|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בין אם המשטרה חזקה או לא, זה כבר תלוי במדינה ובמערכת המשפטית,ככל שהיא יותר ליברלית המשטרה נחלשת. ציטוט:
ציטוט:
ובקשר לשחיתות של משטרה זה קשור לכל משטרה/משטר בעולם, אין מה לעשות עם זה, החלופה היא שלא תהיה משטרה בכלל? אין אפשרות ביניים זה או זה או זה. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מבין רק דבר 1 עם לא היה מישטרה וחוק בכלל, כבר מיזמן היה מגיע סוף העולם ! משה נכון נכון ! ובקשר מה שאמתרה למלה שכול אחד בוחר לעצמו אני מסקים איתך אבל נרקומן זה לא מקצוע ו"שוטר"זה כן ! אז אל תשווה את שני הדברים האלה ! נרקומן זה בן אדם שנפל לתוך בור וקשה לו לצאת משם שוטר זה 1 שבוחר לעצמו להיות כזה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
האם אתה חושב שאנס שהרס 20 חיים של 20 נשים שונות,אנס אותן כי הן חלשות בברוטליות, מגיע לו יחס טוב מהמשטרה, אני טוען שהיחס שהוא קיבל עדין מדי,אפילו לא פוצצו אותו,כולה החזיקו אותו מול המצלמה מה הרעש כאן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתייחס לזה כאילו צריך לתת לו עונש כל יום מחדש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה ההבדל בינינו. לכן בעיני, זה שהחזיקו לו את הראש והצטלמו איתו, זה לא תואם את המעשים והסבל שהוא גרם לאותן בחורות. הוא סתם טרול בכיין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם חושב שזה לא עונש ראוי.
כל אנס צריך לעבור ת'כלס פיזית כריתה של הזין והביצים. אבל זה שהמערכת המשפטית שלנו דפוקה מתחיל מלמעלה. האנשים שבכנסת הם אלה שצריכים לחוקק חוקים קשים כאלו....ואני לא רואה את זה קורה בעשורים הקרובים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני שמח שאתה חושב שבני סלע צריך לעבור סירוס,אז פה אנחנו מסכימים. אני בכלל חושב שצריך לתלות אותו אבל אני קצת יותר קיצוני ממך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
חבר פעיל
|
![]() לא לתלות
כל אחד שהרס חיים של מישהו אחר צריך להקבר חי |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה חתימה הרגת אותי
![]() |
#152 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בן אדם כמו בני סלע לא משנה מה תעשה לא (תשרוף אותו,טתלה אותו,תחנוק אותו וכ"ד זה לא מספיק) הוא לא בן אדם ! וגם השוטר המגעיל ההוא שמחייך הוא לא בן אדם ! מי שמיסקנה באמת זאת אמא שלו (אם יש לו):cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תנעלו את הנושא הזה, אין לי כוח לשמוע בני סלע יותר.......................................
![]() |
#157 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מזה קשור מה שאמרתה לי ? תראה לי איפה אמרתי שבני סלע הוא בן אדם טוב ? למה אניתה לי ככה בכלל אני לא מבין !?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל מה קרה לתמונה של המפלגה הפאשיסטית? וד"א בני סלע באמת דומה לאורק רק צריך לצבוע אותו בירוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אל תדאג זה זמני, כמה ימים! זה פשוט הרג אותי מצחוק. ![]() תגיד אתה גם חובב WARCRAFT? |
|
![]() |
![]() |