|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
#142 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#143 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#144 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד לא אמרו שזה נכון למה אתם קופצים למסקנות ?
![]() |
#145 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#146 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה לא נישמע לי ממש הגינוי, רגע ליפני שהוא צריך ליזכות בחגורה הוא היתאבד ? משהו קרה שם כריס לא היה עושה את זה,אני לא מבין למה לא עושים טביעות אצבאות כדי לברר זאת..
![]() |
#147 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() טוב סבבה מת וזהו שמעו חפרתם רצח
#148 |
חבר פעיל
|
![]() ילללללללה גם אם אמרו אז מה?!! חאלס כבר זיינתם ת'שכל..יש הבדל בין הבנואה של ה2 דקות,שרצח ברגע של טרוף את היקר לו והרג את עצמו,לבין בנואה של 40 שנה של נתינת הנשמה לספורט שהוא אהב ולמעריצים שלו,ההקרבות הרבים,הפציעות,כח ההישרדות..לבנואה הזה מגיע פרק לזכרו! לבנואה הזה מגיע כבוד והוקרה! את אותו אחד שחי 40 שנה אדירות אני אוהב,לא את זה שעשה את המעשה הנוראי, |
![]() |
![]() |
#149 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה הקשר חגורה? זה נשמע כאילו אתה חושב כמו ילד קטן. הבנאדם נרקומן ורצח את המשפחה שלו. איזה פרק מגיע לו?
![]() |
#150 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() זה אחד הדברים הראשונים שעושים בחקירת רצח. |
|
![]() |
![]() |
#151 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() נערך |
|
![]() |
![]() |
#152 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה ממש עצוב חבל שזה מה שקרה. VoRteX מה הקשר נרקומן אפשר לדעת ? וכן אני ילד קטן.
![]() |
#153 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח כן בטח , מה עוד כבר יכול לקרות שם?! לדעתי זה די הגיוני שהוא רצח אותם... הרי זה לא הגיוני שהאישה בבית תהרוג את בעלה ששוקל 130 קילו חח זה פשוט לא הגיוני שהיא תצליח לגבור עליו... מה שכן מעלה חשד זה הילד יש מצב שהוא לקח לאבא שלו מהחומרים והנה שרוט בראש וחזק ואז הערים על שתיהם!!! חח סתם , נו באמת לכל אלה שלא מאמינים שהוא הרוצח תודו בזה שרוב הסיכויים שכן גם זה שהוא היה סופרסטאר זה לא אומר שאין לו בעיות , וגם היו רואים עליו שהוא שרוט ברמה קשה |
|
![]() |
![]() |
#154 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() בעצם חיזרים באו הרגו את כולם והפלילו אותו
רח'מים (ח' מרוקאית)
#155 |
חבר פעיל
|
![]() מה באמת? מה זה הוא הרג אותם? וואי ואני חשבתי שאודטה הגיע לשם באורח פלא והתיישבה על כולם..וואי עכשיו שאני יודע שזהו שרצח אותם כל הדעה שלי השתנתה..זהו! הצלחתם במטרתכם!! מעכשיו כולם שונאים את כריס בנואה,הרוצח בדם קר,עכשיו סתמו ת'פה.
|
![]() |
![]() |
#156 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גיא פינס לא מוכר חארטות.
בכתבה אמרו שהוא חנק את אשתו ובנו בן ה7 למוות!! בן אדם מטורף עם כל הכסף וההצלחה תראו מזה עושה לבן אדם ![]() ואז יום למחרת הוא התאבד בתלייה במרתף. תראו מזה רק י ום למחרת הוא התאבד וכל הזמן הזה חופשי היו גופות בבית. לא האמנתי ששמעתי את זה. |
![]() |
![]() |
#157 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#158 |
מושעה
|
![]() בשבילכם מספורט 5
http://www.sport5.co.il/articles.asp...=22090&lang=HE עם כל האהבה לבנואה, הוא סיים את חייו כרוצח עלוב. ולא משנה מה הסיבות. |
![]() |
![]() |
#159 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
קשה לחשוב על זה לבד? |
|
![]() |
![]() |
#160 |
חבר פעיל