ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-02-07, 12:45   #121
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי KoKo
ואיפה אלוקים היה במלחמת שש הימים ?
ואיפה אלוקים היה במלחמת יום כיפור ?
ואיפה אלוקים היה במלחמת המפרץ כשכול כך הרבה סקאדים נפלו במדינת "פירור" ישראל
ורק בנאדם אחד מת ? ? מקרי אה ?
ואיפה אלוקים היה כשהעם הזה סבל מאז שהוא הכיר את עצמו בדברים גרועים לא פחות מהשואה
אבל עדיין נשאר חי וקיים כפי שהוא הבטיח ובעוד שאימפריות ענקייות אחרות נפלו כלא היו ?
איך אתה יודע איפה אלוהים היה ואיפה הוא לא? אתה לא יכול לדעת כזה דבר. אתה לא יכול להיות בטוח שניצחנו את מלחמת ששת הימים בגלל שאלוהים היה איתנו.

בקשר ליציאת מצריים מה שכתבת, אני לא שולל את יציאת מצריים, אבל אני שולל את הדרך שבה הם יצאו (חצו את ים סוף וכו'). כמו שאני רואה את זה, התנ"ך זהו ספר היסטוריה שהכניסו בו אלמנטים אגדתיים, או פירשו אלמנטים קיימים בצורה לא נכונה.

בקשר לממצאים עם החכמים מלפני 2000 שנה שדיברת עליהם, כמו שאמרתי אני לא מכיר את זה ולכן אין לי מה להגיד בקשר לזה. אבל אני יכול להביא הוכחה מנוגדת ומוכרת מאוד. העולם ע"פ היהדות קיים 5000 שנה. ממצאים ארכיאולוגיים גילו שלדי דינוזארים מלפני מליוני שנים ושלדי אדם מלפני יותר מ-5000 שנה (הרבה יותר). מה ההסבר לזה? מה לגבי תורה גדולה כמו תורת האבולוציה? איך אפשר להפריך כזה דבר כאשר הדמיון בין בני אדם לקופים הוא כל כך גדול?
ישן 01-02-07, 12:56   #122
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
איך אתה יודע איפה אלוהים היה ואיפה הוא לא? אתה לא יכול לדעת כזה דבר. אתה לא יכול להיות בטוח שניצחנו את מלחמת ששת הימים בגלל שאלוהים היה איתנו.

בקשר ליציאת מצריים מה שכתבת, אני לא שולל את יציאת מצריים, אבל אני שולל את הדרך שבה הם יצאו (חצו את ים סוף וכו'). כמו שאני רואה את זה, התנ"ך זהו ספר היסטוריה שהכניסו בו אלמנטים אגדתיים, או פירשו אלמנטים קיימים בצורה לא נכונה.

בקשר לממצאים עם החכמים מלפני 2000 שנה שדיברת עליהם, כמו שאמרתי אני לא מכיר את זה ולכן אין לי מה להגיד בקשר לזה. אבל אני יכול להביא הוכחה מנוגדת ומוכרת מאוד. העולם ע"פ היהדות קיים 5000 שנה. ממצאים ארכיאולוגיים גילו שלדי דינוזארים מלפני מליוני שנים ושלדי אדם מלפני יותר מ-5000 שנה (הרבה יותר). מה ההסבר לזה? מה לגבי תורה גדולה כמו תורת האבולוציה? איך אפשר להפריך כזה דבר כאשר הדמיון בין בני אדם לקופים הוא כל כך גדול?
פעם שאלתי רב את השאלה הזאת והוא אמר לי שכדור הארץ קיים כמו שהמדענים אומרים מיליוני שנים אבל כדור הארץ נחרב ונבנה מחדש הרבה פעמים והפעם האחרונה שזה קרה הייתה לפני 5000 שנה ....בקיצור הדיון הזה סתם מטומטם אני הייתי פעם בבית ספר דתי היום אני לא מאמין בבולשיט הכפייתי הזה לכל דבר שתגיד יהיה לרבנים ולאנשים שמאמינים איזה תשובות מתחכמות אתה סתם מבזבז אנרגייה
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 12:58   #123
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אידן אתה לא הרבה יותר חכם מהדתיים , ואם סתם תזרוק חלקיקים באופן אקראי ליקום ותגדיר את 4 בחוקים הבסיסיים בו באופן אקראי , סביר להניח שהיקום יראה בערך כמו הדבר הזה בטלוויזיה כשאין שום ערוץ...

יש לך בכלל מושג מה ההתסברות להיווצרות חיים בייקום ומעבר לזה מה ההתסברות שאותם חיים יוכלו לחוות את החיים שלהם בעצמם??? ומעבר לזה יש הסתברויות שמוכיחות את היהדות דווקא (ואגב הזכרת גן עדן ושטויות כאלה שזה לא קשור ליהדות וזה רק מוכיח שאתה פשוט לוקח את הדת בכללה גסה ומערבב מפה ומשם) שגם הן בוא נגיד לא סבירות והרבה עדויות למה שקרה בתנ"ך

וכמובן הומי שהזכיר את השואה , לא מעט עמים נעלמו בגלל מקרים הרבה פחות חריפים... והעם היהודי עבר יותר מ"שואה" אחת בדרך כלל בסמוך להתבוללות \ התייונות בתקופות אחרות

אז למרות כל זה ולמרות שההסתברות שהאתאיסיטם צודקים היא 31% לפי המחקרים של עצמם , ופחות מ 1% לפי אנשים אחרים ...

אתה עדיין "מאמין" במה שאתה מאמין בו בצורה כ"כ בטוחה , עדין לא ענית לי , זה לא הופך את האמונה שלך לאמונה לכאורה חסרת בסיס ?

הרי היום מחנכים אותך שזה "חכם" להיות אתאיסט והדתיים "פרימיטיביים" וכל מיניד ברים בסגנון הזה , מה כ"כ מיוחד בלהיות אתאיסט? סתם דת קנאית של אנשים חסרי תבונה שהמקורות שלה הם פעולות שממשלות שונות ביצעו על מנת לקבל שליטה מלאה על תושביהן

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 12:58   #124
KoKo
חבר פעיל

יש יותר מדי צירופי מקרים ו"מזל" לעם הזה ספציפית
שקשה לי לקבל את זה שאין השגחה עליונה

בקשר לדינוזאורים וכו' יש גם מדענים שסותרים את זה

בתורת האבולוציה אני לא מאמין כי לדעתי היא טיפשית
מי שרוצה להאמין שהוא בא מהקוף שיהיה לו לבריאות
אני יודע שלא באתי מהקוף חחח

תבין שהמדע הזה שאתה מדבר עליו הוא לא מדע מדוייק
הכל זה השערות , לא חסר מדענים ששללו השערות מדעייות של מדענים אחרים

בכל אופן אחי אני קשה כמו אבן ואתה קשה כמו אבן
לא נצליח לשכנע אחד את השני זה בטוח
מה שאני כן הייתי רוצה שתעשה זה שתנסה לדעת יותר דברים על שתי הצדדים
ושלא יקרה מצב שתגיד " לא יודע " "לא שמעתי " כי אחרת ההשוואה לא הוגנת

נראה לי אני פורש מהאשכול הזה , ולא בגלל שאני לא בטוח בדעות שלי
אלא בגלל שאממ טבעי שבגלל אדם מסוים אתה לא תשנה את כל מה שחיית עליו עד עכשיו
שינויים כאלה , אם קורים, קורים עם האדם עצמו

בכל אופן אוהב את כולם אתם יהודים זורם לנו אותו דם
KoKo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 12:59   #125
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
פעם שאלתי רב את השאלה הזאת והוא אמר לי שכדור הארץ קיים כמו שהמדענים אומרים מיליוני שנים אבל כדור הארץ נחרב ונבנה מחדש הרבה פעמים והפעם האחרונה שזה קרה הייתה לפני 5000 שנה ....בקיצור הדיון הזה סתם מטומטם אני הייתי פעם בבית ספר דתי היום אני לא מאמין בבולשיט הכפייתי הזה לכל דבר שתגיד יהיה לרבנים ולאנשים שמאמינים איזה תשובות מתחכמות אתה סתם מבזבז אנרגייה
ילדים פריקים בני 14 שאוכלים חזיר מטיב טעם ושותים חלב ביום כיפור מול בית כנסת = כפייה

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 13:00   #126
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

אני לא יודע אם יש אלוהים או אין, אבל אין ספק שעדיף להיות אתאיסט, וכולם מסכימים שעדיף להיות חילוני מאשר דתי!!!
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 13:01   #127
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
הדיון פה מערבב בין היסטוריה, דת והגיון לבין דת ואמונה.
כל השוואה בינהם או נסיון להוכיח אחד בעזרת השני והפוך יהיה מטומטם.
בגלל זה הטענה עם השואה , הוחכות מדעיות או היסטוריות שנוגדות תופעות מהתנך זה לא חכם והפוך כמובן.

יש צורך טבעי של האדם לאמונה בדברים חסרי שחר, מבחינתי התנך כמו כל הדתות הינם חסרי שחר מציאותי, אבל זה טבע האדם ורוב בני האדם תמיד יאמינו.
תראו בסין שהם נלחמים נגד כל מיני כתות, אנשים מוכנים למות ושיענו אותם ועדין הם יעשו את טקסי הדת של הכת הסציפית שלהם , אפשר לשאול אותם אם האלוהים שלהם אמיתי אז למה הורגים אותם (יש כת אחת שמדובר על 200,000 אנשים בשנה שמתים בעינויים רק בסין!).

שורה תחתונה, הדת והאמונה זה כוח אנושי שחזק מכל דבר אחר, בגלל זה לעולם יהיה כוח לגופים דתיים כמו הכנסייה ולעולם יהיו דתות, זה צורך טבעי של האדם.
אני אישית חושב שאני שייך למיעוט אתאיסט שאין לו את הרגש ואת הצורך הזה באמונה בדברים על טבעיים ובכוח עליון \ גורל , אבל אני מסוג אנשים נדירים, האנושות לעולם לא תראה כמוני .

זו דעתי לפחות ^
לא זה לא כתות , זה כל דת שהיא כולל מוסלמים ונוצרים ,

הם אתאיסטים קנאים שהורגים כל תנועה דתית שקיימת וקוצרים את איברי המאמינים למכירה פמבית כאילו היו בהמות

ואחרי זה אותם אנשים עוד אומרים שדת עושה מלחמות להזכירכם הסינים = יותר מ 1\5 מהעולם

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 13:03   #128
Kachok

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אני לא יודע אם יש אלוהים או אין, אבל אין ספק שעדיף להיות אתאיסט, וכולם מסכימים שעדיף להיות חילוני מאשר דתי!!!

בעיקר בגלל שאם תהיה דתי תצטרך לשתות "אופטימלי"

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 13:05   #129
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אגב , הידעתם שהחמשבון המדעי שיש לכם מבית הספר , אם הוא היה פועל ביעילות ללא אנטרופיה 100% הוא יכל היה לדמות את כל הפעילות של כל חלקיק שיש בייקום מתוך היקום עצמו ללא הגבלת זמן כלשהיא?

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 13:07   #130
עוז20
חבר פעיל

הסמל האישי שלעוז20

כללי:: .............
עוסק ב:: ..........

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
למה?
ישן 01-02-07, 13:13   #131
Yoggie
מנהל ראשי

אני סבור ובטוח שאם תקחו רב, כומר, כוהן או כל אדם בעל "דרגה" דתית גבוהה ותשאלו אותו הוא יוכל לספק לכם את אותן טענות מדוע הדת שלו היא הנכונה והאמיתית והמדע הוא קשקוש. ומפה אני שואל את כל המאמינים, למה לכם לא להאמין בבודהה? או בדרקון הסיני? כי ככה חינכו אותכם או שכנעו אותכם שיש אלוהים והיהדות היא העם הנבחר. במה אתם שונים מהנוצרים או מההודים?
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 14:09   #132
PcGunMan
חבר פעיל

מאמין!
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 14:27   #133
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אידן אתה לא הרבה יותר חכם מהדתיים , ואם סתם תזרוק חלקיקים באופן אקראי ליקום ותגדיר את 4 בחוקים הבסיסיים בו באופן אקראי , סביר להניח שהיקום יראה בערך כמו הדבר הזה בטלוויזיה כשאין שום ערוץ...
וסביר להניח שככה היקום באמת היה נראה בהתחלה.

הבעיה שלך ושל הרבה דתיים, שאתם חושבים שהעולם נוצר במכה אחת. בום! עולם משגשג וחי כמו שהוא היום. למה נראה לך שזה תמיד היה ככה? כל יום מגלים זנים חדשים של צמחים ובעלי חיים, העולם הוא דינאמי, הוא זז, הוא חי, הוא מתקדם והוא מתפתח.

ציטוט:
יש לך בכלל מושג מה ההתסברות להיווצרות חיים בייקום ומעבר לזה מה ההתסברות שאותם חיים יוכלו לחוות את החיים שלהם בעצמם???
כן, הסתברות גבוהה יותר מההסתברות לקיום ישות בלתי נראית בעלת אינטלגנציה אין סופית שמסוגלת לצפות בכל חלקיק ביקום בכל רגע נתון בו זמנית.

את שאר המשפט לא כל כך הבנתי, חוץ מהקטע של גן עדן. אין גן עדן ביהדות? אין גמול ורעה? משמעות החיים של הדתיים, אומר לך משהו? הם מקיימים את המצוות כדי שיזכו להגיע לעולם הבא. לא אני המצאתי את זה אתה יודע. אפילו KOKO הזכיר את זה פה, תעבור על ההודעות שלו. זה רק מוכיח כמה התורה סותרת את עצמה.

ציטוט:
אתה עדיין "מאמין" במה שאתה מאמין בו בצורה כ"כ בטוחה , עדין לא ענית לי , זה לא הופך את האמונה שלך לאמונה לכאורה חסרת בסיס ?
לא, כי אין לי אמונה, אני לא צריך בסיס לכלום. הדתיים חיפשו את התשובות לא החילונים, לכן לדתיים צריך להיות בסיס מוצק, ועד עכשיו אני לא רואה אחד כזה.

ציטוט:
הרי היום מחנכים אותך שזה "חכם" להיות אתאיסט והדתיים "פרימיטיביים" וכל מיניד ברים בסגנון הזה , מה כ"כ מיוחד בלהיות אתאיסט? סתם דת קנאית של אנשים חסרי תבונה שהמקורות שלה הם פעולות שממשלות שונות ביצעו על מנת לקבל שליטה מלאה על תושביהן
אף אחד לא חינך אותי שלהיות אתאיסט זה "חכם", מאיפה הבאת את הקשקוש הדבילי הזה? אתה חושב שאני בחרתי להיות אתאיסט כי זה "מגניב"? אתה שומע מושג כלשהוא וישר משייך אליו איזו הגדרה הוליסטית? לצורך העניין אני לא אתאיסט, סבבה? אני סתם אחד שלא מאמין בקיום בורא עולם.
בגיל קטן חינכו אותי להאמין, אבל למזלי היה לי מספיק שכל כבר בגיל 10 להבין שהאדם ברא את אלוהים. גם היום אבא שלי מתעצבן כל פעם שאני מזכיר לו שאני בכלל לא מאמין (הוא אפילו לא מוכן לקבל את זה).
ישן 01-02-07, 14:32   #134
עוז20
חבר פעיל

הסמל האישי שלעוז20

איש איש באמונתו יחייה!
ישן 01-02-07, 14:37   #135
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עוז16
איש איש באמונתו יחייה!
לא אומרים איש איש באמונתו יחיה
אני מצטט
ציטוט:
פורסם במקור על ידי powerull

" צדיק באמונתו יחייה ". אתם יכולים לבדוק בספר חבקוק פרק ב' פסוק 4...!
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 14:39   #136
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nati10
שמע בקשר לסלע אתה לא יכול לדבר על אלוהים כמו שאתה מדבר על בנאדם בנאדם מרים דברים אלוהים לא מרים דברים אלוהים הוא משהו אחר בכלל אתה לא קולט את זה אבל אתה לא יכול לדבר אליו במושגים שבני אדם נגיד בנאדם נושם אלוהים לא נושם בנאדם אוכל אלוהים לא אוכל לכן השאלה של אם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים היא לא רלוונטית לגביו כי הוא לא גשמי קשה להבין את זהה אחי גם אני לא הבנתי בהתחלה זה דברים שמעל כושר ההבנה של בני אדם...
עוד שאלה: מה תגידו על אנשים שהיו חילונים לגמרי ועברו מוות קליני פתאום הם מתחילים לספר מה הם ראו למעלה מלאכים והכל ואיך שהם קמים מהמוות קליני כל הבנאדם מפוחד וישר חוזר בתשובה... מה תגידו על זה שגם זה המצאות של אנשים? למה אני שמעתי הרבה סיפורים כאלו מאנשים שקרה להם את זה ואף אחד פה לא יכול להגיד שזה לא נכון!!
אבא שלי עבר מות קליני והוא אמר שהוא לא הרגיש כלום...

ran7 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 14:43   #137
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי KoKo
בכל אופן אחי אני קשה כמו אבן ואתה קשה כמו אבן
לא נצליח לשכנע אחד את השני זה בטוח
מה שאני כן הייתי רוצה שתעשה זה שתנסה לדעת יותר דברים על שתי הצדדים
ושלא יקרה מצב שתגיד " לא יודע " "לא שמעתי " כי אחרת ההשוואה לא הוגנת
אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת, אבל אני ממש לא מנסה לשנות כאן דעה של אף אחד. זה דיון ומדיון לומדים. אני מנסה כאן להבין את הצד השני ולא לגרור אל הצד שלי אנשים.

דבר אחרון בקשר לעניין הזה שאני לא מכיר עם החכמים. תשמע, יש הרבה מאוד תופעות שקשה להסביר. תופעות כאלה נוטות לקבל יחוס לעל-טבעי באופן מיידי ולדעתי זאת טעות. איך תסביר את הפירמידות במצריים? כל פירמידה נבנתה עם לבנים שכל לבנה כזאת בגודל מכונית. כדי להציב את הלבנה בראש הפירמידה, היה צורך למעשה להרים משקל של כמה טונות לגובה עצום (לא יודע בדיוק כמה). איך העבדים במצריים הצליחו להתעלות על הבעיה "השולית" הזאת, ולבנות את הפירמידות ואת הספינקס במו ידיהם עם הטכנולוגיה שהיתה באותם ימים?

בכל מקרה, אם אתה פורש מהאשכול, אז שיהיה לך כל טוב.
ישן 01-02-07, 14:44   #138
idani
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
לא אומרים איש איש באמונתו יחיה
אני מצטט
לא מדוייק..זה אומנם המשפט המקורי אבל נעשה שינוי של המשפט בשנים האחרונות ופשוט נוצר משפט אחר http://www.safa-ivrit.org/expressions/more.php
idani מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-02-07, 14:50   #139
עוז20
חבר פעיל

הסמל האישי שלעוז20

איזה ילדים קטנונים יש פה מזה???? איש איש באמונתו יחייה מזה משנה מאיפה זה לקוח אם בכלל? תתמקדו על המשמעות...
ישן 01-02-07, 15:11   #140
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עוז16
איש איש באמונתו יחייה!
יובאני ורוט!! המשפט צודק! אבל כוס אמק הדוסים האלה רוצים להחזיר את קולם בתשובה...
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה