|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() "אחי אני מקווה שאתה טבעי לא על אבקות"
-"דווקא אני לוקח אבקת חלבון" "יואו אתה תפסיק הכל יהיה שומן וזה מה שגורם לפצעים בפנים !" |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול יצא לי לשמוע 2 משפטים מילד בן 14
"תשמע אחי,אמא שלי אמרה לי שאם אני רוצה שרירים מנופחים ומעוצבים לאכול כל יום קופסאת טונה,תוך כמה זמן יהיה לי מה זה שרירים" באמא שלי רציתי להוריד לו כאפה. במקרה היינו ליד המכשירים על משקל גוף שיש בכל חור כמעט אז אותו ילד הלך למכשיר של הלחיצת כתפיים והחזיק את הידים למעלה בלי לזוז. שאמרתי לו שיפסיק לעשות שטויות הוא ענה "ידפוק,אני יתחיל כל יום לעשות ככה,להחזיק את זה למעלה כל יום דקה ויהיה לי חזה של סוס" עלק חזה,עובד בלחיצת כתפיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() ציטוט:
עזוב את זה זה שהוא מחזיק למעלה שעה כבר דפוק
![]() |
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לא יודע אם הייתי רואה דבר כזה זה לא היה מעצבן אותי, הייתי מתפוצץ מצחוק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
חבר פעיל
עוסק ב:: פיתוח הגוף
חדר כושר: EGO מודיעין
|
![]() אם תאוכל תסטיק הזה תצתרך לרוץ עוד שעתים על ההליכון
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() "במתח לא לוקחים משקולת בין הרגליים, זה תרגיל חופשי"
יא מאמן בן ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() לא יודע אם כבר אמרו את זה, סביר להניח שכן, אבל:
"השרירים האלה עושים לך זין קטן" לפעמים הם אוהבים לשנות את זה ל"האבקות האלה מקטינות לך את הזין" אני שומע את זה לעיטים קרובות. טימטום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אוקיי!!!
השבוע-שברתי שיא בסקוואט בזמן שיש את ההתקהלות הרגילה כשני עושה סקוואט טימור התחיל לעשות לאנשים הרצאה על ההמסטרינג שלי.... ![]() כשסיימתי את סט העבודה השני בא אלי אחד הטמבלים וכולו בקטע של להסתלבט צועק "תגיד כל מה שעשית את זה עומד לך בכלל אחרי זה?!" אז הסברתי לו למה סקוואט יכול לעזור לכך שיעמוד לך יותר חזק בגלל פעילות הורמונלית מוגברת ![]() הוא השתתק הסתכל עלי ובא להכנס מתחת למוט!! חחחחחח ד"א....כבבר חצי מהחדר כושר שלי עושה סקוואט בגללי ובגלל טימור
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() חחח היום דיברנו עם חבר שלי על סקוואט אז הוא אומר לי "ימפגר התרגיל הזה ינמיך אותך!!!!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() במקרה שמישהו אומר לך שסקוואט מנמיך אותך
נהג כמוני; תפוס ביד אחת את רגליושל השחיף, וביד השניה את הצוואר כעת, החל בתרגיל פרפר עם התנגדות, עד לדחיסת העולל ואמור: "רק להגיד את זה יכול להנמיך אנשים..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() Jחחחחחח תיהיה בריא..הרגת אותי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם בסקוואט עסקינן..
היום ההיה אימון חזרות רגליים. אני מעלה משקל בסקוואט מפעם קודמת... מגיע ל13 חזרות אחרי שאיבדתי את הספירה באמצע מרוב מאמץ (ומי שבחדר כושר הרבה זמן מוצא את עצמו סופר אוטומטית בלי לשים לב... ככה שאני לא מאבד ספירה בקלות) כולי צורח עד עמקי נשמתי כל חזרה (וזה הרבה חזרות) ואשכרה חצי חדר כושר נקרע מצחוק עלי על הרעשים... בצדק... אני רעשן (לא הצעצוע) אבל עדיין מרגיז.
![]() |
#135 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הדבר הכי מרגיז זה החכמים שאומרים באמצע סט מוות של סקוואט לספוטר "תגיד לו שיוציא אוויר!"
למרות שאתה צורח מזלי טימור משתיק אותם ואומר שאני מוציא בצעקות כי אם לא ני מסוגל לזרוק את המוט מהגב וללכת להרביץ לבנאדם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() אתה אחד החריפים
![]() |
#137 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() 2 דברים מעצבנים שקרו לי היום. אני בדר"כ לא רב עם מתאמנים וכמה שאני אגרסיבי ופסיכי באימונים אני בכיף נותן לאנשים להכנס איתי לתרגילים / מכשירים ועוזר וכו'. אבל היום עצבנו אותי.
דבר ראשון - אני עושה פול אובר עם 40 קילו צורח את הנשמה שלי שהיה לפני זה סט פולי עליון כבד (ריפטואיסטים תחסכו את התגובה) ואנשים פשוט עוברים מאחורי הספסל (שאני מוריד את הדאמבל) ולא שמים זין באיזשהו שלב התעצבנתי ובאמצע הסט צעקתי עליהם "לא לעבור עכשיו בבקשה!".. סעמק אנשים טיפת אחריות חבל לא נתקעו בי נפל להם הדאמבל על הבוהן. דבר שני ויותר מעצבן- אני עושה סופר סט בנט אובר עם פולי, הפסקות ארוכות, בחור בן 30-35~ מזיז לי ביוזמתו את המגבת מהפולי ומחליט שהוא נכנס בלי לשאול אם מישהו עובד שם, אני אחרי סט של בנט אובר רץ לפולי (סופר סט) אני אומר לו "אחי אני עובד כאן עכשיו אבל אתה יכול להכנס" הוא מהנהן להסכמה וממשיך לסדר את המושב אני אומר לו שוב "אני צריך לעשות סט עכשיו אני בסופר סט" הוא במרמור מפנה לי את המקום ואני שוב צריך לסדר את המושב לשים מגבת להעלות משקל וכו', אחרי זה אני נח (הוא בנתיים משלים איזה 7 סטים בערך) אני אומר לו שמע נשאר לי עוד סט אחד דקה אני מפנה לך. הוא מהנהן ומחליף את המוט הרחב לאחיזה צרה אני אומר לו שמע תן לי דקה אני מסיים המכשיר לרשותך הוא מתחיל להתווכח איתי "שמע יש לי עוד 5-6 דקות ואז תכנס" אני בהלם טוטאלי איך החצוף שעשיתי לו ג'סטה ואני מתאם את הסטים שלי איתו כדי שלא יתייבש ונותן לו בכלל להתאמן על המכשיר שהייתי עליו עוד לפני שהוא התחיל את האימון... אמרתי לו שמע אין מצב כזה יש לי עוד דקה גג אני לא יכול יותר לחכות. אני אסיים את הסט הזה והמכשיר לרשותך. בסוף אמרתי לו טוב יאללה תעשה סט נכנס אחרי זה והוא ברוב נדיבותו הסכים... אני מחכה לרגע שהוא יסיים את הסט, ישר מתחיל בנט אובר (מיותר לציין שנקרע לגזרים) אחרי 10-20 שניות גג פוצח בריצה לכיוון הפולי ואיך שהוא רואה שאני מתקרב הוא מתחיל עוד סט!!!!!!! יא אללה איזה אנשים... אני כולי בהייפ של הסופר סט בשיא הרבאק והוא נותן לי להתייבש ככה... ואחרי זה הוא מפנה בחוסר רצון את המושב עשיתי וחבל שזה לא היה עם פלטות הייתי משאיר לו אותן לסדר. סעמק כמה אנוכי בנאדם יכול להיות. באמת שאני נחמד מדי במכון כל מבוגר מעצבן שבא לשחק ב20 חזרות על 10 ליברות פשוט צריך לייבש אותם החצופים שחושבים שמגיע להם הכל.
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() המנקסימום זה שחבר טוב שלי מעצבן אותי עם התרגילים המפגרים שהוא עושה, או משהו אומר לי "זה לא בריא לגב" על סקוואט או דדליפט(אבל זה נדיר). אין לי מושג למה, אף אחד לא אומר לי כלום אף פעם... אולי זה בגלל שאני תמיד עם mp3 באוזן, תנסו את זה, אני אומר לכם אין כמו mp3 לא שומעים אף אחד, וגם מוזיקה נותנת boost לאימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר הכי מעצבן שקרה לי שבמכון זה שלפני איזה שנה אחד המדריכים אמר משהו שהם רוצים להביא כלוב למכון, אז שאלתי אותו "מתי אתם מביאים את הכלוב?" , ואז הוא מסתכל עליי כזה מלמטה למעלה ואומר לי "בשביל מה אתה צריך את זה?" בטון מזלזל, כוס אמא שלו גמד מסריח עוד רגע הכנסתי לו איזה אחת
|
![]() |
![]() |