![]() |
נימרוד אתה עדיין קטין ולא מבין כלום מהחיים צשלך!!
עם יש לך ידע בסיסי מהפורום זה לא אומר שאתה מיתקרב לרבע ממהידע של המדריכים במכון שלך!! וחוץ מזה אין לך בכלל ביסוס שיש לך ידע יור מהם אתה פשוט מחליט שכל מה שנמאר בפורום זה נכון וכל מה שאומרים המדריכים שלך זה א נכון!! אז ילדון!! עדיף שתישתוק קצת!! |
ציטוט:
2. אתה לא יודע מה אני יודע ומה אני לא יודע. 3. הרבה דברים שנאמרים בפורום לא נכונים. אבל כל מה שהמדריכים אצלי אומרים זה לא נכון. זה ההבדל. 4. לפני שאתה קורא לי ילדון תבדוק את השגיאות כתיב שלך. בן אדם טיפש. |
ציטוט:
2. להוסיף תרגיל חתירה לגב. 3. אני כבר לא מאמין בתרגילים לא פונקציונאליים (כמו כפיפת ברכיים במכונה). אם הוא מוכן להשקיע, שיעשה איפשהו כמה סטים של ספרינטים וקפיצות ומיד לאחר מכן שיעבוד 20-30 דקות על גמישות ברגליים ובגב התחתון. וזה כדי להכין אותו לקראת הסקוואטים והדדליפטים שיתחיל להתאמן עליהם תוך 2-4 שבועות. לג פרס תרגיל טוב אבל הוא לא משלב עבודה על המסטרינגס. 4. תוסיף תרגיל לתאומים. |
ציטוט:
למה מי אתה שתדבר ככה בזלזול יא חתיכת צעיר ראינו מה אתה וכל הידע שלך שווים בתמונה ששמת , ואל תתחיל לחרטט פה תשכל שזו תמונה ישנה שאתה עובד כרגע.. שמענו עלייך על ה4 חודשי מאסה שלך שהכל יצא לך בצמיג מאחורה , את חושב שאתה כזה תותח כי וואלה אולי יש לך ידע בBB או בתחום הזה ? חתיכת ילד צעיר תלמד לתתכ בוד לכאלה שעברו קצת יותר ממך בחיים , וכאלה שקצת ראו יותר ממך בחיים.. ושהם קצת יותר גדולים ממך לך לך תלמד תדרשה שלך לבר מצווה יא צעיר ועל פי מה אתה קובע שמה שהמדריכים שלך במכון מה שהם אומרים זה שוםד בר לא נכון? יש לך אי\זושהי הססמכה להגיד דבר כזה? אתה עברת איזשהו קורס בחייםש לך בנושא שנותן לך את המספיק ידע בשביל לשללול אותם ככה? אתה למדת בווינגייט או משהו? כי לפי מה שאני יודע אתה לא סיימת אפילו חטיבה |
ציטוט:
אתה לא יודע כמה אתה עוזר לי :) תקשיב אני אגיד לך בדיוק עכשיו סיימתי לכתוב את התוכניות שאני אתן לו אחרי 3 שבועות. 1. חשבתי ב3 שבועות הראשונים להיות ב10-12, אחר כך לעבור ל8-12 ואחרי 6 שבועות לעשות את ה6-15 עם הרבה גיוון ושינויים (אני מאמין שתוכנית חדשה כל 3 שבועות יתן אחלה של גדילה). 2. בתוכנית החדשה הוספתי גם תרגיל חתירה לגב (מסור), אבל אני אשקול את המסור להוסיף כבר בתוכנית הראשונה, פשוט אני לא רוצה להפציץ בסטים זה fbw והוא מתחיל, תסתכל איך בולט מהפורום מתאמן והוא לא מתחיל.. 3. גם אני, אבל כשאתה מתחיל להתאמן אתה תגדל מהכול. אני חושב שבתוכנית השנייה או השלישית אני יתן לו לרגליים מכרעיים (תרגיל טוב שמזניחים אותו פה) , לג פרס, יש לו את הגב תחתון שההמאסטרינג עובדים. אני מעדיף בחודש - חודשיים הראשונים לא להתחיל עם סקוואטים ודדליפט . תאקימה תודה רבה לך, אשקול את הדברים שלך וגם שמחתי שאתה שאני סומך עליך אישר לי את התוכנית +-. לבחור שמעליי אני לא אענה לך זה יהרוס לי את הדיון. |
ציטוט:
|
למה ארובי
ציטוט:
למה ארובי? הוא בעליה במסה אובחיטוב? ויש לו תוכנית תזונה ? |
תרגילים כאלו לא הייתי מביא למתחיל יש חלק מהתרגילים שהיית צריך להביא לו יותר מאוחר
ובהתחלה אסור להעמיס הרבה על שריר אפילו אם הוא חלש יהיה לו מאמץ יתר קודם כל תן לילד לעבוד נכון והשרירים שלו יתרגלו למאמץ בגב הבאת לו מתח 4 סטים הייתי מוריד ל 2*12 ומוסיף עוד תרגיל חתירה במכונה גם 2*12 יד אחורי תן לו יותר רק מקבילים הבאת לו זה לא הכי טוב למתחיל תן לו פשיטת מרפקים בפולי עליון ופשיטה יד יד מאחורי הראש נשמע יותר טוב |
בטעות הגבתי פעמיים****
|
ציטוט:
|
|
האגו תופח מתנפח כמו שריר אצלך אה?? ועוד אתה אומר שגיימר שחצן (בלי לעליב את גיימר כן)
מה אתה חושב לעצמך??? ילד מפגר כמוך יודע יותר טוב ממדרכים בחדר כושר?? כאילו מה אתה עברת בחיים שלך קראת שתי מאמרים באתר של ישראלבודי???:disgust::disgust: אני חותם לך שאתה אפס לעומת המדרכים שמה וההבאת לו חרא של תוכנית כי מישהו חדש בחדר כושר לא יעמוד בווילום שנתת לו הוא פשוט יתפרק הוא צריך לעבוד 4 אימונים ראשונים בחדר כושר על משקל סתם ממש סתם שהוא ממש לא מתאמץ שידע בכלל לדעת מזה משקולת פלטה במכשיר ואז יתחיל לעבוד כמו שצריך ובפעם הבאה בחייאת לא להשתחצן!! |
ציטוט:
נראה לי אוריד לו כמה תרגילים.. סווקאט ודדליפט אני עדין חושב שהוא לא צריך בהתחלה.. אולי אני אעשה משהו כזה: בנץ 3x12 מתח 4x8 גב תחתון 2x12 לג פרס 3x12 כפיפת ברכיים 3x12 לחיצת כתפיים 2x10 אחרי 3 שבועות אוסיף לו שרירים קטנים , אוריד חזרות וכו.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ