|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בקשר ליציאת מצריים מה שכתבת, אני לא שולל את יציאת מצריים, אבל אני שולל את הדרך שבה הם יצאו (חצו את ים סוף וכו'). כמו שאני רואה את זה, התנ"ך זהו ספר היסטוריה שהכניסו בו אלמנטים אגדתיים, או פירשו אלמנטים קיימים בצורה לא נכונה. בקשר לממצאים עם החכמים מלפני 2000 שנה שדיברת עליהם, כמו שאמרתי אני לא מכיר את זה ולכן אין לי מה להגיד בקשר לזה. אבל אני יכול להביא הוכחה מנוגדת ומוכרת מאוד. העולם ע"פ היהדות קיים 5000 שנה. ממצאים ארכיאולוגיים גילו שלדי דינוזארים מלפני מליוני שנים ושלדי אדם מלפני יותר מ-5000 שנה (הרבה יותר). מה ההסבר לזה? מה לגבי תורה גדולה כמו תורת האבולוציה? איך אפשר להפריך כזה דבר כאשר הדמיון בין בני אדם לקופים הוא כל כך גדול?
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אידן אתה לא הרבה יותר חכם מהדתיים , ואם סתם תזרוק חלקיקים באופן אקראי ליקום ותגדיר את 4 בחוקים הבסיסיים בו באופן אקראי , סביר להניח שהיקום יראה בערך כמו הדבר הזה בטלוויזיה כשאין שום ערוץ...
יש לך בכלל מושג מה ההתסברות להיווצרות חיים בייקום ומעבר לזה מה ההתסברות שאותם חיים יוכלו לחוות את החיים שלהם בעצמם??? ומעבר לזה יש הסתברויות שמוכיחות את היהדות דווקא (ואגב הזכרת גן עדן ושטויות כאלה שזה לא קשור ליהדות וזה רק מוכיח שאתה פשוט לוקח את הדת בכללה גסה ומערבב מפה ומשם) שגם הן בוא נגיד לא סבירות והרבה עדויות למה שקרה בתנ"ך וכמובן הומי שהזכיר את השואה , לא מעט עמים נעלמו בגלל מקרים הרבה פחות חריפים... והעם היהודי עבר יותר מ"שואה" אחת בדרך כלל בסמוך להתבוללות \ התייונות בתקופות אחרות אז למרות כל זה ולמרות שההסתברות שהאתאיסיטם צודקים היא 31% לפי המחקרים של עצמם , ופחות מ 1% לפי אנשים אחרים ... אתה עדיין "מאמין" במה שאתה מאמין בו בצורה כ"כ בטוחה , עדין לא ענית לי , זה לא הופך את האמונה שלך לאמונה לכאורה חסרת בסיס ? הרי היום מחנכים אותך שזה "חכם" להיות אתאיסט והדתיים "פרימיטיביים" וכל מיניד ברים בסגנון הזה , מה כ"כ מיוחד בלהיות אתאיסט? סתם דת קנאית של אנשים חסרי תבונה שהמקורות שלה הם פעולות שממשלות שונות ביצעו על מנת לקבל שליטה מלאה על תושביהן
![]() |
#124 |
חבר פעיל
|
![]() יש יותר מדי צירופי מקרים ו"מזל" לעם הזה ספציפית
שקשה לי לקבל את זה שאין השגחה עליונה בקשר לדינוזאורים וכו' יש גם מדענים שסותרים את זה בתורת האבולוציה אני לא מאמין כי לדעתי היא טיפשית מי שרוצה להאמין שהוא בא מהקוף שיהיה לו לבריאות אני יודע שלא באתי מהקוף חחח תבין שהמדע הזה שאתה מדבר עליו הוא לא מדע מדוייק הכל זה השערות , לא חסר מדענים ששללו השערות מדעייות של מדענים אחרים בכל אופן אחי אני קשה כמו אבן ואתה קשה כמו אבן לא נצליח לשכנע אחד את השני זה בטוח מה שאני כן הייתי רוצה שתעשה זה שתנסה לדעת יותר דברים על שתי הצדדים ושלא יקרה מצב שתגיד " לא יודע " "לא שמעתי " כי אחרת ההשוואה לא הוגנת נראה לי אני פורש מהאשכול הזה , ולא בגלל שאני לא בטוח בדעות שלי אלא בגלל שאממ טבעי שבגלל אדם מסוים אתה לא תשנה את כל מה שחיית עליו עד עכשיו שינויים כאלה , אם קורים, קורים עם האדם עצמו בכל אופן אוהב את כולם אתם יהודים זורם לנו אותו דם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#126 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא יודע אם יש אלוהים או אין, אבל אין ספק שעדיף להיות אתאיסט, וכולם מסכימים שעדיף להיות חילוני מאשר דתי!!!
![]() |
#127 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
הם אתאיסטים קנאים שהורגים כל תנועה דתית שקיימת וקוצרים את איברי המאמינים למכירה פמבית כאילו היו בהמות ואחרי זה אותם אנשים עוד אומרים שדת עושה מלחמות להזכירכם הסינים = יותר מ 1\5 מהעולם
![]() |
![]() |
#128 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
בעיקר בגלל שאם תהיה דתי תצטרך לשתות "אופטימלי" ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
חבר ותיק
|
![]() אגב , הידעתם שהחמשבון המדעי שיש לכם מבית הספר , אם הוא היה פועל ביעילות ללא אנטרופיה 100% הוא יכל היה לדמות את כל הפעילות של כל חלקיק שיש בייקום מתוך היקום עצמו ללא הגבלת זמן כלשהיא?
![]() |
#130 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#131 |
מנהל ראשי
|
![]() אני סבור ובטוח שאם תקחו רב, כומר, כוהן או כל אדם בעל "דרגה" דתית גבוהה ותשאלו אותו הוא יוכל לספק לכם את אותן טענות מדוע הדת שלו היא הנכונה והאמיתית והמדע הוא קשקוש. ומפה אני שואל את כל המאמינים, למה לכם לא להאמין בבודהה? או בדרקון הסיני? כי ככה חינכו אותכם או שכנעו אותכם שיש אלוהים והיהדות היא העם הנבחר. במה אתם שונים מהנוצרים או מההודים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
חבר פעיל
|
![]() מאמין!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||||
|
![]() ציטוט:
הבעיה שלך ושל הרבה דתיים, שאתם חושבים שהעולם נוצר במכה אחת. בום! עולם משגשג וחי כמו שהוא היום. למה נראה לך שזה תמיד היה ככה? כל יום מגלים זנים חדשים של צמחים ובעלי חיים, העולם הוא דינאמי, הוא זז, הוא חי, הוא מתקדם והוא מתפתח. ציטוט:
![]() את שאר המשפט לא כל כך הבנתי, חוץ מהקטע של גן עדן. אין גן עדן ביהדות? אין גמול ורעה? משמעות החיים של הדתיים, אומר לך משהו? הם מקיימים את המצוות כדי שיזכו להגיע לעולם הבא. לא אני המצאתי את זה אתה יודע. אפילו KOKO הזכיר את זה פה, תעבור על ההודעות שלו. זה רק מוכיח כמה התורה סותרת את עצמה. ציטוט:
ציטוט:
בגיל קטן חינכו אותי להאמין, אבל למזלי היה לי מספיק שכל כבר בגיל 10 להבין שהאדם ברא את אלוהים. גם היום אבא שלי מתעצבן כל פעם שאני מזכיר לו שאני בכלל לא מאמין (הוא אפילו לא מוכן לקבל את זה).
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
חבר פעיל
|
![]() איש איש באמונתו יחייה!
![]() |
#135 | ||
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני מצטט ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#137 | |
|
![]() ציטוט:
דבר אחרון בקשר לעניין הזה שאני לא מכיר עם החכמים. תשמע, יש הרבה מאוד תופעות שקשה להסביר. תופעות כאלה נוטות לקבל יחוס לעל-טבעי באופן מיידי ולדעתי זאת טעות. איך תסביר את הפירמידות במצריים? כל פירמידה נבנתה עם לבנים שכל לבנה כזאת בגודל מכונית. כדי להציב את הלבנה בראש הפירמידה, היה צורך למעשה להרים משקל של כמה טונות לגובה עצום (לא יודע בדיוק כמה). איך העבדים במצריים הצליחו להתעלות על הבעיה "השולית" הזאת, ולבנות את הפירמידות ואת הספינקס במו ידיהם עם הטכנולוגיה שהיתה באותם ימים? בכל מקרה, אם אתה פורש מהאשכול, אז שיהיה לך כל טוב. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() איזה ילדים קטנונים יש פה מזה???? איש איש באמונתו יחייה מזה משנה מאיפה זה לקוח אם בכלל? תתמקדו על המשמעות...
![]() |
#140 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |