|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#143 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#144 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() עמית היה מדהים על הבמה.
חבל שהשיפוט הלך כמו שהוא הלך.
![]() |
#145 |
חבר פעיל
|
![]() הוא נראה הכי טוב על הבמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
סמל מין
|
![]()
![]() |
#147 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() זה יותר טוב מעמית ?!?! ![]() והבחור זה היה אחד הבולטים שם .. הוא עוד יגיע רחוק ( לקח כמובן ראשון בקטגוריה שלו ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() הבחור הראשון לא יותר טוב מעמית, השני אבל כן
![]() |
#149 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() פשוט מגעיל שזה ככה,גועל נפש...לא יכול להיות שספורטאי ישקיע את הנשמה שלו יגיע טוב מאחרים ולא ייקבל את מה שמגיע לו...אסור לשתוק על זה.אני לא מבין למה עמית לא עושה כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Cortex;838339]
![]() ![]() זה יותר טוב מעמית ?!?! QUOTE] כנראה שלא משנה באיזה שייפ הוא יגיע, תמיד השופטים ידפקו אותו. בתחרויות פיתוח גוף יש המון מקרים שבהם השיפוט מגמתי, סובייקטיבי וביזיוני בטח אם אני אגיד שזה בגלל הלאום, אבל כל כך שונאים אותנו בעולם ככה ש.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
חבר פעיל
|
![]() כמה תמונות של הבחור הכי מרשים בתחרות הזאת שגם לקח אלוף האלופים
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() התמונות האלה כמעט גרמו לי לנפץ עכשיו דלת, זה פשוט מרגיז, ולא רק בגלל שמדובר בעמית, אלא כי נדמה שהשיפוט הולך לכיוון ביזארי, ותרשו לי: מטומטם לגמרי.
כוס אמק, זה באדיבילדינג, זה לא פיטנס. מה נסגר עם אנשים??? המקום הראשון נראה כמו רבע עוף ליד עמית, איפה הרוחב, איפה הגודל, איפה העובי? מספיק כבר עם החרא הזה מה רוצים לעשות מהספורט הזה, עוד מעט יתחילו לפסול מתחרים שיגיעו עם מאסה יוצאת דופן. אגב השופטים קיפחו עוד מתחרה, שימו לב לבחור הימני בתמונה של המדליות, עוד בנאדם שהגיע עם גודל, ואפילו לא דורג בטופ 4. פעם הבאה אני אשלח להם מתחרים מהמר פיטנס אולי יקבלו מקום ראשון.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() השיפוט פה באמת גרוע..עמית היה צריך לסיים שני במקום המקום הראשון שהיה צריך לקחת שלישי
עם זאת מקום שני עם התחתון השחור מדליה ירוקה היה לדעתי הכי טוב בקטגוריה..והוא היה צריך לסיים ראשון..לעמית גנבו פה 2 מקומות דירוג..לא ברור על איזה קריטריונים הסתמכו פה השופטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Gay lord
|
![]() זה עם התחתון הירוק לקח ראשון אאל"ט.
יש לו את הגביע הכי גבוה וגדול.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() ציטוט:
כמה שאתה צודק, עמית כל כך דחוס שזה לא יאומן ובכלל בקטגוריה שלו לדעתי נעשה להרבה מתחרים עוול.
![]() |
![]() |
#159 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עמית אכן קופח בוודאות לפחות במקום אחד, לגבי מאור מצטער לנפץ פה בועות אבל הוא קיבל שיפוט יחסית הוגן(ואגב הוא נראה מדהים והוא באמת אחד הכשרונות של ארצנו)
![]() |
#160 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ניגירי אמר את הדברים כפשוטם - השיפוט היה לא נכון בצורה בולטת ביותר! דיברתי עם עמית לפני כיומיים ומיותר להגיד, שמצבו לא טוב. כמונו, גם הוא לא מבין, אייך קרתה טעות פאטלית כזאת, אייך קרה שבחרו במישהו, שבאמת מתאים יותר לפיטנס מאשר לבודיבילדינג. כשהשופטים נשאלו לגבי הבחירות המוזרות שלהם, הם ענו, ש"כל שנה הם מחפשים מראה אחר ושהשנה החליטו ללכת על המראה הדק והחטוב"!!! להזכירכם, תחרות פיתוח גוף מתחלקת למס' קטגוריות - בודיבילדינג ופיטנס, כאשר הדרישות בין הקטגוריות שונות: מתחריי הפיטנס הינם דוגמנים עם שרירים. מתחריי הבודיבילדינג נשפטים עפ"י עובי, גודל, חיטוב, אסתטיקה כללית, אבל הדגש הוא על גודל ופרופורציות. מיותר לומר, שהדרישות הללו לא התקיימו בקטגוריה של עמית - כמה עצוב. לפני שנה, בספרד, זכה איגור לוסב בקטגוריה של עמית - גמד מרושע, גדול ומפחיד, קומפקטי ודחוס. השנה, עמית היה ה"איגור לוסב" של הקטגוריה שלו וכולם ראו את זה! מסתבר, שאפילו הקהל המזרח אירופאי נעמד על רגליו וצעק "בוז" לשופטים על הבחירות הלקויות שלהם! אני חושבת, שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת "בוז" לשיפוט ו"בוז" לתרגילי הפוליטיקה המלוכלכים ולחיצות הידיים החשאיות, שמתנהלות בין השופטים! בתור מי שליוותה את עמית לכמה וכמה תחרויות, אני מכירה את ה"נהלים" של השופטים - יד לוחצת יד, הכל ב"שושו", ב "אני אצביע עבורך ואתה עבורי" - זה יכול להצליח במקרים, שהמתחרים צמודים ברמה, אבל לא כשרואים כאלה פערים בין המתחרים!!! לצערי, ארגון ה ifbb הוא האיגוד שאליו הוא משתייך וזה האיגוד שמוכר בחו"ל וכל התחרויות הגדולות והמשמעותיות נעשות דרכו. מי שהוא משהו בפיתוח גוף שייך לאיגוד הזה. אני מודה ומתוודה, שאם הדברים היו נראים אחרת והיו איגודים אחרים באותה רמה, הייתי מייעצת לו מכל הלב, שיעבור הלאה. חבל לנו, עמית יקירנו, שנדפקת! אתה מס' אחד בשבילי והדבר הכי טוב שיצא מפיתוח גוף בארץ ישראל הקטנה! למזלך, אתה צעיר והדרך עוד פתוחה לפנייך ולכן, אל תביט אחורה, אלא רק קדימה! תלקק את הפצעים והאכזבה ותמשיך הלאה, חזק יותר! ואני ארשה לעצמי לדבר בשם כל חברי הפורום באומרי - אוהבים אותך וגאים בך! |
|
![]() |
![]() |