|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה של רוב האנשים שאומרים שהם על חומרים כי הם לא מצליחים להתקדם כמעט אז הם ישר זורקים חומרים חומרים
זה רמה של חומרים??? אתם יודעים מזה בנאדם שלוקח חומרים בכלל?? זה אפילו לא מתקרב לרמה הזאת לא כל אחד שקצת התפתח וניהיה לו קצת ידיים וגב הוא על סטוריאידים מספיק לדבר שטויות אנשים מספיק ניהיה עצוב המצב הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
חבר פעיל
|
![]() בטח גבר שאומר תאמת ויודע לפרגן מאשר קנאי שאומר סטוריאדים על כל בנאדם שני שגודל עם קצת תוצאות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אני חייב ללשמוע אותך אומר את זה אתה הורג אותי עם התגובות שלך בזמן האחרון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
משתמש פעיל
כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() ציטוט:
כולם עושים אותם ומצפים ליותר מידי מה שקורה בפועל מי שיודע להתאמן ולאכול מפציץ ומקבל מחמאות מוזרק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא טענתי לרגע שהם על חומרים אבל מה שאתה לא הבנת זה שאפחד לא חושב שזה רמה של סטארוידים, מי שטען על שימוש בסטארוידים זה בטענה שזה שינוי פסיכי לגמרי לחודשיים ולא על הרמה כללית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
משתמש פעיל
|
![]() אם אתם חושבים שזה תוצאות
מעניין מה תגידו בחיטוב:s מחר מתחילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
כאילו ממש טיפש....לא בקטע של לקלל אותך אלא בקטע של להציב עובדה- היכולת השיכלית/חשיבתית שלך לוקה בחסר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא טיפש אתה פשוט לא מחבב אותי בלשון המעטה כבר כמה שנים אז קשה לך להסכים עם הדעה שלי שהיא הנכונה חחח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() לא יעזור שום דבר הבחורים שהוא העלה תמונה שלהם בחיים לא נגעו בחומרים זה לא רמה של אנשים שלוקחים ולמה שילדים בני 17-16 יגעו בחומרים כמה צריך להיות מפגר בישביל לעשות את זה?
והשינויים אפשרים עם יודעים להתאמן ולאכול . |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() 'דה וואן', כולם פה צודקים במה שהם אומרים עליך, לא בקטע רע, אתה באמת לקק וגם טיפש או שזה נובע מתמימות.
עשית מעניין הסטרואידים יותר מדי רעש, יש ים פוקים שמזריקים ואפילו לא רואים עליהם, אני מכיר ויודע על כמה באופן אישי. וגם ילדים בני 17-18 שמשתמשים בדיבול לא חסר, אז כמו שאמרתי או שאתה תמים או שאתה מפגר, אחד מן השתיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
חבר פעיל
|
![]() במקרה הספציפי הזה הילדים לא לוקחים חומרים חאלס אני לא מבין מה מוזר באיך שהם נראים לאחד טבעי?
חסר טבעים שנראים פי 500 יותר טוב מהם? למה ישר סטוריאדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
|
![]() אתה היית the one?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
משתמש פעיל
|
![]() מה לא מובן אמרתי שהם לא לוקחים כלום
למה אתם ממשיכים לדון בזה אני לא מבין תסגרו תעניין ותתעסקו בתוצאות שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
עזוב את זה אני לא מאמין למה שהוא אמר שהם עשו את זה בחודשיים כי בחודשים אין מצב להגיע לכזאת מאסה ולכזה חיטוב אפילו עם החומר הכי חזק שקיים בשוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() ונניח שהם לוקחים
למה להתבייש בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שייק שאני מכין על הבוקר גורם להרגשה מוזרה | lifton | תזונה ותוספים | 3 | 22-01-11 21:58 |
חזה עליון חלש :\ לא מבחינת משקלים אלא לפי איך שאני רואה | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 23 | 25-09-09 20:39 |
האם הגיינר (הטבעי) שאני מכין טוב? | Amit32 | תזונה ותוספים | 40 | 07-12-08 16:48 |
יש לי שאלה לגבי שייק שאני מכין. | IGOR | תזונה ותוספים | 15 | 18-07-07 20:18 |
גלעד זה אתה או שאני לא רואה טוב? | MagneZium | גלריות הגולשים | 39 | 02-07-07 17:46 |