![]() |
זה מצחיק! אנשים לא מאמנים שרירים כי הם "חושבים" שהם יקבלו גירוי לשריר מתרגילים אחרים! מי ישמע, איזה כתף אחורית כבר תיבנה לך מלעשות פולי עליון!!!!! מטורף!!!! ויש פה עוד אחד, ששונא לבודד את שרירים, אז הוא לא יעבוד על כתף אחורית וקדמית!!!!!!!
ע-צ-ל-נ-י-ם!!!!!!!!!!!!!!! עם הגישה שלכם, בואו תלכו למכון, תעשו לחיצת חזה, פולי עליון, מתח, סקוואט וזהו נגמר האימון. הרי יד אחורית מקבלת גירוי בלחיצת חזה, יד קדמית מקבלת גירוי בתרגילי גב ורגליים זה רגליים!!! עכשיו ברצינות, אני מכיר הרבה חבר'ה שחושבים בדיוק כמוכם, והרבה מזניחים את הכתף האחורית. מה שקורה הוא שב-back double biceps אתה זוכה לראות רק את הכתף הקדמית והאמצעית - למה? כי האחורית כל-כך הוזנחה, שהיא פשוט לא קיימת ליד השניים האחרות. |
ציטוט:
3*8 מיליטרי - סט ראשון חימום 3*10 הרחקות + דרופסט של 10 - סט ראשון חימום 2*12 הרמה לפנים אני מדבר על ab, למרות שגם בabc אני לא חושב שצריך יותר מזה... אני טועה? |
ציטוט:
הכתף האחורית מקבלת גירוי הרבה יותר גדול מפולי עליון של 70 קילו מאשר הנפות של 10 קילו. ואין פה קשר לעצלנות זה שאתה חושב שצריך לעבוד על כול שריר וכול סיב ברגל זה לא אומר שככה כולם עושים. אני מציעה שתראה למשל רגליים של פאוורליפטרים זה מסקוואטים ודדליפט נטו. אתה חושב שהם עושים מקרבי רגליים? מרחיקים? כופפים? פושטים? עובדים על הראש ה2 מימין של הארבע ראשי? מה שאתה לא מבין זה שלא מאמנים שרירים אלה תנועות, ברגע שאתה מבצע תנועות נכון השרירים שצריכים לעבוד יעבדו ויקבלו את הגירוי המתאים להם. |
ידעתי שאני לא צריך לכתוב תגובה לוורטקס כי יש כאן אנשים כמו תומר ושוגרזזה שיכנסו בו כבר על תגובה כזאת ;)
|
לחיצת מוט מאחורי הראש סמית/חופשי 3 סטים
חתירה בעמידה 3 סטים הנפה לצדדים אימון 1 /קדימה אימון 2 - 2 סטים לדעתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מכיוון שאתה לא יודע כמה סטים אתה צריך לכל אזור ואתה לא יודע כמה גיורי צריך. ברגע שאתה עושה תרגיל מורכב היחס של הגירוי נשאר זה כול הזמן. ככה שהפרופורציות נשארות זהות כול זמן. אם אתה עובד כול אזור בנפרד אתה יכול פתאום לגלות שגירת יותר מידי את היד הקידמית ואז זה לא נראה טוב כאתה עושה דאבל בייספס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ונגיד שהכתף האחורית לא עומדת בקצב אז אתה מרגיש שהיא מגבילה אותך ואז אתה מחכה כמה אימונים והיא מסתדרת. בוא ניקח נגיד את הדוגמא לך אם אתה תאמן את הכתף האחורית בנוסף לגירוי שהוא מקבלת מהגב החוסר פרופורציה בינו לבין הבייספס עוד יותר יגדל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כדי שתלמד אנטומיה ותידע מתי הכתף האחורית עובדת ומתי היא לא עובדת. |
ציטוט:
אנחנו לא פוורליפטרים! אל תשווה פוורליפטרים עם בודיבילדרים זה שני עולמות שונים! וחוץ מזה הם עושים ועוד איך עושים פשיטות וכפיפות אל תדאג! |
ציטוט:
אם אתה מרגיש שהיד שלך לא סוחבת בתרגילי גב אז יש חוסר פרופורציה ועדיף להתאים את המשקלים למה שהיד יכולה לסחוב. |
ציטוט:
יש להם את התרגילים שלהם וזהו ותראה איך הם נראים. יש פאוורליפטרים שהם יכולים לבייש הרבה מאד בודיבילדרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב, אתה אפילו לא שווה את זה, אתה מוזמן להמשיך לתרץ את העצלנות של לעבוד על כתף אחורית בכך שהיא תקבל מספיק גירוי מתרגילי גב, ממש לא איכפת לי. |
ציטוט:
אבל בכל מקרה גם לbb הכתף האחורית ובכללי השרירים הקטנים האלה כמו תאומים ואמות למשל. הפוטנציאל גדילה שלהם מוגבל למדי והם לא צריכים גירוי כמו רגליים או גב. הגירוי הקטן שהם מקבלים מספיק להם להתפתח, עודף גירוי לא יעזור להם. |
ציטוט:
וד"א לא יזיק לך לקרוא כמה מהספרי pdf האלה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ