![]() |
רק תגיד לי שהוספת שאני יכול למחוק
|
סבבה אחי
|
ציטוט:
|
tima אפשר את הICQ שלך גבר?
|
הייתי ממליץ לך על החלוקה השניה אחי
תישקול אולי לעבוד כתף אחורית באימון גב כי הגב והכתפיים בימים צמודים בנוגע לסטים 12 לידיים מצויין חזה הייתי ממליץ לך לעשות 15-16 גב אתה רוצה לתת דגש אז בהחלט 18 רגליים אותו סיפור כמו עם הגב בהחלט 18 כתפיים 14 בכל מיקרה בצלחה בתוכנית אחי |
חשבתי לשנות את החלוקה ככה:
א - גב + טרפזים ב - חזה + יד קידמית מנוחה ד- רגליים + תאומים ה - כתפיים + יד אחורית וככה ההתנגשות היחידה היא ביד הקידמית... אבל לדעתי זה עדיף על מה שהיה קודם, לא? |
ציטוט:
דבר שני תאומים הם חלק מרגליים ,טרפזים הם חלק מהגב הפעולה העיקרית של הטרפזים היא הרמה וקירוב שכמות ומעויינים כסנרגיסטיים ,לכן שאתה כותב גב +טרפזים זה כמו טרפז +טרפז אותו דבר ברגליים בסקווט בברך התאומים אגוניסטים והסוליה סינרגיסתית אז אין טעם לרשום רגליים +תאומים זה אותו דבר ,בקיצור לא הייתי הולך על החלוקה שרשמתה . בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עושה פירמידות בגלל זה אני מגיע ל-18 סטים ,בקיצור לשיקולך ... |
אני עושה Abcd רצוף יום מנוחה ואז עוד פעם מתאמן
אני הייתי עושה יום מנוחה אחרי רגליים למרות שלדעתי אימון רגליים מבחינתי זה כמו יום מנוחה.. לא מפריע לי להתאמן אחרי יום רגליים |
חזה+תאומים
גב+טרפזים X רגליים+כתפיים אחורית+קידמית תיסתכל על זאתי |
ציטוט:
תחשוב שנגיד בAB אני עושה סה"כ בשבוע 18 סטים לשריר, רק שאני מחלק את זה. מה גם שניסיתי כבר את כל התוכניות, FBW זה המיץ של הזבל, AB סבבה אבל כמה כבר אפשר? ציטוט:
אני לא רוצה לעבוד רק על חזה ביום נפרד, אני רוצה לתת דגש לרגליים ולגב ולדעתי על מנת לתת דגש כמו שצריך אני רוצה לתת את המקסימום שלי באימון על השריר הזה בלבד וזהו. |
..... :carry86w:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ