין חושב שהוא לא צריך בהתחלה..

אולי אני אעשה משהו כזה:
בנץ 3x12
מתח 4x8
גב תחתון 2x12
לג פרס 3x12
כפיפת ברכיים 3x12
לחיצת כתפיים 2x10

אחרי 3 שבועות אוסיף לו שרירים קטנים , אוריד חזרות וכו..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ