|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Banned
|
![]() ל1ל אושר תראה מה קורה אם מחפשים תשם שך בגוגל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() א Cuba מחובר ... Osher Softi Report · 9:01pm אמצוץ לשלד ואהיה בובת מין
במקום החמישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
אתה מבין? אתם עפים על התוכניות האלה ואין ממש קהל של אנשים מפלצתיים בסך הכל כמה אחדים (אני מדבר על הפורום פה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() נדב- כמי שרואה את טל כמעט כל שבוע בג"א, להגיד שהוא גדול ב-100% מליידי ב' זה בדיחה (לפחות לא לפי התמונות שלייד העלה)י. טל הוא אחלה בחור, חזק באופן יחסי והשיג תוצאות מדהימות ביחס לזמן שהוא מתאמן. אבל אני מציע שתבחן מחדש את התמונות שליידי העלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
מאמין שגודם התחיל מנתונים דומים, הרגליים היו קטנות וגב חלש והוא שקל בערך 70-72, עוד חודש של מאסה ואח"כ חיטוב ואז נראה מה יצא, מה שבטוח יד 40 לא תהיה לו כי הוא לא מפמפם כל היום אף אחד לא אמר לא לפצל, אבל אחרי חודש בחדר כושר להתחיל לשחק עם הרחקות כתפיים ופרפר ולבודד עם סופר סטים ולא יודע מה זה לא מועיל, אחרי שיש בסיס כלשהו זה אפשרי בתכנית כזאת רוב המאסה מרוכזת בשרירים הגדולים(לזה היא נבנתה) ועולה ברגליים, בזוקפי גב, ברחב גבי, ובחזה, אחרי חיטוב יהיה אפשר לראות תוצאות של לפני ואחרי. אני שוקל 97 קילו על 17% שומן בערך, על 89-90 אני אהיה בא"ש נמוך כבר, אבל אני לא אראה כמו מי שעושה סופר סטים לידיים ומלא סטים לחזה כי המאסה אצלי תתרכז בפלג גוף תחתון ובגב יותר מעליון, ולי אין בעיה עם זה שהיד שלי 41 ולא 47, כי אני לא מחפש את זה. מי שמחפש שרירי חוף(בייספס, בטן) שלא יעשה SS
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה מה הפרמטרים שלך לגודל... אני מסתכל גם על הפלג גוף תחתון. אז אולי ליידי טיפה יותר גדול ממנו בידיים אבל בחזה\פלג גוף תחתון אין לי ספק שטל יותר גדול עם כל הכבוד לליידי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכן , עשיתי abc - שלא נדבר שמתוך ה8 חודשים 4 לא ידעתי מה זה תזונה כי הייתי בתחילת דרכי. בקיצור חבריינו , תאכל הרבה נכון וטוב , תתאמן חזק עם טווח תנועה טוב ותראה תוצאות. מסכים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() נדב יקירי, שמעתי שאופטיקה הלפרין יצאו במבצע חדש....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
נפיחון
|
![]() חלאס לזיין במוח. כל אחד והמטרה שלו. אתם גדלים מתוכנית כלשהי? לא משנה אם זה ss או פיצולים. חלאס לזיןןןןן במוח כבבררר. בן אדם בא,העלה תמונות כדי שתגידו חוות דעת ובמקום זה אתם שוב מתחילים תוויכוח הפאקינג מיותר הזה לעזעלל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
יש הרבה תכניות ABC שהתרגיל המרכזי בהן זה לחיצת רגליים ולחיצת חזה במכונה ![]() בסופו של דבר אין תכנית שהיא קסם, מי שעובד נכון יתפתח יפה אף פעם לא אמרתי שלא יאללה זה לא ויכוח באמת העיקר להתקדם ולהתחזק אני זז לאימון גודם אתה בתחילת הדרך תצלם תמונות עוד 3-4 חודשים באמצע חיטוב ועם תאורה יותר טובה תראה הרבה יותר טוב ותצלם רגליים שם רוב המאסה תהיה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע איך לא צילמתי רגליים..
ועכשיו לעניין המטרה שלי בכל מקרה זה להיות גדול אם זה גב או יד קידמית זה לא משנה,אבל מה שווה המטרה להיות גדול מבלי להיות חזק ? אני לא ליצן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
|
![]() וגם רוב המפצלים יש להם רגלים קטנות וגוף עליון מפותח יחסית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר פעיל
|
![]() אסקובר- אתה לא העפרון הכי מחודד בקלמר, הא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() אולי הביטוי באמת לא ברור לבחור. אפשר להחליף את זה בביטויים דומים - הסכין הכי חדשה וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Banned
|
![]() כיד הדימיון הטובה עליך
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סיפור ותמונות, חדש פה | crowned | גלריות הגולשים | 29 | 19-02-11 01:47 |
כמה שאלות ...ותמונות | dspdsp | פיתוח גוף-כללי | 2 | 01-02-10 19:30 |
סיכום ותמונות מהיורופה! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 17-08-08 03:24 |
מקבץ סרטונים ותמונות של פאוורליפטינג | - Idan - | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 03-05-07 23:06 |