|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#123 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח כמו שחשבתי, הוא כתב באיזה תמונה בפייסבוק שלו שהוא על סטרואדים.
I caught u motherfucking freak |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חחחחחחח איזה סטירואידים!??!? חחחחח מההההההה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() פמידור, מה גורם לך לחשוב שהוא על חומרים מה נראה לך בו ברמה כזאת? אם כל הכבוד לבחור נראה בסדר גמור לאימונים שלו חטוב בלי יותר מדי מאסת שריר, פשוט חטוב וזהו אז על מה אתה אוכל פה סרטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() פשוט תפסיקו לענות לו, הוא אפילו לא טרול.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() פמידור תעלה תמונות שלך שנחמיא לך גם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר מתחיל
|
![]() ניראה סבבה ממה שהייתה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי כל הכבוד לך.
אני בדיוק כמוך, רק פחות הייתי שחיף ועכשיו אני משתחרר מהצבא וחייב בכל הכח להתחיל מסה. איזה תוכנית עשית ומה התפריט שלך היה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
![]() אתה גבר על רק שתדע, באמת, אני בטוח שאתה מזיין הרבה, יותר חטוב ממני, יותר גדול ויותר חזק. חוסר ביטחון עצמי גורם לאנשים לצאת סתם ככה על אנשים דרך האינטרנט כי הם מרגישים בטוחים יותר, במיוחד כשזה אנשים שלא יודעים כלום וחיים בסרט שהם יודעים ![]() שיהיה סופ"ש נעים ותקנה חבילת חיסכון של קונדומים שלא יגמר לך לפני מוצ"ש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#135 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כי חצי מהפורום זה ילדים טיפשים שחיים בסרט ובנוסף גם יש להם פה גדול מאחורי המסך.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן כבר שלושה חודשים ואשמח לקבל חוות דעת על התוכנית והכל | Razor92 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 18-08-10 22:38 |
שאלה | לא התאמנתי שלושה חודשים. | gosu1 | אימונים | 2 | 12-12-09 22:57 |
בן 15וחצי מתאמן שלושה חודשים | offry | גלריות הגולשים | 6 | 10-07-09 14:43 |
תמונות שליי לאחר שלושה חודשים | shliva3 | גלריות הגולשים | 11 | 10-09-07 14:00 |
תמונות שלי שלושה חודשים אני מתאמן עכשיו זה עובד | o.r | גלריות הגולשים | 29 | 26-06-07 17:50 |