ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   השבועות הראשונים של החיטוב - זמן מקולל. קורה לכם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=10822)

Moshe 26-05-07 23:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
חברים,אתם מפחידים אותי,טוב שאני כול הזמן במסה,ת'אמת אני מבין בתזונה והכול,אבל זה פשוט לא מתאפשר לי,אני כול כך שונא לרוץ,אולי רק פעם בשבועיים,ותזונה אני פשוט אוכל כל מה שזז,הערב דפקתי איזה שתי לאפות שווארמה.

שמע יש אנשים ששומן לא עולה להם כזה מהר ואם תמשיך לעשות מסה נקייה או יחסית נקייה ואם אין לך נטייה להשמנה או חילוף חומרים מהיר ואללה הרווחת , פשוט חיטוב ארוך זה דבר מייאש ומציק כי זה כל שנייה לספור , אפשר כמובן להתחטב בלי אירובי אבל רוב האוכלוסיה עושה את זה עם כי זה מהיר יותר ונגיש יותר מאשר להרעיב את עצמך למוות.
זה לא כזה מפחיד , שבועות ראשונים למי שלא עשה את זה בחיים קצת קשים , הרעב מציק יש הרגשה של תשישות אבל מתרגלים , אישית נהייתי מכור לחיטוב אני כבר 3 פעמים ניסיתי להתחיל מסה ומפסיק לא מסוגל רוצה לחזור לחיטוב להרגיש יבש , להרגיש את הזיעה ואת ההרגשה שאתה קם בבוקר יבש עם בטן מרובעת ויפה (מה שעכשיו הכל נהייה שומן :|) , בכל מקרה אם יבוא לך פעם לנסות ותרגיש בזה צורך האמן לי זה לא כזה כמו שזה נשמע מה גם אני בספק אם אצלך זה יהיה ארוך...

P-a-n-1-c 26-05-07 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
שמע יש אנשים ששומן לא עולה להם כזה מהר ואם תמשיך לעשות מסה נקייה או יחסית נקייה ואם אין לך נטייה להשמנה או חילוף חומרים מהיר ואללה הרווחת , פשוט חיטוב ארוך זה דבר מייאש ומציק כי זה כל שנייה לספור , אפשר כמובן להתחטב בלי אירובי אבל רוב האוכלוסיה עושה את זה עם כי זה מהיר יותר ונגיש יותר מאשר להרעיב את עצמך למוות.
זה לא כזה מפחיד , שבועות ראשונים למי שלא עשה את זה בחיים קצת קשים , הרעב מציק יש הרגשה של תשישות אבל מתרגלים , אישית נהייתי מכור לחיטוב אני כבר 3 פעמים ניסיתי להתחיל מסה ומפסיק לא מסוגל רוצה לחזור לחיטוב להרגיש יבש , להרגיש את הזיעה ואת ההרגשה שאתה קם בבוקר יבש עם בטן מרובעת ויפה (מה שעכשיו הכל נהייה שומן :|) , בכל מקרה אם יבוא לך פעם לנסות ותרגיש בזה צורך האמן לי זה לא כזה כמו שזה נשמע מה גם אני בספק אם אצלך זה יהיה ארוך...

אני עדיין מעדיף לקום בבוקר ולדפוק ארוחה ששווה בערכים שלה לכל היום שלך ביחד :1eye:

Moshe 26-05-07 23:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אני עדיין מעדיף לקום בבוקר ולדפוק ארוחה ששווה בערכים שלה לכל היום שלך ביחד :1eye:

לפחות אני בלי נוזלים:bye1:

P-a-n-1-c 26-05-07 23:43

ציטוט:

לפחות אני בלי נוזלים:bye1:

וואלה אני שבוע מוריד טיפה קלוריות אני בלי נוזלים, נוזלים זה מה שמטריד אותך??

DropDead 26-05-07 23:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

חח +1

Moshe 26-05-07 23:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
חח +1

מה אתה מתלהב לי פה לך תדפוק איזה 500 גרם פחמימה :O
ובקשר לנוזלים אין הרגשה טובה יותר מאשר להיות מדולל כמעט לגמרי , אתה צריך לעשות שבוע דילול כדי להוריד את כל החרא שיש כך תאוכל פאקינג 500-600 גרם פחמימה ביום ועומד על 4 אלף קלוריות עם משקל 65 קילו , זה לא שפוי כל כך מה גם אין לך ויזואלית להעריך שומן שהצטבר :bot:
בכל מקרה לא ממש אהבתי לבלוס כמו חזיר אוכל איכותי כשניסיתי מסה , זה לא כזה כיף , חיטוב לדעתי הרבה יותר כיף אולי כי הייתי יותר זמן בו וכי אני מכיר אותו טוב יותר אבל ההרגשה עושה לי את זה
וכמו שאמרתי אני מכור לחיטוב:sbb2:

P-a-n-1-c 26-05-07 23:53

ציטוט:

מה אתה מתלהב לי פה לך תדפוק איזה 500 גרם פחמימה :O
ובקשר לנוזלים אין הרגשה טובה יותר מאשר להיות מדולל כמעט לגמרי , אתה צריך לעשות שבוע דילול כדי להוריד את כל החרא שיש כך תאוכל פאקינג 500-600 גרם פחמימה ביום ועומד על 4 אלף קלוריות עם משקל 65 קילו , זה לא שפוי כל כך מה גם אין לך ויזואלית להעריך שומן שהצטבר :bot:
בכל מקרה לא ממש אהבתי לבלוס כמו חזיר אוכל איכותי כשניסיתי מסה , זה לא כזה כיף , חיטוב לדעתי הרבה יותר כיף אולי כי הייתי יותר זמן בו וכי אני מכיר אותו טוב יותר אבל ההרגשה עושה לי את זה
וכמו שאמרתי אני מכור לחיטוב:sbb2:

אני מאמין שיותר לכיוון ה600-650 אבל מי סופר :blush:

בכל אופן, אני אישית מעדיף לאכול מאשר להיות רעב. מה גם שאני מעדיף לעבוד עם משקלים נורמלים + לא לעשות אירובי כמו מניאק 5 פעמים בשבוע של שעתיים ולחזור הביתה מת.
גם בחיטוב אתה לא תיקח איזה עוגיה שמציעים לך או תלך למסעדה [אני אישית ככה, בשבילי חיטוב זה משטר פאשיסטי], לעומת זאת במאסה אתה תבקש עוד אחת בנוסף לזאת שהציעו לך :king:
יש יותר יתרונות למאסה מאשר חיטוב, על זה אין ויכוח.

Bullet 26-05-07 23:54

גם אני פשוט לא סובל אירובי... שונא את זה כל כך. מצידי למות מרעב.

Jones 27-05-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
גם אני פשוט לא סובל אירובי... שונא את זה כל כך. מצידי למות מרעב.

חחח מחזק!!!!!!!אבל נראה לי הגיע הזמן לא ??

Moshe 27-05-07 08:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס
חחח מחזק!!!!!!!אבל נראה לי הגיע הזמן לא ??

כן בולט גידלת תחת:wiggle:

P-a-n-1-c 27-05-07 08:59

עזבו את בולט הוא 11 חודשים חיטוב וחודש במאסה
תנו לו להנות מהשבוע האחרון שנותר לו לאכול קצת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ