ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-03-11, 16:02   #1
YYY
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
אוי נו סייקלה גם אתה עכשיו מתחיל לדבר שטויות פה?הרגליים שלי על הריצפה ולא נוח לי עם הקשת בגב, חודשיים עבדתי ככה לא יומיים ופשוט לא נוח לי.ואני מוריד לאט כל הזמן ולוחץ מהר (יחסית למשקל), נוגע בחזה כמו גדול ולא מקפיץ על החזה או משהו.קשה לכם לקבל את זה שמישהו מתאמן ככה וזה בסדר אבל באמת שלא יהיה הבדל בין איך שאני מתאמן לשיטה הזאתי פשוט אין.הגעתי למשקלים ולתוצאות גם אז מה הבעיה פה?אם נגיד הייתי נפצע חס וחלילה וגורם נזקים דלקות ואין שיפורים במשקלי עבודה ותוצאות עלי אז יש פה מקום לוויכוח אבל ברגע שאני עובד יפה ונקי ולא כמו שאתה תיארת את זה עשית ממני איזה ילד שנמצא יומיים בחדר כושר אז אין שום בעיה.
אני מקווה שאתה מבין, שאם כל תקופת האימונים בחיים שלך לחצת באותה טכניקה, אז הטכניקה שלך עכשיו היא בדיוק אותה פאקינג טכניקה כשהייתה לך כשהיית ילד שנמצא יומיים בחדר כושר. אז למה לבכות שמתייחסים אליך ככה?זה דיי מוצדק לפי דעתי...
YYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 14:59   #2
הליצן המרקד
חבר פעיל

זה יכול לשבור צלע לא?
הליצן המרקד מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 15:27   #3
הליצן המרקד
חבר פעיל

תמיד, גם שהייתי מפצל, עניין אותי מה ההגדרה הזאת "עובד יפה ונקי".
ישן 25-03-11, 15:30   #4
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הליצן המרקד צפה בהודעה
תמיד, גם שהייתי מפצל, עניין אותי מה ההגדרה הזאת "עובד יפה ונקי".
אתה דואג לחייך ולא משאיר זיעה על הספסל
ישן 25-03-11, 16:48   #5
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

מן הסתם שהטכניקה שלי השתנתה עם השנים דברים משתנים אתה יודע.בכל אופן בוא נסגור את החפירות האלה, אולי נעלה סרטונים אפילו שיהיה משהו יותר מוצק לדבר עליו.
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 17:01   #6
YYY
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
מן הסתם שהטכניקה שלי השתנתה עם השנים דברים משתנים אתה יודע.בכל אופן בוא נסגור את החפירות האלה, אולי נעלה סרטונים אפילו שיהיה משהו יותר מוצק לדבר עליו.
אמרת שאתה כרגע פשוט לוחץ, אז אני מניח שגם ביום הראשון שלך אתה פשוט לחצת.
איך בדיוק ללחוץ לפי הרגשה != ללחוץ לפי הרגשה?
אנלא מנסה לעקוץ אותך או להתנגח בך. אבל אם אתה חושב שבנץ' פרס זה ללחוץ בלי טכניקה אתה סתם טועה ומטעה.
YYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 17:15   #7
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yyy צפה בהודעה
אמרת שאתה כרגע פשוט לוחץ, אז אני מניח שגם ביום הראשון שלך אתה פשוט לחצת.
איך בדיוק ללחוץ לפי הרגשה != ללחוץ לפי הרגשה?
אנלא מנסה לעקוץ אותך או להתנגח בך. אבל אם אתה חושב שבנץ' פרס זה ללחוץ בלי טכניקה אתה סתם טועה ומטעה.
בכל דבר יש טכניקה, אצלי פשוט לחיצת חזה זה מובן מאילו זה מה שניסיתי להסביר פה.אני יעלה סרטון ואני מבטיח לך שאתה תראה שאני לוחץ כמו שצריך, ולמה שסייקלה אמר למעלה אין דבר כזה ללחוץ 140 קילו עם גב ישר ברור שאני עולה קצת מהספה אבל אני לא עושה את זה בצורה מוקצנת כמו בסרטונים שראיתי.
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 16:58   #8
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

יצרת לעצמך כאן שם רע בקרב הטרולים אז אוט' קישרתי אותך לבחור מסויים מהמכון שלי שלוחץ אצלינו הכי הרבה (3 פלטות) אבל רחוק מהחזה ח(חצאי חזרות) רוב החזרות עם הספוטר ורגליים עושות ברייקדאנס על הספסל ובכל זאת הוא כנראה לוחץ יותר ממני...

בbb לא חובה לתת טכניקה מוקצנת כמו בpl (קשת מטורפת, רגליים אחורה מאוד, כתפיים מכונסות פנימה) אבל צריך ללכת איפשהו אמצע הדרך. אני יכול להגיד שגב צמוד לכל אורכו לספסל זה גרוע מאוד לא משנה למי, וגם חברים שלי שצוחקים על הטכניקה המוקצנת שלי לוחצים עם קשת כלשהי... ובאמת תעלה סרטונים אולי אתה באמת לוחץ סבבה לגמרי.

מה שכן... השינוי חשיבה והרגלים בין "איך נהוג לעשות את התרגיל" לבין "איך נכון לעשות את התרגיל" הוא ענק, ולפעמים כרוך בירידה משמעותית של משקלים בטווח הקרוב, והמון תרגול וזה מה שמונע מאנשים ללחוץ כמו בני אדם.
אני יכול להגיד לך שלפני המון המון זמן לחצתי 100 קילו(בזמנו זה היה הרבה) אבל כמו בילדר ממוצע חצאי חזרות והקרבתי המון ק"ג כדי ללחוץ כמו בנאדם...
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 17:29   #9
YYY
Banned

יאללה אני מחכה לסרטון.
YYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 17:37   #10
הליצן המרקד
חבר פעיל

יש הבדל בית לקשית תגב לבין להיות עם התחת באוויר, חבל שגם את זה אתה לא יודע.
ישן 25-03-11, 20:24   #11
nadavmoore
חבר פעיל

הכי אני אוהב שבא מאמן ואומר לי "וואי וואי חבל על הגב שלך" ועוד עם משקל כזה?! (100-110 קילו זה לא באמת רציני)
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 21:24   #12
אלון בן שחר
חבר מתחיל

אספר לכם בקצרה על סקאוט וחברה ישראלים! און בסון בארנולד קלאסיק לפני כמה שנים ניצח עם סקאוט של 500 קג במשקל גוף 125 קג! אלחזוב באליפות עולם שבר שיא עולם בסופר כבד משקל גופו היה 155 וירד עם 570 קג!
אלון בן שחר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 21:32   #13
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלון בן שחר צפה בהודעה
אספר לכם בקצרה על סקאוט וחברה ישראלים! און בסון בארנולד קלאסיק לפני כמה שנים ניצח עם סקאוט של 500 קג במשקל גוף 125 קג! אלחזוב באליפות עולם שבר שיא עולם בסופר כבד משקל גופו היה 155 וירד עם 570 קג!
התוצאות האלה נקבעו בתחרויות שבהן העומקים שערורייתיים.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 21:50   #14
Nitric Oxide Troll
Guest

ציטוט:
אלה סקוואטים עם עומק גרוע, ועם מלא ציוד.
הסקוואט הכי חזק שראיתי עם עומק נורמאלי (ipf) וחליפה שכבה אחת הוא 480kg

בraw זה כבר סיפור אחר.
ישן 25-03-11, 21:50   #15
אלון בן שחר
חבר מתחיל

דיפ סקאוט נקי אני היתחרתי ב10 אליפיות עולם לפחות ישבן יורד מתחת לקו הברך לא מקבלים אישור לסקאוט בwpc וב gpc אם זה לא עמוק און בסון וגם אלחזוה הם אלופיי עולם! לאלחזוב 570 קג זה הסקאוט הגבוה בהיסטוריה בתחרות רשמית! ןלאון בסון 500 במשקל גוף 125 תוצאה מדהימה!
ישן 25-03-11, 21:51   #16
Nitric Oxide Troll
Guest

ציטוט:
דיפ סקאוט נקי אני היתחרתי ב10 אליפיות עולם לפחות ישבן יורד מתחת לקו הברך לא מקבלים אישור לסקאוט בwpc וב gpc אם זה לא עמוק און בסון וגם אלחזוה הם אלופיי עולם! לאלחזוב 570 קג זה הסקאוט הגבוה בהיסטוריה בתחרות רשמית! ןלאון בסון 500 במשקל גוף 125 תוצאה מדהימה!
אין סירטון = לא קרה.
ישן 25-03-11, 22:09   #17
subzero1122
Banned

ציטוט:

העומקים של wpc, gpc, wpo, spf, ipa
כולם גבוהים ועם ציוד מקסימלי.

אין ספק בכלל שהם חזקים, בעיקר ולאד, אבל כל יומיים צץ אירגון אחר שמחלק תארים.
כדי להיות אלוף עולם באמת צריך להתמודד עם הטובים בעולם בחוקים שלהם, לא כשהחוקים לטובתך.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-03-11, 21:53   #18
אלון בן שחר
חבר מתחיל

מאיפה אתה יודע אם זה עומק תיקני או גרוע תלמד משהו! והוא תגיד שאפו כול הכבוד סקאוטים של ישראלים חזקים מהטובים בעולם!!!!
ישן 25-03-11, 22:19   #19
Nitric Oxide Troll
Guest

ציטוט:
מאיפה אתה יודע אם זה עומק תיקני או גרוע תלמד משהו! והוא תגיד שאפו כול הכבוד סקאוטים של ישראלים חזקים מהטובים בעולם!!!!
חבר, הארגונים האלה לא מעניינים.
Ipf
uspf
usapl
בארגונים האלה אף אחד לא שם יותר מ-500 קילו על הגב בכלל.
ישן 26-03-11, 01:08   #20
אלון בן שחר
חבר מתחיל

אז ילדים בואו ואלמד אתכם משהו לא מקריאה באנטרנט! בwpc ..במהלך השנים !ואליפות עולם הראשונה בא התחרתי בפסקרה איטליה 1990ב לא יודע איפה אתם הייתם! שפ הייס בארהב שבר את שיא עולם בדד ליפט 419 קג בלי חליפה! חראט בדנאורס מהאיש החזק לקח מקום ראשון בסופר כבד! גסי גקסון האגדי ב75 קג משקל גוף ירד עם 330 קג סקאוט! רשל שרון בנשים 275 קג סקאוט! ועוד על wpc אדי בולדון 440 קג דד ליפט כמה שנים אחרי.. ועוד הרבה טובים אחרים.. ולאד בווינגיט משך 400 וכול מה שכתבתי פה זה דברים שראיתי בעינים שלי במהלך השנים! ולא נישכח את אייל חסון 310 קג לחיצה חזה מושלמת במשקל גוף 100 קג, אז די מספיק לקשקש תלמדו לפרגן ואל תורידו את הפורום הזה לקרשים!
תגובה