![]() |
ציטוט:
לאן הציונות נעלמה? אף פעם לא הייתה בי ציונות, ככה שהיא לא נעלמה. דבר שני, פולין לא המדינה הכי אנטישמית בעולם, מלחמת העולם ה2 נכפתה על פולין, (ברור שהיו משת"פים כמו בכל מקום). מאות אלפי פולנים נרצחו בעקבות מלחמת העולם השנייה, ובל נשכח את העבודה שבפולין יש את המספר הגבוה ביותר של חסידי אומות עולם. ימח שימם של הנאצים, לא של כל הגרמנים, הפולנים וכו'. |
ציטוט:
|
הומי יסרסור :p
אני מקווה שהסכלת בטיול בעצם, כי זאת המטרה האמיתית שלו, להסכיל לגביי העבר של העם שלנו. ד"א אני אולי נוסע באפריל, צריך לשפשף את הפולנית שלי |
ציטוט:
השכלת* להשכיל* |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל שאתה לא יודע לשמוע דעות שונות משלך, ועל כל דבר קטן אתה ישר זורק "לך תעבור מארץ ישראל לא צריכים אותך פה". |
ציטוט:
|
כל הכבוד שיצאת למסע מאוד חשוב.
באיזה מלונות היית? אתה זוכר שמות? |
eagle הגאון והמשכיל, אתה כנראה לא ממש חושב על דברים לעומק, מן הסתם שיקחו אותך
לבצפר בו האוכלוסייה יודעת אנגלית, אין שום סיבה שיקחו אותכם לפגוש אנשים שאתם לא יכולים לתקשר איתם, בצפר אחד לא מעיד על כלל או אפילו על חלק קטן מהאוכלוסייה, בניגוד ל3-4 ערים שונות בהן הסתובבתי ודיברתי או לפחות ניסיתי לדבר עם אנשים ברחובות, זה קצת מראה יותר על המצב האמיתי של האוכלוסייה. dr muscle אהבה או לא אהבה אני לא מבין בכלל מה קשורים הדברים שאמרת, ומה נסגר איתך בכלל, כמו ששמת לב האנשים שאני מסתובב איתם הם בכלל לא מטאליסטים או משהו כזה ולכן אני לא מקבל שום תחושת "HARDCORE" כי אני בכלל שונה במראה מהאנשים ואין לי את התחושת שייכות שאתה כביכול מתכוון אליה כשמסתובבים בחבורות של מטאליסטים ארוכי שיער ולבושים בשחור ככה שתיקח ת'ערה הזאת ותעשה איתה אתה יודע מה, למרות כל האהבה שבה. יש לי שיער ארוך משהייתי ילד עוד , אתה רומז שאמא שלי רצתה שאני אהיה HARDCORE בגן? כן כי תלתלים בלונדינים זה פשוט שיא הקשיחות, אני והשטן compadres . |
ציטוט:
אולי תתן צאנס? אם זה לא יפה תוכל לגדל שוב. |
האמת שאני מסכים פה. גם אני הייתי מטאליסט עם שיער ארוך, ולמרות שאני עדיין אוהב קצת מטאל, יש לי שיער קצר עכשיו ואני ברצינות נראה פי 20 יותר טוב, פשוט כולם חושבים ככה. אפילו חברי המטאליסטים שבהתחלה התאכזבו שהסתפרתי.
אבל בלי קשר למטאל ולפוזה, מנסיון, כדאי לתת צ'אנס לשיער קצר אחי :) |
ציטוט:
היו לי ראסטות והייתי שיא המטאל..חח עכשיו אני גם מתאים למטאל..רק שאין שיער בכלל. גם הלבוש שלי היה מטאליסטי..והיום בקושי |
כל הקטע היה שזה לא קשור למטאל בכלל, אלא שפשוט יש לי שיער ארוך,
מהגן, בערך פעם בשנה שנה וחצי הייתי עושה קצוץ ואז השיער היה גדל וכן הלאה, לפני שנתיים עשיתי קצוץ, ועוד שנה וחצי אני מתגייס אז אני פשוט נותן לשיער לגדול עד אז כי גם ככה אני אצטרך להסתפר.. |
אגב להתגייס.. עוד שנה מהיום.. בדיוק..
להתחיל לספור אחורה.. |
פשששש אחיי תמונות יפות לאללה והצילום באיכות גבוהה
בזמנים ההם חיפשתי שנים חולצה של צ'ילדרן כמו שלך :] |
ציטוט:
יש דבר שנקרא משרד חינוך, יש משרד החינוך ישראלי, ויש גם פולני. הוא מכתיב לבתי הספר מה ללמוד, כלומר אם תלך לבית ספר מסויים בוורשה, ותלך לבית ספר אחר בוורשה הרמה תיהיה כפי הנראה אותו דבר. כמו שתלך לבית ספר בכפר סבא ובית ספר ברעננה, לא תראה הבדלים ענקיים ברמת האנגלית, אולי הבדלים קטנטנים שנובעים ממורים יותר טובים, או פחות. ככה שהטענה שלקחו אותנו לבית ספר טוב יותר, חסרת בסיס והיגיון. |
ציטוט:
|
יקירי,
אל תכעס. אני אמרתי מה היו הסיבות שלי לשיער ארוך. שלך יכולות להיות שונות במהותן. בכל אופן שיער קצר - א. יותר נוח ב. יותר יפה ג. נותן לגוף מראה יותר גדול זהו. תחליט מה שתרצה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ