|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() בוא נתחיל מזה, זה הכל עניין של דרך חיים והבנת החיים,
מבחינתי אין שום סיבה שבן אדם לא ירצה להתקדם, בכל דבר, באימונים, בעבודה, בלימודים, זה כמו שתגידו לי, שמציעים לכם עבודה עם 8 אלף בחודש שאתם בקושי סוגרים את החודש, אבל עבודה אחרת שמוסיפה לכם שעה ביום כולה מכניסה לכם עוד 5-6 נניח (סתם דוגמה כן) ואז אתה חי הרבה יותר טוב, ומצליח, כנ"ל באימונים, אין שום סיבה להגביל במשקלים השאיפה להתקדם ולהצליח צריכה להיות בכל אחד לא רלוונטי מה המטרה שלו, אז אחד יתקע ב150-160 השני ב200, ב100 קילו סקוואט אף אחד לא נתקע, אין כזה דבר שגבר בריא מעל גיל 16 נניח שמתאמן, יתקע אחרי כמה חודשים / שנה על 100 קילו סקוואט זה פשוט גיבוב של שטויות. טוב זה תואם את התרבות של ישראל, לא ציפיתי ליותר.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אבל אל תשכח שאתה מתחיל לעבור את ה150 סקוואט וה200 דדליפט יש לזה השלכות מסויימות על הגוף, הרבה אנשים לא רוצים תחת ורגליים ענקיים ולהיות "גדולים" מידי... בעצם זה רוב האוכלוסיה שלנו כמו שאתה אומר זה לווא דווקא קשור לממוצעות אלא יותר ל"יופי" שמגדירים לנו כל המגזינים של האופנה והבחירות של המין הנשי וכו', אין ספק שבחורים בריאים לא אמורים להתקע על סקוואט של 100 אבל עדיין, גם אם יעברו אותו והם לא ספורטאים אין להם מה לעשות עם זה חוץ מלהתחזק (ולא בטוח תמיד שזאת המטרה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אחי יש לי תחת של דוגמנית הלבשה תחתונה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() יש אפילו גברים לא בריאים מעל גיל 16 שעוברים את ה100 קילו
![]() |
#125 |
חבר פעיל
|
![]() כמו למשל כאלה שלוקים בroid rage על בסיס קבוע :P
![]() |
#126 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() הוא ממש לא אמר את זה מטריקס,
פשוט רוב האנשים במשקלים האלו יהיו את התוצרי לוואי האלו.. לא באופן יוצא דופן אבל כן זה נראה לעין.
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
כללי:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
עוסק ב:: מדריך חדר כושר מוסמך ע"י וינגייט
חדר כושר: פורמה חדרה
|
![]() מה לייצני בזה בדיוק? אני בהתחלה רציתי כוח והגעתי למשקלים טיפה יותר מזה בסקוואט וכמעט כאלה בבנץ' לאותם החזרות ואחרי קצת זמן הבנתי ש-
1) בנות לא אוהבות בנים עם שרירים לצערי הרב. 2) זה לא מתקבל בטוב בחברה שלנו. 3) אין לזה שום ערך בריאותי מוסף וזה לא עוזר באמת בחיי היום יום... ועם תרצה מאוד אני מוכן לצלם לך את האימון שלי מחר שאני מנסה ללחוץ 105 קילו ל 6-8 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
|
![]() ובאמת לדעתי בן אדם שרוצה להיות בריא צריך לעבוד רק עם סבולת כוח, כוח מתפרץ בשלבים מתקדמים של האימון,
קצת כוח מקסימלי והרבה כושר אירובי מכל סוגיו השונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() 1. מעניין ת'ביצים מה בנות אוהבות, באמת שזה עצוב אנשים שמתאמנים בשביל בנות.
2. מתקבל טוב? בוא תסביר לי בדיוק איפה זה הפריע לך בחיים שהיית גדול (מה שאני בספק אם היית באמת גדול) 3. מה אתה קשור??!?!?!?! בן אדם שרוצה להיות בריא צריך להתעסק בכל מרכיבי הכושר הגופני, אחד מהם זה כוח מירבי חמוד.
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)לא מתקבל טוב בחברה הגבוהה עם תרצה להשתחל לשם המראה הזה יפריע לך בגלל שישר יגיעו הסטיגמות (בלי הצדקה לדעתי רוב מפתחי הגוף והפאוורליפטרים שאני מכיר משכילים אבל זה לא משנה את העובדות בשטח שיש סטיגמות ואנשים הולכים לפי סטיגמות). 3)אין התייחסות. אמא לא למדה אותך שאסור להגזים?! ואני עוד לא מצאתי רופא שאמר שבריא לעשות דדליפט של 200 קילו זה גורם לעומס מיותר לגמרי על הגוף (נכון מחזק דברים מסוימים אבל גם מעמיס עם דברים אחרים לא משנה עד כמה הטכניקה שלך תהיה טובה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממשיך להתאמן כי אני אוהב להתאמן ואתה סתם יורד לרמה נמוכה של דיון בלי סיבה אני לא יודע מה בדיוק כל כך מעצבן אותך במה שכתבתי אני ישמח עם תפרט לי לגבי הבנות בעובדה רוב הבנות לא אוהבות בנים שנראים מפותחים יותר מהרגיל (מראה אתלטי זה כבר דבר אחר) כך לדוגמא אני זוכר שראיתי מפתח גוף שהתחרה בנוער במסיבה (עם תרצה אני יגיד לך מי זה בפרטי) ושאלתי איזה מישהי שהייתי איתה שם עם היא חושבת שזה יפה והיא וחברות שלה אמרו שזה מגעיל לדעתם. זאת הייתה ההוחכה שלי לעיניין הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא מתאמן רק בשביל בנות אני מתאמן גם בשביל בנות. בוא נעשה את זה מדויק אני מתאמן כי אני כנראה צריך הרבה מאוד תשומת לב והגוף שלי זאת הדרך שלי להשיג את התשומת לב הזאת מבנות, וגם מבנים אני מקבל המון תשומת לב במיוחד בשאלות של איך לפתח את הידיים והחזה ועל שאלות כאלה אני לא עונה עם זה מעניין אותך כי אני מאמין בלעבוד על הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
נפיחון
|
![]() תראה איך הומי המצחין המגעיל והשעיר נראה ובכל זאת יש לו חברה.. חלאס לזיין תמוח.הבחור חזק ברמה מטורפת וזה מה שהוא אוהב. אני כבר לא מתמאן איזה חצי שנה ואין לי שום ק1בי1ט ויש לי חברה.
בחורות רוצות גבר עם שכל כסף וזין לפחות 20 ס"מ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מאמין בלעבוד על הכל ? אז למה אתה יוצא פה נגד סקוואטים ודדליפט ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
![]() ואיזה מצחין סתכל תמונה עדכנית מלפני שבוע וחצי בטיול לחו"ל אני גם שזוף בשבילך בכוונה שם קישור ולא את התמונה, השומן והחוסר צורה שלי מרוב שאני שמן כל כך מגעילים שאני רוצה שלאנשים יהיה אופציה אם לראות את התמונה או לא, בנוסף אני שמן ושחיף, ואת הסירחון מרגישים דרך המסך אפילו! ראו הוזהרתם!!! http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...88419509_n.jpg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
נפיחון
|
![]() שחכתה גם לציין שלוקח לך שעה למצוא תזין מתחת לכל השכבה המגעילה של השומן שיש לך.! ראיתי תתמונה והאמת הייתי עושה אותך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם חושב שאין צורך להתאמן בשביל להיראות מושך בשביל המין הנשי , לכל סיר יש מכסה גם ככה וכמו שאיגור אמר נשים בנויות קצת אחרת מאיתנו, כמה אתה מזיין לפעמים לא קשור לאיך שאתה נראה... אני לא יודע אם לא הייתי ספורטאי אם הייתי מסקביט כל כך כבד אבל בטוח הייתי משלב את כל התרגילים המורכבים בתוכנית שלי עד למצב סביר כי זה בריא והכרחי למתאמן במכון. בכל מקרה דיון מפגר שכל אחד יעשה מה שבא לו, בנתיים אני מזיין פה הכי הרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא יודע מה לעשות !! | ThE HummeR | פיתוח גוף-כללי | 10 | 11-06-09 23:36 |
לא יודע מה לעשות.. | radio111 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 17-05-09 17:17 |
לא יודע מה לעשות יש עומס ולא יודע איך לסדר ת'אימונים | EILAM1993 | אימונים | 11 | 06-09-08 20:40 |
לא יודע מה לעשות | Nick | אימונים | 4 | 11-11-07 11:44 |
לא יודע מה לעשות... | sneori2 | אימונים | 8 | 01-11-07 23:57 |