|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
Banned
|
![]() אתה באדיבילדר כשאתה יודע דברים כאלה : ( x ש"ש = x לחם = x אורז ) (x פסטרמה = x חזה עוף = סקופ חלבון = x קוטג' )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() :):):):) מה אתה גנוב? הלכתי כמו חולה לאימון עוד באותו היום שעשו לי את זה חחחחח הלכתי עם הרדמה ברגל..
גם הלכתי ביום ראשון, אבל אז כבר המצב שלי החמיר כי תכלאס באמת הייתי צריך לנוח, אז נחתי אתמול והיום ו-וואלה לאדע מחר אני אקפוץ לרופא נראה מה יש לי שם. אני משתגע בבית לא מסוגל!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Banned
|
![]() ידעתי שגם אתה חולה נפש!
הלכתי בזמנו לרוץ עם ציפורן חודרנית, לא היה נעים כשחזרתי בוא נגדיר את זה ככה... אה כן ויצא לי להתאמן חולה יותר מפעם אחת :| לא מתגאה בזה או משהו, אפילו דיי אידיוטי אבל מה לעשות להפסיד אימון יגרום לי להרגיש רע כל כך ששווה לסבול קצת מכאבי גרון וסחרחורת אבל לדפוק אימון ולהרגיש מסטול בסבבה מהאנדרופינים אחרי זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Banned
|
![]() אני פשוט משתגע בבית! גם לעבוד אני לא יכול, לא כלום
אוףףף אתה יודע שאתה באדיבילדר שאתה הולך לאימון אחרי ניתוח ברגל? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banned
|
![]() דימה תראה מה הוספתי לחתימה כדי שתוכל לומר לי כל יום כמה אני מעצבן עם זה 8)
תכלס כרגע אני עדיין סופר חודשים נערך לאחרונה על ידי The Sun, 08-07-08 בשעה 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Banned
|
![]() לך תזדיין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Banned
|
![]() Mission Accomplished
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ד"א אתה יכול לזקוף את זה לזכותך, בגללך נכנסתי לשמטול הזה לבדוק איך עושים מד סתם כי משעמם לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
חבר פעיל
|
![]() דימה ו-the sun
אני שם 20 אגורות שאם ארבל או מישהו מההנהלה היה פותח את האשכול לא הייתם מדברים על כמה לחם אתם אוכלים נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Banned
|
![]() למה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר במאסה שאתה חושב איך לאכול תפחמימות בדרך הכי קלה ולחסוך כמה שיותר על חשבון אחרים, לדוגמא על חשבון הצבא שאתה בו ונשאר לך עוד 930 ימים..
סתם סתם, עכשיו ברצינות: אתה יודע שאתה בודיבילדר שאתה עושה שייקים מוזרים מש"ש וחלב ואשכרה שותה את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
|
![]() הבחור צודק באלף אחוז, אל תשמידו את הנושא שלו עם דיבורים מיותרים.
אני אמשיך לנושא אתה יודע שאתה באדיבילדר ש.. שאתה כל הזמן, גם עם בגדים, עושה פוזות ובעיקר מבליט את הטרפזים החוצה! שהאגרוף שלך תמיד מופנה לגוף כי אתה משחק עם שריר האמה. שכל הפלאפון שלך מלא תמונות מביכות שלך בפוזינג. שבזמן המסה - כמה חודשים אתה שוכח מה זה רעב מרוב שאתה שבע. שאתה דוחק במכון ומתנגן לך בראש קול גבוה של כושי שאומר yeah buddy! light weight buhhuuuu שאתה נדהם כל יום מחדש ממה שמדריכים אומרים לקליינטים שלהם. שאתה מתעצבן שאתה רואה מישהו גדול או חזק שמאיים לך על האגו, אפילו אם הוא רק חזק יחסית לגילו, או לותק שלו, או שהוא כבר זקן - עדיין מעצבן לחשוב שהשיא שלו יהיה יותר מלהיב מהשיא שלך. שאתה לא מוכן לעשות סקס מול מראה כי אתה תופס את עצמך מסתכל על הגוף שלך במקום על שלה. כשלזיעה שלך יש כבר ריח של טונה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
|
![]() וואי אלון אשכרה הקטע עם הפלאפון רצחת אותי... כמה שנכון ופאדיחה שמישהו מסתכל לך בפלא ותמיד שוכחים למחוק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה יודע שאתה בודיבילדר שאתה צריך לאכול לול תרנגולות לארוחת בוקר, ולגדל ברווזים בשביל לעשות חביתה מקושקשת מהביצים שלהם לארוחת ערב, בנוסף לעשות משק שבו מיצרים זנים מיוחדים של ירקות מיוחדים - דוגמא במתכון המיוחד שלי ושל בן דודי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]() הכוונה היא שאין מצב שאתה רעב במסה, כי הארוחות שלך גדולות ומתוזמנות והתחושה של "רעב" כבר נעלמת.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הבנתי.. למה שלא תתזמן את הארוחות לפי תחושת הרעב ?
![]() |
#139 |
|
![]() אם נצטרך לאכול במאסה ארוחות לפי רעב זה יצא 2 ארוחות 3 ביום אולי, וזה קשה לחלק לדחוף 1000 קלוריות בארוחה.., אני רואה שאתה בא שוב להגן על if וכו, אבל זה פשוט יותר נוח ה 4-5 ארוחות אין מה להגיד.
4-5 ארוחות זה אידיאלי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]() אני תמיד רעב, גם במאסה......
במאסה ההרגל לאכול דווקא נהייה אצלי חזק מתמיד, ואם אני לא מקבל אוכל למשך 4 שעות אני מתחיל להייות עצבני, ואז אני יכול לפרק קילו בשר.
![]() |