|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
ובינתיים אתה פה האפס. כולך בלה בלה כן כן אני סוס ויש לי קוביות סתם דיבורים ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() ציטוט:
איגור לא נמאס לך לריב פה עם כל הפורום .. כוסעמק אתה אפס עדיין לא הבנתה ? הידיים ניראות כמו העיינים שלך אחת פוזלת והשנייה סגורה .. והפיצות והאגוזים שאתה אוכל לא יסדרו את זה .. ![]() הפורום קבע כבר פה אחד שאתה אפס .. אתה ממשיך להקפיץ את הפוסט הזה כאילו ת'מנסה להראות לנו שאתה צודק אבל וואלה אין לך כלום נשמה .. קח תאבקת חלבון שיש לך ותרוקן אותה באסלה ![]() ותתחיל דיאטת נוזלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ,ככה גם מתייחסים אליהם. אנשים טיפשים=תשובות מפגרות. אין מה לעשות קבל את זה דאלביוב ^_^ מעניין איזה סוס יושב מאחורי המקלדת עבריינוש ![]() נערך לאחרונה על ידי IGOR, 10-07-11 בשעה 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד יותר גרוע לחשוב שבנאדם שנימצא פה 5 שנים וניראה ככה כמו חזיר .. אתה בטח מכיר פה את כולם בפורום הזה ביגלל זה לא נעים להם להגיד לך שאתה שחיף .. בעייה גנטית כניראה .. תלא מצליח ליצבור שריר למרות שאתה מתאמן 5 שנים ![]() ![]() לךך לך תיקרא מדבקות של אוכל אולי תימצא משהו טוב יאפס אתה חיי בסרט תפסנו אותך בלי חולצה חח לך תקיא את כל האוכל שאכלתה ותתחיל דיאטת חמוצים נערך לאחרונה על ידי שקד21, 10-07-11 בשעה 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
2.יש דבר כזה שנקרה צבא כנראה אתה לא מכיר. 3.חזיר=מילת מחמאה למי שמתאמן אז תודה ![]() 4.אתה ילדון שיושב מאחורי המסך ורק מדבר מדבר ומדבר במקום לשים תמונות ולפרסם את משקלי העבודה שלך. 5.הדעה שלך מעניינת לי תשעירות בביצים. 6.אני אשמח להפגש איתך ולראות מי בינינו באמת שחיף. 7.למה שאקיא את כל האוכל שאכלתי? לא חבל? זה טעים. 8.הפורום נהרס כבר מזמן בגלל אנשים סתומים וחסרי ידע כמוך שחושבים שלג פרס זה יותר טוב מסקוואט ושאפשר לעלות נקיא. 9.XD בכל הכוחחחח.. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 10-07-11 בשעה 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() שרשור מלא חויובות בלאצ
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. אתה פה בפורום 5 שנים מה ההבדל ? 2. צבא צבא עוד תירוץ ועוד תירוץ סתכל על hadash הוא בתקופת הצבא היסיג מאסת שריר שאתה בחיים לא תסיג ![]() 3.כניראה הרביצו לך שהייתה קטן . 4.שוקל 78 קילו 10 אחוז שומן 5. אתה יכול ללקק לי תביצים עם חמאת בוטנים 6. איפה אתה מיתאמן ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
2.האמת שהיו כמה פעמים שכמעט גרמתי לרצח. 3.אני לא הומו מצטער לאכזב נסה בפורום fxp אולי תמצא שם חבר לחיים. 4.אשדוד sweat star. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() הסיג תסיג
הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג הסיג תסיג |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
נפיחון
|
![]() אתה גם עילג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. הסמיילי הזה לא היה בישבילך 2. תפרט יותר פרטים 3. חחח שמה יש ילדים בfxp פה לפחות יש אותך את איגור 4. נחמד :d נערך לאחרונה על ידי שקד21, 10-07-11 בשעה 23:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
ולא שמתי לב שהזכרתה את חדש. אני אגיד לך תאמת,מעניין לי תכיפה של הזין איך הוא נראה. אני במאסה,הוא בחיטוב. כשאני אהיה בחיטוב אז נראה איך אני אראה. בינתיים אני אוכל ואוכל ואוכל ועל הזין שלי מה אתה חושב. כל עוד אני מתקדם במשקלים,הדעה שלך פשוט לא שווה כלום אין מה לעשות ילד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד איגור סטס לא מתאמן סוואט סטאר?
חחח בטח כיף להתאמן שם עם הוא שם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
|
![]() חח מה אני ישלשל מימך ברגע שתספר לי שכמעט רצחתה מישהו תספר זה דווקא מעניין יותר .....
בינתיים אנחנו לא נעריך אותך עד שתיפתח פוסט חדש ותגיד שטעיתה במהלך המאסה עשיתה כמה טעויות וכרגע אתה מצטער עליהם . |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() אתה לא שווה יותר שום תגובה. אל תשכח ללכת ל FXP לבקש שילקקו לך תביצים עם חמאת בוטנים.... יאללה תודה שהעברתה לי תמשמרת הייתה שעשוע נחמד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי IGOR, 11-07-11 בשעה 01:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה סתם אפס ![]() נערך לאחרונה על ידי שקד21, 11-07-11 בשעה 01:54. |
|