|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה לברר מגורמים בחיל הים כמה לוחמים סיימו מסלול החודש. בוא נגיד שיש לי תמונות מהטקס על המחשב, אבל אני לא רואה סיבה להעלות אותם לאתר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
חבר פעיל
|
![]() הם מאוד חזקים אבל שתדע לך השם איתנו שזה הכי חשוב!
וגם אנחנו לא פראיירים תאמין לי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
מנהל ראשי
|
![]() התשובה הנכונה בקשר לשייטת 13 היא שיש שני מחזורים שנתיים, כאשר בשניהם ביחד מסיימים 30-35.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איילון היה לוחם ענק ומפקד גדול אני מעריך אותו מאוד אבל אני לעולם לא יצביע לשמאלני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וגם אם הוא שמאלני הוא היה אחד מאלו ששיקמו את השב"כ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איתי אח שלי אמרתי שאני מאוד מאוד מעריך אותו ( אני לא שונא שמאלנים פטריוטים ) אני שונא את השמאל הרדקלי שמרכיב את רוב השמאל היום יש לי שאלה זה נכון שעמי אילון היה בפשיטה על האי גרין ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.aka.idf.il/iturim/asp/dis...sp?docId=28709 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ידעתי ! קראתי משה ו על זה רק לא הייתי בטוח בהחלט בנאדם שעשה המון למען המדינה חבל שהוא כה שמאלני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם עומרי שאני מאוד סומך על דעתו אמר שהוא שמאלני אני באמת מעריך אותו על פועלו בבשב"כ שדרך אגב עד שרשמתה פה לא ידעתי שהיה ביכלל שם אבל בכל הוא רוצ הלבתר על רמת הגולן ולחכור אותו לאיזה 50 שנה דבר שאני מאוד מיתנגד תאמין לי אמיר פרץ הזה הוציא לכל המרוקאים שם רע .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב איתי באיזה שיטת מימשל אתה תומך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תן הסבר על דמוקרטיה לאומנית אחי אל תהיה בטוח עדיין ראש ממשלה יכול ליגרום נזק עצום ואל תישכח שהוא ממנה שרים הוא יכול עוד לשים את פרץ שר אוצר ואת ביילן איזה שר והם יעזרו לערבים צריך לחשוב גם על זה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דמוקרטיה לאומנית? מדינה שיש בה זכות ביטוי לכולם, רק שכולם הם בני אותו גזע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אה נחמד תגיד אתה בעד שיהיה נשיא אם רוב הסמוכיות ולהעריך את הכהונה בשנים (כדי שיהיה אפשר ליצר קו מדיני )? משהו דומה לכוחות שיש לנשיא ארצות הברית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |