![]() |
ציטוט:
בצהריים תגדיל את זה ל300 גרם ! חח מה את מת 150 גרם? שתי שניצלים ביתים טובים כאלה לא עוף טוב וכל הדראק הזה. |
ציטוט:
אני למשל יש לי נטיה להשמנה ובגלל זה היה לי קל לעלות במאסה אבל בקטע של החיטוב העדפתי לשלם את ה200 שקל כדי לקבל בסיס טוב שאני יוכל להמשיך איתו עד הסוף וזה באמת הצליח.. |
האמת שאני 90, אבל על 186.
אחי, זה לא יפה מה שאתה עושה, ת'כלס. אתה מבקש עזרה וכשנותנים לך אחת, אתה שם זין. |
ציטוט:
|
איזה עזרה בדיוק נתת?
אתה ושאר החכמולוגיםש אוהבים לתת הערות מפגרות המשכתן עם זה.. ממש לא עזרתם לי וחבל. |
בוקר:
שייק חלבון 2 כפות שיבולת שועל בשייק (נראלי זה יישקע למטה אבל שטויות נאכל אתזה כמוש ויקה דפקה ביס בחוצן ההוא על השיפוד) קוטג' חביתה (אם יש מקום) תוריד את הקוטג או השייק ותעביר חצי ממנו לארוחה ב 10 כלומר חצי קוטג או חצי סקופ בצפר: 2 פרוסות לחם במידה וחסר קלוריות תעלה ל 4 פרוסות 2 פרוסות גבינה צהובה עגבנייה תוסיף שומן איכותי צהריים: אורז\פסטה\קוסקוס מנה גדולה של כמה כפות תאכל כמות גדולה 2 שניצלים ביתיים (לא החרא של עוף טוב) במקרה ויש מצב לחץ 2-3 שניצלים של עוף טוב תפוח\בננה אחרי אימון: שייק חלבון עם סוכר ענבים טונה\בננה\4תמרים תחשב את כמות הפחמימה לפי משקל גוף לכול קילו גוף תאכל 0.8 גרם פחמימה שעה אחרי אימון: סלט חצי קופסאת קוטג' או קופסא מלאה תוסיף 2 פרוסות לחם +שומן , תאכל חצי קוטג ואת החצי השני לפני השינה יחד עם כמה שקדים או שומן איכותי אחר ביצה קשה\חביתה\טונה. טונה לא שווה בכמות החלבון לביצה אלה אם אתה אוכל כמות ששוה ל 7 גרם ----------------------------------------------------- |
MR.bazooka
אתה במקרה אקטומורפ? אם כן אני לא חושב ש2500קל ביום זה מספיק אני גם על 60 ק"ג וכרגע על 3000קל ביום (3500 ביום אימון) רק כדי לא לרדת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ