ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-08-12, 22:02   #121
Gaga1234
חבר פעיל

הבעיה של רוב האנשים שאומרים שהם על חומרים כי הם לא מצליחים להתקדם כמעט אז הם ישר זורקים חומרים חומרים
זה רמה של חומרים??? אתם יודעים מזה בנאדם שלוקח חומרים בכלל??
זה אפילו לא מתקרב לרמה הזאת לא כל אחד שקצת התפתח וניהיה לו קצת ידיים וגב הוא על סטוריאידים מספיק לדבר שטויות אנשים מספיק ניהיה עצוב המצב הזה.
Gaga1234 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-12, 22:46   #122
Matrix
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gaga1234 צפה בהודעה
הבעיה של רוב האנשים שאומרים שהם על חומרים כי הם לא מצליחים להתקדם כמעט אז הם ישר זורקים חומרים חומרים
זה אפילו לא מתקרב לרמה הזאת לא כל אחד שקצת התפתח וניהיה לו קצת ידיים וגב הוא על סטוריאידים מספיק לדבר שטויות אנשים מספיק ניהיה עצוב המצב הזה.
אתה גבר אחי
Matrix מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-08-12, 23:15   #123
Gaga1234
חבר פעיל

בטח גבר שאומר תאמת ויודע לפרגן מאשר קנאי שאומר סטוריאדים על כל בנאדם שני שגודל עם קצת תוצאות.
ישן 28-08-12, 23:34   #124
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniknac צפה בהודעה
וגם אם כן יהיה פה זייוני מוח
למה אין בנץ' פראס?
למה אין דדדדדדדדדדדדדליפט
למה 6 תרגילים לגב
למה 10 סטים לכתף אחורית
למה 25 חזורות
.... אין ליכוח
למה שריר ב שבוע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חייב ללשמוע אותך אומר את זה אתה הורג אותי עם התגובות שלך בזמן האחרון
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 00:02   #125
DanikNAC
משתמש פעיל

הסמל האישי שלDanikNAC

כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gaga1234 צפה בהודעה
הכול בגלל אימונים הכוח
כולם עושים אותם ומצפים ליותר מידי
מה שקורה בפועל מי שיודע להתאמן ולאכול מפציץ
ומקבל מחמאות מוזרק
DanikNAC מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 04:00   #126
nadavmoore
חבר פעיל

ציטוט:
כל מי שלוקח אסטרואידים נראה כמו רוני קולמן לא? דוגרי אני קצת עצוב כי מרוב דדליפט יש לי מותן רחבה ולכן אני בא לפה ומוציא את התסכול שלי על המ1זרקים של דני.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 07:31   #127
Matrix
חבר פעיל

ציטוט:
בטח גבר שאומר תאמת ויודע לפרגן מאשר קנאי שאומר סטוריאדים על כל בנאדם שני שגודל עם קצת תוצאות.
אני לא טענתי לרגע שהם על חומרים אבל מה שאתה לא הבנת זה שאפחד לא חושב שזה רמה של סטארוידים, מי שטען על שימוש בסטארוידים זה בטענה שזה שינוי פסיכי לגמרי לחודשיים ולא על הרמה כללית..
Matrix מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 10:47   #128
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
וואי שמע לקק כמוך לא ראיתי הרבה זמן באמת תגבש כבר דעה משלך
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 12:13   #129
DanikNAC
משתמש פעיל

הסמל האישי שלDanikNAC

אם אתם חושבים שזה תוצאות
מעניין מה תגידו בחיטוב:s
מחר מתחילים
ישן 29-08-12, 13:53   #130
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
בלי להכנס לויכוח של מוזרקים או לא-אתה פשוט טיפש
כאילו ממש טיפש....לא בקטע של לקלל אותך אלא בקטע של להציב עובדה- היכולת השיכלית/חשיבתית שלך לוקה בחסר

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 18:31   #131
Gaga1234
חבר פעיל

אני לא טיפש אתה פשוט לא מחבב אותי בלשון המעטה כבר כמה שנים אז קשה לך להסכים עם הדעה שלי שהיא הנכונה חחח.
ישן 29-08-12, 18:52   #132
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
אני לא טיפש אתה פשוט לא מחבב אותי בלשון המעטה כבר כמה שנים אז קשה לך להסכים עם הדעה שלי שהיא הנכונה חחח.
אחחחחחחייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ישששש לךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ק1בי1ט!!! יש לך חברההה בד1קקק
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 19:51   #133
Gaga1234
חבר פעיל

לא יעזור שום דבר הבחורים שהוא העלה תמונה שלהם בחיים לא נגעו בחומרים זה לא רמה של אנשים שלוקחים ולמה שילדים בני 17-16 יגעו בחומרים כמה צריך להיות מפגר בישביל לעשות את זה?
והשינויים אפשרים עם יודעים להתאמן ולאכול .
ישן 29-08-12, 20:53   #134
Chest
חבר פעיל

חדר כושר: Go Active

'דה וואן', כולם פה צודקים במה שהם אומרים עליך, לא בקטע רע, אתה באמת לקק וגם טיפש או שזה נובע מתמימות.
עשית מעניין הסטרואידים יותר מדי רעש, יש ים פוקים שמזריקים ואפילו לא רואים עליהם, אני מכיר ויודע על כמה באופן אישי. וגם ילדים בני 17-18 שמשתמשים בדיבול לא חסר, אז כמו שאמרתי או שאתה תמים או שאתה מפגר, אחד מן השתיים.
ישן 29-08-12, 22:45   #135
Gaga1234
חבר פעיל

במקרה הספציפי הזה הילדים לא לוקחים חומרים חאלס אני לא מבין מה מוזר באיך שהם נראים לאחד טבעי?
חסר טבעים שנראים פי 500 יותר טוב מהם? למה ישר סטוריאדים.
ישן 29-08-12, 23:07   #136
nesiha
חבר פעיל

אתה היית the one?
nesiha מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 29-08-12, 23:16   #137
Gaga1234
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nesiha צפה בהודעה
אתה היית the one?

אכן וגם דה טוו שהיה אחריו
מתגעגעים לתקופות של פעם בפורום אה
ישן 29-08-12, 23:47   #138
DanikNAC
משתמש פעיל

הסמל האישי שלDanikNAC

מה לא מובן אמרתי שהם לא לוקחים כלום
למה אתם ממשיכים לדון בזה אני לא מבין
תסגרו תעניין ותתעסקו בתוצאות שלכם
ישן 30-08-12, 00:11   #139
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
במקרה הספציפי הזה הילדים לא לוקחים חומרים חאלס אני לא מבין מה מוזר באיך שהם נראים לאחד טבעי?
חסר טבעים שנראים פי 500 יותר טוב מהם? למה ישר סטוריאדים.
אולי בגלל שדני אמר שהם עשו שינוי כל כך מטורף בחודשיים ובנוסף ירדו במשקל?

עזוב את זה אני לא מאמין למה שהוא אמר שהם עשו את זה בחודשיים כי בחודשים אין מצב להגיע לכזאת מאסה ולכזה חיטוב אפילו עם החומר הכי חזק שקיים בשוק
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-12, 00:20   #140
nesiha
חבר פעיל

ונניח שהם לוקחים
למה להתבייש בזה?
nesiha מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה