![]() |
ציטוט:
זה לא כזה מפחיד , שבועות ראשונים למי שלא עשה את זה בחיים קצת קשים , הרעב מציק יש הרגשה של תשישות אבל מתרגלים , אישית נהייתי מכור לחיטוב אני כבר 3 פעמים ניסיתי להתחיל מסה ומפסיק לא מסוגל רוצה לחזור לחיטוב להרגיש יבש , להרגיש את הזיעה ואת ההרגשה שאתה קם בבוקר יבש עם בטן מרובעת ויפה (מה שעכשיו הכל נהייה שומן :|) , בכל מקרה אם יבוא לך פעם לנסות ותרגיש בזה צורך האמן לי זה לא כזה כמו שזה נשמע מה גם אני בספק אם אצלך זה יהיה ארוך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובקשר לנוזלים אין הרגשה טובה יותר מאשר להיות מדולל כמעט לגמרי , אתה צריך לעשות שבוע דילול כדי להוריד את כל החרא שיש כך תאוכל פאקינג 500-600 גרם פחמימה ביום ועומד על 4 אלף קלוריות עם משקל 65 קילו , זה לא שפוי כל כך מה גם אין לך ויזואלית להעריך שומן שהצטבר :bot: בכל מקרה לא ממש אהבתי לבלוס כמו חזיר אוכל איכותי כשניסיתי מסה , זה לא כזה כיף , חיטוב לדעתי הרבה יותר כיף אולי כי הייתי יותר זמן בו וכי אני מכיר אותו טוב יותר אבל ההרגשה עושה לי את זה וכמו שאמרתי אני מכור לחיטוב:sbb2: |
ציטוט:
בכל אופן, אני אישית מעדיף לאכול מאשר להיות רעב. מה גם שאני מעדיף לעבוד עם משקלים נורמלים + לא לעשות אירובי כמו מניאק 5 פעמים בשבוע של שעתיים ולחזור הביתה מת. גם בחיטוב אתה לא תיקח איזה עוגיה שמציעים לך או תלך למסעדה [אני אישית ככה, בשבילי חיטוב זה משטר פאשיסטי], לעומת זאת במאסה אתה תבקש עוד אחת בנוסף לזאת שהציעו לך :king: יש יותר יתרונות למאסה מאשר חיטוב, על זה אין ויכוח. |
גם אני פשוט לא סובל אירובי... שונא את זה כל כך. מצידי למות מרעב.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עזבו את בולט הוא 11 חודשים חיטוב וחודש במאסה
תנו לו להנות מהשבוע האחרון שנותר לו לאכול קצת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ