|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ואני עוד ניסיתי להיות עדין.... אפילו לי כאב לקרוא את זה.
![]() לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 21-03-09 בשעה 16:48. |
|
![]() |
![]() |
#122 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהחלט ![]() שגיא לא ישתנה רבותיי המצב תמיד ישאר כמו שהוא מדובר בבן אדם שהוא פשוט חי אם עליסה בארץ הפלאות ולא איתנו ![]() ככה שאני בספק אם הוא קורא את ההודעות של מישהו פה. וכמו שאמרתי גרישה,אתה פטאתי. |
|
![]() |
![]() |
#123 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה פאנץ'. אואוץ'.
אבל חבר'ה הגזמתם. לא צריך להגזים כן זה היה ככה. אבל בכל זאת מספיק להעליב זה בן אדם בסופו של דבר לא משנה מה הוא עשה או לא עשה. |
![]() |
![]() |
#124 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
גם אם אתה היית בויכוח איתו אני חושב שהיית מתחיל להעליב כי בן אדם במצב הכחשה זה הדבר הכי מטריף שיש |
|
![]() |
![]() |
#125 |
מתחרה מקצועי - חבר על
עוסק ב:: אבטחה ממשלטית,מדריך חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שגיא....אתה יודע מה הכי מרגיז בקטע שאמרת לי לבוא להתחרות במר ת"א?
שזה רק מראה כמה אתה מזלזל בתחום הזה....אתה חושב שכל בנאדם יכול להתחרות.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Banned
|
![]() נראית מעולה על הבמה ידידי
ולעניין אני בנאדם חרוץ עובד ב2 מכוני כושר מתחרה כבר כמה שנים ורק אנשים שלא מעריכים את הספורט ואת עצמם ידברו מלוכלך ,אני היחידי פה שבאמת מנסה ומביא לקדם את הספורט וארבל בתור אחד שמתחרה ב 2010 ואני בספק אתה עדיין תינוק בחיתולים ואני מקווה בשבילך שתקח רבע מהתארים שאני לקחתי אז אתהלא יודע כמה זה קשה להתמיד בתזונה ולעלות על הבמה ואתה הכי מלכלך פה מראה שאתה זבל לא פחות מהילדים פה נערך לאחרונה על ידי מתחרה מקצועי בIfbb, 21-03-09 בשעה 19:14. סיבה: שגיאה |
![]() |
![]() |
#128 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך ללכת לטיפול פסיכיאטרי ומהר.. ושידחפו לך כמה שיותר כדורים ... ומכות חשמל ארבל לא סופר אותך ... כבר עכשיו ככה .. אז שלא נדבר על 2010 ... קשה לשמור על תזונה? אוי מסכנצ'יק ביחד עם השתי מכוני כושר שאתה עובד בהם. קשה לך לאכול מאמי ? אתה רוצה אולי לק תואם לציפורניים ושימלה עם הסיפורים האלה ? ? אתה בושה לספורט עדיף שתפרוש כבר... או תפרוש או תתאבד רק תעשה טובה פשוט אל תגיב יותר . אתה מתחיל לעלות לי על העצבים .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 21-03-09 בשעה 19:26. |
|
![]() |
![]() |
#129 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]() אייי אייי איזה בידור
שגיא אתה בחור טוב הלוואי ותהיה מאושר דיברתי איתך יותר מפעם אחת במקושרים וכמו שאביב אמר אתה איש שהולך עם הראש בקיר, אין מה להגיד, הראש שלך כבר כל כך עמוק בקיר שאני לא יודע אם אפשר להוציא אותו בניתוח. בשורה התחתונה אתה חי בשביל הספורט הזה והתחרות הזו זה שיא הכיף בשבילך אז אני לפחות מפרגן לך ואני אריע לך כשתהיה על הבמה . לגבי מאור, תותח אין מילים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#131 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() איזה קושי? עלית עם 14 אחוז שומן לפחות... והרבה מסת שריר לא הייתה שמה.... אם אתה מכיר את הספורט כל כך טוב אתה יודע שככה לא עולים לבמה נקודה... אתה סתם מתווכח פה עם עובדות.
#132 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
גם חצי מהפורום . איכשהו כולם פה בשייפ מעולה . ואתה כמתאמן טבעי נראה כמו מישהו שלא מתאמן . ועוד יותר מזה אתה נראה ככה כבר ב 5 שנים האחרונות לא עלית במשקל לא הורדת אחוז שומן יש לך 0 התקדמות ... לא עולה לראש שלך שזה אולי טעות ? אתה לא מסתכל סביבך ורואה מתאמנים טבעיים שנראים בערך פי מאה ממך ? אתה מעז לעלות ככה לבמה ? איך !? אתה נראה נורא ... זה לא שייפ לתחרות על מה אתה מתווכח , עלית כמו טמבל וניצח אותך ילד... ילד בן 15 שמתאמן 5 חודשים בלבד, ניצח אותך ... והוא היה בשייפ נוראי! מה קורה איתך ? תתעורר אידיוט!!!!!!!! נמאסת! זה שאתה עולה לבמה לא מקנה לך שום דבר.... תכניס לראש המטומטם שלך . ותתחיל ליישם שינוי .
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 21-03-09 בשעה 19:30. |
|
![]() |
![]() |
#133 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תינוק בחיתולים ועדיין הייתי יותר מאסיבי ממך כבר בגיל 17. ![]() אתה מתרברב ב"תארים" שלך ,לקחת מקום 3 מתוך 3 בקטגוריה זה לא כבוד גדול ,לא נתנו לך תואר כי מגיע לך ,נתנו לך כי לא היה לאף אחד אחר לתת
![]() |
#134 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
בואנה יש לי אנשים שמנים על הליכונים במכון כושר בני 60 + שלוקחים אותו בקטגוריה שלו . למרות ש "אפס" זה לא בדיוק קטגוריה .
![]() |
#135 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
חחח איזה לוזר פותח שני משתמשים ומחמיא לעעצמו
![]() |
#136 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט. ![]() נערך לאחרונה על ידי MagneZium, 21-03-09 בשעה 20:33. |
|
![]() |
![]() |
#137 |
Banned
|
![]() ארבל אתה עד שלא תיתחרה אני עדין אומר לך אין לך זכות דיבור אין לך זכות דיבור
טמפלר בוא תיתחרה ניראה אותך מגיע לאיפה שאני מגיע ועומד בלחץ שאני עמדתי גלעד אתה תמשיך לקחת את החומרים שלך וניראה לאן תגיע בנתיים אם הייתה טבעי הייתה ניראה חצי ממני בלי כל החומרים האסורים שהמאמן שלך הזה מחיפה הביא לך לתחרות ילדים מסכנים |
![]() |
![]() |
#138 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תעשה לכולנו טובה ענקית . ותשתוק ילדה מטומטמת . ![]()
![]() |
#139 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אני לא מבין איך עדיין לא נעלו את הפוסט הזה!!
פשוט גועל נפש על העליהום שהולך פה. לא אנושי מה שאומרים פה ועוד שהבן אדם אשכרה קורא את כל מה שרושמים עליו פה והוא ממשיך לקרוא. |
![]() |
![]() |
#140 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ערב טוב אנשים יקרים
![]() קראתי את כל התגובות פה ... שגיא : אתה ביזיון לספורט , אתה בדיחה מהלכת , אתה מבין שאתה מתאמן כבר 15 שנים וניצח אותך ילד בן 15 שמתאמן רק 4 חודשים ?!?!! אתה חולה נפש אתה יודע את זה ??! אתה נראה אותו דבר כבר אלף שנים , בא לכל תחרות שמתקיימת בארץ , מר ישראל , מר צפון , מר תל אביב ... אפילו אם היתה מר ג'לג'וליה אתה היית בא ומתחרה :s:s: אתה לא מתבייש לעלות ככה לבמה ?!?!?! אנשים מסיימים מסה מלוכלת על האחוז שומן שהתחרית בו! איך אתה ממשיך לחיות ככה ?! לא כואב לך הלב ?! אין לך ייסורי מצפון !?! יש לך לב בכלל ?! אתה בא חופר ומזיין בשכל על חומרים ובלה בלה בלה , טוב אתה טבעי so fuckin what ?!?!?! אתה חושב שאתה ברמה טובה יחסית למתאמן טבעי ?! התשובה היא לא !!! ארבל עוד ילד לידך חח ?! ארבל משתין עליך בקשת ועל כל המפגרים שכמוך בארץ ( לא חושב שיש אנשים דפוקים כמוך בכל הארץ ותחכה עוד שנה וחצי כשהוא יתחרה , אני בטוח שהוא ישאיר כמה אנשים כולל אותך בהלם טוטאלי . ואתה מלכלך על גלעד יא מזדייין אחד ?! אתה בחיים בחיים לא תגיע לרמה שלו ! גם אם תקח GH ואינסולין בכמויות מסחריות כל יום !! אתה אפס מסריח אתה ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה נראה יותר טוב מ 90% מהאנשים בפורום ?!?! אתה טועה חביבי וטועה בגדול ![]() יש אנשים פה בגיל 15-17 שנראים הרבה יותר טוב ממך , לא קצת , הרבה! סתכל על סטס , כשהיה בן 15 הוא היה יותר טוב ממך ! אלירן בן 15 ולא רואה אותך ממטר , ויש עוד הרבה כאלה.. אני יודע ששום דבר בעולם לא ישנה אותך , אתה תשאר דפוק לכל החיים שלך . אז סע מפה ולך להתאמן או לאכול נקי במקום לזיין בשכל לכולנו פה! נמאס לנו ממךךךךךךך!!!!!!!!!!!! תתאבד כברררר תעשה טובה למין האנושי !! לילה טוב חבר'ה ![]()