|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לי שהדבר הכי פלילי שאנשים פה עשו, זה לספר שקרים באינטרנט.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() יאלההההההה למה אנשים כלכך לוקחים פה דברים אישית קצת צחוקים מה יש
![]() ![]() חג שמח לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
ואני איתך שליאו יותר אכול כאפות מכולם.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ליאו מותק איפה אתה גר? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רשמתי תאמת מי שרוצה שיאמין, לא שאני עשיתי איזה משהו חמור..
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() לא משהו ברמות פליליות אבל מתחת לגיל 12 גנבתי הרבה ממתקים ו"הטרדתי מינית" ילדה.
אני בסה''כ ילד ממוצע ששומר על התחת שלו.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני לא חושב, אני עובד בהרצליה פיתוח, ואני חבר של חלק מהאנשים
ובגלל שזה עיר קטנה כל כך, 3 תיכונים כולה, כמעט כולם מכירים את כולם, ולכן אני לא מדבר מהאוויר אלא מדברים שאני יודע, ברור שיש איזורים כמו שביב (או איך שלא קוראים לשכונה הזאת) שיש קצת פשיעה, אבל אתה לא יכול אפילו להשוות את זה לת"א / אשדוד / נתניה / חיפה כולי..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אני גר בהרצליה בנווה ישראל ותאמין לי שאני יודע מה שאני מדבר סמוך עליי.. כל פעם ניפגשים חבורות ילדים והולכים מכות רצח מביאים ילדים גדולים וזה תמיד ניגמרים בסכינים קובע.. גונביםם כל הזמןן אופנועים בלי הפסקה כל יומיים בא שוטר לבצפר ומתחקר ילדים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת, לפניי הרבה שנים, אני וחבר שלי, אחד שתופסים ממנו, נכנסנו לכיתה, בהפסקה, וגנבנו עטים מהילקוטים של התלמידים, ולא תפסו אותנו!
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ובכל זאת אתה מסרב לקרוא מה אני כותב,
אני אומר שקיימים איזורים כאלו בכל עיר, אז יש את שביב, ואת האיזור הזה, ואם נדבר על יחס התושבים ה"עבריינים" בהרצליה, לעומת התושבים הנורמטיבים, אתה תראה שזה כמעט אפסי. לא רק כי יש לכם בלחץ 4 תושבים בכל העיר אז כולם מכירים את כולם, והרי בן אדם לא יבוא וישדוד את חבר שלו, אלא גם כי חלק גדול מהעיר זה אנשים שלא צריכים את זה ועסוקים במסיבות ווילה עם כוסיות מסוממות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() גניבת סמלים..חחח..
![]() |
#15 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
משתמש ותיק
|
![]() הייתי עם חברים בחוף שברתי למישהו וודקה בראש
ולפני איזה שובעיים רבתי עם רוסים שהרביצו לדוד שלי הקטן וכמה מהם היו בבית חולים מצב בינוני-קשה.... תאמת יש עוד מלא אבל לא עולה לי לראשש
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
תשמעו זה פוסט בדיחה, חלק פה טוענים שהם לא מתגאים בפשעים אלה מתגאים בשטויות שהם עשו, ואני אומר, אם עשיתם כאלה דברים איפה חוש המוסר שלכם? בחיית אנשים פה כותבים פסקאות שלמות על איך הם גנבו קטנוע וביום שהקטנוע שלהם יגנב הם יכנסו לכל פורום ויבכו שם שגנבו להם את הקטנוע. בחיית כלאס לכתוב שטויות ועוד יותר מזה אנשים קצת שכל, בפורום הזה קוראים גם אנשים שקשורים למערכת החוק בישראל, ואתם כותבים כאלה שטויות ועוד יש תמונה שלכם בצד ואם יחפשו טוב ימצאו פה גם את הכתובת שלכם. אני אומר היה פוסט מבדר מאוד (אנשים פה יודעים להמציא סיפורים מעולים באמת מצחיקים "היה לי 3 אקדחים בבית אבל במקרה נגמרו לי הכדורים", "שברתי להם את החור של העין"). בקיצור הומי ודימי קבלו חיזוק ממני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בלי קשר אחי איכפת לך להתחבר למסנג'ר?צריך מימך משהו.. |
|
![]() |
![]() |