ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-04-07, 00:51   #141
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
גם חטיפות לאוזבקיסטן קורות לפנות בוקר
אתה בכוונה רוצה להריץ אותי למיטה עם רגליים קפואות והראש בתוך הכרית?
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 00:56   #142
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
אתה בכוונה רוצה להריץ אותי למיטה עם רגליים קפואות והראש בתוך הכרית?

אחרי זה מתפלאים שאומרים שבאדיבילדרים הומואים ?

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 00:58   #143
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אחרי זה מתפלאים שאומרים שבאדיבילדרים הומואים ?
חחחחחחחחחח גדול!
אני פרשתי למיטה!
לילה טוב
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 02:11   #144
SuzukiR
חבר פעיל

בקטנה מה כולכם לחוצים

כולה פורום
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 02:38   #145
maradona
חבר פעיל

הסמל האישי שלmaradona

שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona

אהבתי את הרעיון מאוד
אני רואה אותו בעין מאוד יפה,קבלו ח"ח הנהלה =]

maradona מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 11:39   #146
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית

אני לא כלכך יודע איך לקבל את הרעיון הזה. אני מצד אחד קצת מרגיש לא נעים עם זה שעושים את החלוקה הזאת ומצד שני העלו פה כמה דברים חיוביים לגבי הדבר. אני חושב שהתשובה האם זה לרעת ציבור הגולשים או לא תגיע בהמשך עם הזמן.
יש לי שאלה, מי שלקוח של גיל יוכל להכנס לשם או שאין קשר בין זה לבין זה?
או לפחות.. שמי שמשלם לגיל יוכל רק לצפות בפורום Vip

כסף באינטרנט
TZAHI10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 11:44   #147
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

אנשים,
אתם צריכים להבין שהמטרה היא לא לשים איזה חדר מגניב וסודי ל'נבחרי העם', על מינת שאנשים ישפרו קצת שפה, יזרקו פה ושם איזה מאמר או שניים, יעזרו הרבה, ואז יקבלו גישה לאיזה גן עדן עלי אדמות שבו הם יוכלו לעשות כל מה שחפץ לליבם. זו ראייה ילדותית, שכמובן שאינה טובה ומתאימה לנו (= כל מי שרוצה לטובת הקהילה הזאת). זה בסה"כ חדר, שהדיונים בו יהיו כנראה יותר רציניים (מבחינת הגישה הרציונלית, ההסתמכות על המדע בשילוב עם נסיון, ואיכות שפה ודיונים), ואין שום סיבה שפתאום זה יראה כלכך מושך בהנחה שעד עכשיו לא הרבה ניסו ליצור את הרצינות הזאת. תחשבו על זה.

אנחנו לא המצאנו את הגלגל בתהליך הזה, כמה שהוא נראה לכם תמוה וקיצוני, הוא קיים במספר גדול מאוד של פורומים רציניים בחו"ל. מה שתיארתי למעלה לא יקרה, לא תהיה כאן צביעות ושוק. המטרה היא מאוד רצינית, והינה מקודשת לעניות דעתי.

אני גם לא בא לבקר את התגובות שלכם, אלא רק להרגיע קצת את הרוחות. אני בהחלט מסכים וחושב שזה לגיטימי לגמרי שתגיבו כמו שאתם מגיבים (למעט המקרים הקיצוניים), כי אחרי הכל, על פניו באמת כל התהליך הזה נראה כמו איזה פילוג ויכול להיות פוגע ומעליב לאנשים מסויימים. אבל לצערי המטרה מקדשת את האמצעים, ואם נתבגר ונסתכל מעבר לרגשות הבהלה והאכזבה הראשוניים, נוכל להשתמש בהגיון הפשוט שלנו ולחשוב על טובת הפורום - שום דבר לא ישתנה לרעה!, אם המצב עד עכשיו היה כזה שהרבה אנשים איכותיים הפסיקו לכתוב כאן, אז עכשיו הם יחזרו לvip, ועם הזמן יראו אותם גם בחוץ. כלומר, תוספת של אנשים איכותיים, תוספת של חומר איכותי (גם מהvip, "לא יתנו כסף רק לעשירים" כמו שנאמר כאן), כנראה גם מתחרים ואנשים מאוד מוכרים מהתחום יגלו קצת עניין, ירשמו שם, וכמובן שאם זה יקרין לשאר הפורום, הרמה עם הזמן תהיה גבוהה בכל רחבי הפורומים של י"ב.

אבל מי שבאמת -ה-שקיע, משקיע, ונותן מעצמו, שימשיך לעשות זאת. ועם הזמן, אם הגישה של אותו בנאדם, השפה, הידע, והתגובות יראו שהוא משתמש איכותי שיש לו הרבה מה לתת ושהוא מתאים להיות אדם שמסוגל ממש להרים את הרמה כאן בפורום, גישתו תורשה. אני מניח שבינתיים "יקטפו" להם לאט לאט המשתמשים הממש ותיקים כאן, אלה שמאז ומתמיד התאימו לפרופיל הזה, וכאשר גישתם תורשה, הם צריכים לקחת בחשבון שהם לא נכנסים לאיזה חדר VIP במועדון שבו נמצאות כל הכוסיות, הכוסיות מינוס שפשוט מתמסרות בקלות, השתייה חינם, הספות המרווחות וחדרי המישגלים... אלא מקום שבו ידרש מהם מאמץ, רצינות, ציפיות גבוהות, נכונות לעזור, וחתימה על הצהרה שהם נשבעים ומתחייבים, בהן צדקם, לשמור אמונים לישראלבודי, לחוקיה ולשלטונותיה המוסמכים, לקבל על עצמם ללא תנאי וללא סייג עול משמעתו של ישראלבודי, לציית לכל הפקודות וההוראות הניתנות על ידי מנהלי הפורום המוסמכים ולהקדיש כל כוחותיהם ואף להקריב את חייהם להגנת ישראלבודי ולחירות תחום פיתוח הגוף (זה מה שקורה שמשרתים כלכך הרבה שנים כמפקד).

הכל עדיין ממש בחיתולים, אנו מנסים כל מיני דברים, מקשיבים לכל מילה שלכם ו-לרגשות שמאחוריה-, הכל נלקח בחשבון, אף אחד לא יסבול, יקופח, ירגיש רע או יעזוב את הפורום שלנו (בפקודה (-. תנו לנו קצת גיבוי והבנה, -קצת-, תתחברו לרציונליזם ותראו איך טובת הכלל באמת ממומשת כאן.
And take it easy

גל

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 11:53   #148
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

גל כתבת יפה מאוד. העלת פה עוד כמה יתרונות וסיבות טובות ומעניינות ליצירת הפורום Vip.
השאלה רק, עד כמה דברים ספציפים חשובים ומעניינים ידלפו על ידיכם גם לפורום הכללי...

כסף באינטרנט
ישן 19-04-07, 11:59   #149
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

גל, כל מה שאמרת הוא יפה, אך לא נכון.
אני לא רואה סיבה שבה משתמשים "בינוניים" לא יוכלו להיעזר במשתמשים הותיקים ו"יודעי הדבר". מה שאתם בעצם עושים במהלך כזה הוא הפוך למטרה שלכם - אנשים לא יוכלו ללמוד יותר ולהשכיל יותר מכיוון שהדיונים הפוריים ביותר והמעניינים יותר ימצאו בהסגר רק ל"אליטה".
אני באמת לא מבין למה גיל נתן הוראה לעשות פורום שכזה ו\או אישר פורום כזה. אני לא מכיר את גיל בתור אחד שלא רוצה שאנשים אחרים ילמדו ולכן העיניין תמוהה מאוד בעיני. במקום לעזור לאנשים החלשים להתרומם אתם גורמים למצב שבו מי שיודע - ידע יותר, ומי שלא יודע - פשוט לא ידע.
לגבי הטיעון "מי שרוצה לדעת יכול לחפש בעזרת גוגל", זה נכון אך לצערי לא תמיד זה אפשרי מבחינת אופי האדם. אני אביא לך דוגמא לגבי, אני אישית לא מחפש מידע אקסטרה, אבל אם מביאים לי איזשהו מאמר\מחקר אני קורא אותו ובמידה ואני לא מסכים אני מתחיל לחקור האם זה באמת נכון ובמידה ואני כן מסכים והעיניין מסקרן אותי עוד יותר, אני אשתמש במנועי החיפוש ואגלה עוד על הנושא.
לסיכום, לדעתי אתם צריכים להבין שמה שאתם עושים הוא פשוט לא נכון. זה לא נכון ליצור מצב שבו אתם תיתנו כסף ל"עשירים", והאנשים שנרשמו לפורום על מנת להשכיל לא יוכלו לפרוץ קדימה.

ממש חבל לי שגיל נתן הוראה לפתוח כזה פורום, אני לא יודע מה הוא חשב ברגע הנתון ההוא, אבל אני מאוד מקווה שאיכשהו הוא יכנס ויגיב.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 12:08   #150
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

אני דווקא כן הבנתי. זה לא שותיקים וטובים לא ימשיכו לענות בפורום. הם ימשיכו. אך יוכלו בינהם לבין עצמם לדון בסוגיות מורכבות יותר ואחרי שיגיעו לתוצאות הסופויות יוכלו לענות לנו בפורום
ככה שלמעשה זאת יוזמה שאפילו תורמת לפורום הכללי.
עכשיו תאר לך שיש את כל האנשים הרציניים שהם פחות בקטע של ירידות ולהתכתב עם ילדים ורק בגלל זה הם ירדו מהפורום או בקושי כותבים בו. ככה הם יכנסו יותר ויביאו עוד אנשים (אולי אפילו מקצוענים אחרים בתחום וידוענים שיצא להם להכנס לאתר אך בחיים לא הגיבו בגלל הרמה שלא דיברה אליהם ובגלל שהרוב כאן צעירים). וכשירצו יוכלו להמשיך לענות גם בפורום הכללי מבלי להתעצבן מאנשים שיכתבו בפוסט שלהם דברים שלא קשורים לנושא. אולי אפילו בעקבות זה יותר אנשים בעלי רמה יענו מידי פעם גם בפורום הכללי !

אני מתחיל להבין עד כמה זה טוב וחשוב שפתחו את הפורום הvip.

כסף באינטרנט
ישן 19-04-07, 12:11   #151
Nadav19
חבר פעיל

עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.

יוזמה מבורכת.

רק לא הבנתי את הקטע של איך אתם בוחרים משתמשים?

לפי רמת ידע?
ותק?
עזרה?

בהצלחה.
ישן 19-04-07, 12:18   #152
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TZAHI10
אני דווקא כן הבנתי. זה לא שותיקים וטובים לא ימשיכו לענות בפורום. הם ימשיכו. אך יוכלו בינהם לבין עצמם לדון בסוגיות מורכבות יותר ואחרי שיגיעו לתוצאות הסופויות יוכלו לענות לנו בפורום
ככה שלמעשה זאת יוזמה שאפילו תורמת לפורום הכללי.
עכשיו תאר לך שיש את כל האנשים הרציניים שהם פחות בקטע של ירידות ולהתכתב עם ילדים ורק בגלל זה הם ירדו מהפורום או בקושי כותבים בו. ככה הם יכנסו יותר ויביאו עוד אנשים (אולי אפילו מקצוענים אחרים בתחום וידוענים שיצא להם להכנס לאתר אך בחיים לא הגיבו בגלל הרמה שלא דיברה אליהם ובגלל שהרוב כאן צעירים). וכשירצו יוכלו להמשיך לענות גם בפורום הכללי מבלי להתעצבן מאנשים שיכתבו בפוסט שלהם דברים שלא קשורים לנושא. אולי אפילו בעקבות זה יותר אנשים בעלי רמה יענו מידי פעם גם בפורום הכללי !

אני מתחיל להבין עד כמה זה טוב וחשוב שפתחו את הפורום הvip.
אז לפחות שיתנו לאנשים האחרים אפשרות צפייה בדיונים.
ישן 19-04-07, 12:18   #153
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

כדי שלא יהיה מצב של הרגשת קיפוח והפרדה כוללת בין פורום הvip לפורום הכללי, אני מציע שפעם בכמה זמן תעבירו קצת מידע מעניין לפורום הכללי. אם תעשו זאת אני בטוח שכולם יקבלו את הרעיון בהבנה. אם לא, אז עד כמה שהרעיון טוב וחשוב זה לא יהיה נעים להרבה גולשים.. כפי שראיתם כבר 16 עמודים מדברים רק על זה.

כסף באינטרנט
ישן 19-04-07, 12:19   #154
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TZAHI10
גל כתבת יפה מאוד. העלת פה עוד כמה יתרונות וסיבות טובות ומעניינות ליצירת הפורום Vip.
השאלה רק, עד כמה דברים ספציפים חשובים ומעניינים ידלפו על ידיכם גם לפורום הכללי...
אתה צריך לסמוך עלינו בזה, הרי כמוכם, אנו לא מעוניינים לפגוע בלמידה ולהסתיר מידע חשוב. העניין עדיין נמצא בחיתולים כמו שאמרנו, ואנחנו לא מפסיקים לדבר שם על איך לגרום לכולם להיות מרוצים ולרעיון הזה להתממש בצורה הטובה ביותר. אתם צופים בינתיים בתהליך, לא בתוצר הסופי.

אני רק יכול להגיד לך שכל העניין הזה בידיים טובות, מנהלים תותחים (שהם גם אנשים מקסימים) וכמה חברי פורום רציניים, וכולם עושים הרבה מאמץ כאן. ככה שמהכירותי עם החברה הללו, ללא צל של ספק, אני אומר לך שפשוט אין עילה לדאגות.

ישן 19-04-07, 12:27   #155
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
אתה צריך לסמוך עלינו בזה, הרי כמוכם, אנו לא מעוניינים לפגוע בלמידה ולהסתיר מידע חשוב. העניין עדיין נמצא בחיתולים כמו שאמרנו, ואנחנו לא מפסיקים לדבר שם על איך לגרום לכולם להיות מרוצים ולרעיון הזה להתממש בצורה הטובה ביותר. אתם צופים בינתיים בתהליך, לא בתוצר הסופי.

אני רק יכול להגיד לך שכל העניין הזה בידיים טובות, מנהלים תותחים (שהם גם אנשים מקסימים) וכמה חברי פורום רציניים, וכולם עושים הרבה מאמץ כאן. ככה שמהכירותי עם החברה הללו, ללא צל של ספק, אני אומר לך שפשוט אין עילה לדאגות.
פרט לזה, אחד המנהלים אמר שהפורום יהיה פתוח לצפיה לכלל המשתמשים.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 12:28   #156
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
גל, כל מה שאמרת הוא יפה, אך לא נכון.
אני לא רואה סיבה שבה משתמשים "בינוניים" לא יוכלו להיעזר במשתמשים הותיקים ו"יודעי הדבר". מה שאתם בעצם עושים במהלך כזה הוא הפוך למטרה שלכם - אנשים לא יוכלו ללמוד יותר ולהשכיל יותר מכיוון שהדיונים הפוריים ביותר והמעניינים יותר ימצאו בהסגר רק ל"אליטה".
אני באמת לא מבין למה גיל נתן הוראה לעשות פורום שכזה ו\או אישר פורום כזה. אני לא מכיר את גיל בתור אחד שלא רוצה שאנשים אחרים ילמדו ולכן העיניין תמוהה מאוד בעיני. במקום לעזור לאנשים החלשים להתרומם אתם גורמים למצב שבו מי שיודע - ידע יותר, ומי שלא יודע - פשוט לא ידע.
לגבי הטיעון "מי שרוצה לדעת יכול לחפש בעזרת גוגל", זה נכון אך לצערי לא תמיד זה אפשרי מבחינת אופי האדם. אני אביא לך דוגמא לגבי, אני אישית לא מחפש מידע אקסטרה, אבל אם מביאים לי איזשהו מאמר\מחקר אני קורא אותו ובמידה ואני לא מסכים אני מתחיל לחקור האם זה באמת נכון ובמידה ואני כן מסכים והעיניין מסקרן אותי עוד יותר, אני אשתמש במנועי החיפוש ואגלה עוד על הנושא.
לסיכום, לדעתי אתם צריכים להבין שמה שאתם עושים הוא פשוט לא נכון. זה לא נכון ליצור מצב שבו אתם תיתנו כסף ל"עשירים", והאנשים שנרשמו לפורום על מנת להשכיל לא יוכלו לפרוץ קדימה.

ממש חבל לי שגיל נתן הוראה לפתוח כזה פורום, אני לא יודע מה הוא חשב ברגע הנתון ההוא, אבל אני מאוד מקווה שאיכשהו הוא יכנס ויגיב.
ומהבנה של התגובה שלך, אני מבין שאתה אולי קראת אך לא הבנת את דברי. וחבל.

אין לי הרבה מה לומר לך, מפני שתשובתי כתובה ועונה על הבעיות בהבנה שלך ידידי. תגובתך היא פשוט תגובת הלחץ וסערת הרגשות הראשונית, היא תעבור, אתה תבין מה אנו מנסים לעשות, אך אני רק מקווה שזה יקרה מהר. אני ממש רוצה שתקרא שוב ותנסה להבין אותי, בראש פתוח. כי אם אפילו לאדם אחד זה עושה רע והוא יעזוב, יאבד מוטיבציה או כל דבר שלילי אחר, אנו פספסנו את המטרה.

ישן 19-04-07, 12:32   #157
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אז לפחות שיתנו לאנשים האחרים אפשרות צפייה בדיונים.
הם אמרו שהם יעשו את זה
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 12:44   #158
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
ומהבנה של התגובה שלך, אני מבין שאתה אולי קראת אך לא הבנת את דברי. וחבל.

אין לי הרבה מה לומר לך, מפני שתשובתי כתובה ועונה על הבעיות בהבנה שלך ידידי. תגובתך היא פשוט תגובת הלחץ וסערת הרגשות הראשונית, היא תעבור, אתה תבין מה אנו מנסים לעשות, אך אני רק מקווה שזה יקרה מהר. אני ממש רוצה שתקרא שוב ותנסה להבין אותי, בראש פתוח. כי אם אפילו לאדם אחד זה עושה רע והוא יעזוב, יאבד מוטיבציה או כל דבר שלילי אחר, אנו פספסנו את המטרה.
קראתי את התגובה שלך שוב אך אני עדיין חושב שמה שאתם עושים זה לא נכון.
אנשים כמו משה שיצאו בריש גלי בקריאה נרגשת וכמעט פתטית של "פרישה" עשו זאת לטעמי כדי להקדים תרופה למכה [כאשר המכה היא פורום הVIP], עצם הפרישה שלהם הייתה אמורה להראות שרמת הפורום לא מתאימה להם ולכן דרוש מעשה של פתיחת פורום אשר תתאים לרמתם.
אני רואה את זה כהתנשאות ותו לא. הפורום נועד כדי לשרת את האנשים וכדי שאנשים יוכלו לשאול ולהיענות על השאלות הן הפשוטות ביותר והן המסובכות ביותר.
אין לי מה להוסיף בעיניין ואני גם לא חושב שאני צריך, המעשה נעשה וההחלטה נלקחה.

הטענות היחידות שיש לי מופנות כלפי גיל, אני לא מכיר אותו בתור אחד שלא מוכן לעזור לזולת, מעשה שכזה לדעתי כן פוגע בשאר המשתמשים ולכן חבל לי.
ישן 19-04-07, 13:03   #159
PoweRule
חבר פעיל

הסמל האישי שלPoweRule

יש הרבה פורומים בארץ שיש להם כניסה רק למשתמשים מסוימים ובכל זאת זה לא מונע ממכם להתחיל במחאות על למה הוא נכנס ואני לא בפורום הזה.
ישן 19-04-07, 13:04   #160
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי PoweRule
יש הרבה פורומים בארץ שיש להם כניסה רק למשתמשים מסוימים ובכל זאת זה לא מונע ממכם להתחיל במחאות על למה הוא נכנס ואני לא בפורום הזה.
מה אכפת לי מפורומים אחרים? אני לא נמצא בפורומים אחרים.
תגובה